Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για να δεις αποτελέσματα με φυσικοθεραπέιες πρέπει να τα σκάσεις χοντρά δυστυχώς. Με τις φυσικοθεραπείες του εοππυ δεν θα δεις προκοπή. Οι πραγματικές φυσικοθεραπείες κρατάνε τουλάχιστον μια ώρα.

Ένας πολύ καλός συνδυασμός που έχω ακολουθήσει λόγω προβλημάτων στην μέση και αυχενικού είναι η φυσικοθεραπεία στην πισίνα, μετά εκγύμναση με ασκήσεις και ύστερα μηχανήματα με ηλεκτρισό κτλ. που πραγματικά κάνουν δουλειά.

Φυσικά το κάθε τι θέλει ειδική μεταχείρηση και μόνο ένας καλός γιατρός μπορεί να σε βοηθήσει. Όλα αυτά θέλουν πάντα μετά γυμναστική για ενδυνάμωση των μυών αλλά με επίβλεψη πάντα κάποιου σοβαρού γυμναστή που να ξέρει το πρόβλημα και να σε προσέχει γιατί μόνος σου μπορεί να πάθεις μεγαλύτερη ζημιά.

Αν θες μπορώ να σου προτείνω μέσω pm έναν πολύ καλό γιατρό αν μένεις Αθήνα, δυστυχώς όμως είναι ακριβός.

Επεξ/σία από godfather0991
  • Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχοντας σημαντικό πρόβλημα στη μέση για χρόνια (δισκοκήλη), πριν 5 χρόνια απευθύνθηκα σε φυσιοθεραπευτή και σε personal trainer.

Ο συδυασμός τους με άλλαξε τελείως. Ο μεν φυσιοθεραπευτής με βοήθησε να ξεπεράσω μια κρίση πόνου εκείνη την περίοδο, η δε γυμναστική με ασκήσεις κυρίως κορμού εξάλειψε το πρόβλημα κατά 95%.

Σκεφτείτε ότι έχω σταματήσει το personal training εδώ και 1,5 χρόνο (κάνω περπάτημα και λίγο τρέξιμο) και ακόμα δεν έχω ενοχλήσεις.

Κοιλιακοί, ραχιαίοι, σανίδα.

• Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συνεχίζοντας την ανάλυση μου για τα οφέλη της βιοχημείας έναντι του γυμναστηρίου στην δισκοκήλη και αρθροπάθειες, να αναφέρω ότι δεν μπορεί να λένε ψέματα τόσοι πελάτες για αρκετά διατροφικά συμπληρώματα που στοχεύουν εκεί. Μερικοί που είχαν χονδροπάθειες αναφέρουν ακόμα και πάχυνση του χόνδρου με αποδείξεις από ακτινογραφία, ύστερα από την χρήση συμπληρωμάτων.

Επεξ/σία από Krusty

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...