intergrale Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Χαίρεται!!! θέλω να αναβαθμίσω τον υπολογιστή μου και θέλω να μου πείτε τι μπορώ να επιλέξω για να μου κρατήσει κάποιο χρονικό διάστημα ακόμα μέχρι να αγοράσω έναν ολοκληρωμένο τούμπανο pc Τα χαρακτηρίστηκα που έχω τώρα είναι τα εξής : CPU ---> AMD Phenom II X6 1100T Ram ---> Type DDR3 Size 8192 MBytes Channels # Dual DRAM Frequency 666.6 MHz Motherboard ---> Manufacturer MSI Model 990FXA-GD65 (MS-7640) (CPU 1) Version 3.0 Graphics ---> ATI AMD Radeon HD 6900 Series πείτε μου τι χρειάζεται να αλλάξω μικρο budget!!!! μέχρι 700 800 ευρώ Κυρίως για κάρτα γραφικών και μνήμες έχω στο μυαλό μου Ευχαριστώ
Rhamnusia Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Αν δεν τρολάρεις, το πιο λογικό κατά την γνώμη μου, με τα 700-800 που λες για αναβάθμιση, ή θα πάρεις καινούργιο σετ και όχι αναβάθμιση εκτός gpu, θα χρησιμοποιήσεις την τωρινή σου και θα χτίσεις το υπόλοιπο, στην συνέχεια θα προσθέσεις μία ανάλογη gpu για το συνολικό μπάτζετ που θα βγει. ή θα πάρεις πρώτα την gpu και θα κάνεις το προηγούμενο βήμα μετά, κάτι το οποίο δεν θα έκανα.
Skrez1982 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Πουλάς ότι έχεις , μας λες συνολικό μπάτζετ , και ξαναμιλαμε. Οτιδήποτε άλλο δεν αξίζει καν
adtakhs Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Πουλάς ότι έχεις εκτός από τον σκληρό δίσκο. Αγοράζεις το παρακάτω και έχεις ένα πολύ δυνατό σύνολο για οποιαδήποτε χρήση. 880€ σύνολο. Με 50€ παραπάνω μπορείς να πας και στην GIGABYTE RX5700XT για κάρτα γραφικών. Αν το τροφοδοτικό σου είναι καλό και αξιόπιστο, αφαιρείς από την παρακάτω σύνθεση και το τροφοδοτικό. Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2019 από adtakhs
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα