Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Εγώ και περίπου 4.5 χρόνια έχω ένα Samsung galaxy note 4 που με είχε βολέψει. Δεν είμαι της λογικής να αλλάζω κινητό κάθε 6 μήνες οπότε είχα πάρει κάτι πιο ακριβό τότε για να κρατήσει. Δυστυχώς όπως ήρθαν τα πράγματα δεν είχα την δυνατότητα να το αλλάξω όποτε έμεινα με αυτό. Επειδή έχω περασμένες μέσα πολλές εφαρμογές (τις οποίες και χρησιμοποιώ συχνά), εδώ και πάνω από χρόνο ζορίζεται εμφανώς. Έχω προσπαθήσει με διάφορες roms να το κρατήσω κάπως αλλά.....  Μιας και οι τιμές των νεων Note είναι αρκετά υψηλές.... πάω για κάτι άλλο. Το μόνο κόλλημα μου είναι η οθόνη. Οι μέχρι τώρα συσκευές μου καθώς και της οικογένειας είναι samsung. Και όταν βλέπω οθόνες από οικονομικά xiaomi ξενερώνω. 

1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; 300-350€
2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; Καλύτερα Ελλάδα αλλά.... μπορώ και από κίνα
3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; Όχι
4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; Οτιδήποτε
5) Μέγεθος οθόνης; 5,7+
6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); NFC. Οθόνη με όμορφα χρώματα μιας και έχω συνηθίσει αυτά της samsung.
7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; Όχι
8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; Να βγάζει την μέρα με καμιά ώρα αναπαραγωγή βίντεο και μία ώρα μουσική
9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; android
10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; Δεν χρησιμοποιώ βαριές εφαρμογές αλλά χρησιμοποιώ πολλές. Αυτή την στιγμή έχω μέσα 100+ εφαρμογές από τις οποίες χρησιμοποιώ το 30% σε καθημερινή βάση και το 60% σε εβδομαδιαία. 

Ευχαριστώ

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, infamousjohn είπε

Σορυ για το οφτοπικ. Όντως εχεις 100 εφαρμογές στο κινητό;;;;;; Αν επιτρέπεται με τι ασχολείσαι;

Με τίποτα το ιδιαίτερο που να απαιτεί τις εφαρμογές αυτές. 4-5 social. 5 e-banking. 2-3 για οργάνωση των οικονομικών. Μια με to do list  Μια για τα ψώνια που συγχρονίζει με την αντίστοιχη στο κινητό της γυναίκας. :) Περίπου 15 για τις διάφορες συσκευές του σπιτιού (και καλά smart home αλλά προσθέσω να τις μαζέψω όλες σε μια). Καμία 10αρια για διαχείριση επίβλεψη του Synology και του home lab μου. Netflix, Plex, Spotify, mx player, pi music player, mobdro, SoundHound. Οπως καταλαβαίνεις μαζεύονται.

Γενικώς έχω πολλές γιατί είμαι πολλές ώρες εκτός σπιτιού. Και όταν είμαι σπιτι, λόγω έλλειψης γραφείου (έγινε παιδικό πριν χρόνια) δεν μπαίνω στην διαδικασία να βγάλω το laptop για να ψάξω πχ σε κάποιο eShop ή για να παραγγείλω πίτσες και σουβλάκια. Σχεδόν όλα από το κινητό.

Υπερβολή. Όντως. Αλλά σχεδόν απαραίτητο. Ελπίζω να σε κάλυψα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...