LIGHT1NG Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Τα ρεύματα κάνουν εκγύμναση αποτέλεσμα δεν θα δεις αν δεν πας και για κανα περπάτημα για κανα 1-2 ώρες ίσως κοιλιακούς και ραχιαίους σε βοηθήσουν να δέσει λίγο ο κορμός αλλά πάρε γνώμη από 2-3 γιατρούς 1
dpolal Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, vairass είπε Άρα το ξεχνάω οκ... Θα κάνω 10 θεραπείες με ρευμα και μια λάμπα που βγάζει ζέστη κ βλέπουμε. Χωρίς να το παίζω έξυπνος, νομίζω ότι από τις απαντήσεις έχεις καταλάβει πως: 1- στην φυσιοθεραπεία δεν βλέπεις βελτίωση από την πρώτη μέρα αλλά σιγά σιγά. 2- το είδος της «βλάβης» που έχεις δεν επιδέχεται φορτίσεις, είτε αυτές είναι βάρη, είτε το power plate με τις δονήσεις του 3- καλό είναι να ψάξεις επιστημονική βοήθεια και οδηγίες εκτός του ίντερνετ. Περαστικά.
vairass Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 47 λεπτά πριν, dpolal είπε Χωρίς να το παίζω έξυπνος, νομίζω ότι από τις απαντήσεις έχεις καταλάβει πως: 1- στην φυσιοθεραπεία δεν βλέπεις βελτίωση από την πρώτη μέρα αλλά σιγά σιγά. 2- το είδος της «βλάβης» που έχεις δεν επιδέχεται φορτίσεις, είτε αυτές είναι βάρη, είτε το power plate με τις δονήσεις του 3- καλό είναι να ψάξεις επιστημονική βοήθεια και οδηγίες εκτός του ίντερνετ. Περαστικά. Έψαξα είπαμε πήγα σε 4 ιατρούς. Δεν υπάρχει σοβαρό θέμα μου είπαν όλοι απλά πρπει να χαλαρώσει λίγο το νεύρο για να μην ακουμπάει στο δίσκο. Εμένα μου φάνηκε παπαρια αυτό με το ρεύμα γιαυτό άνοιξα θέμα, δεν γίνεται να ρωτήσω στο μαγαζί τέτοια πράγματα....
dpolal Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, vairass είπε δεν γίνεται να ρωτήσω στο μαγαζί τέτοια πράγματα.... Γίνεται και παραγίνεται. Καταρχήν ρωτάς να σου εξηγήσει λεπτομέρειες για το πώς ακριβώς λειτουργεί και πού επενεργεί το ρεύμα. Κατόπιν αναφέρεις ότι δεν έχεις δεί βελτίωση και πιθανότατα θα πρέπει να αυξήσει την δόση του ρεύματος για όσο είσαι στο μηχάνημα. Πολλοί φυσιοθεραπευτές σου δίνουν το control και σου λένε να αυξήσεις εσύ την δόση που σε «κτυπάει» μέχρι το σημείο που αντέχεις. 2
adi32 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Αν δεν κάνεις δύο βδομάδες δε θα δεις καμία βελτίωση. Με ΙΚΑ πήγες? Συνήθως δίνεις κάτι παραπάνω να σου κάνει πιο πολλά
vairass Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 20 λεπτά πριν, adi32 είπε Αν δεν κάνεις δύο βδομάδες δε θα δεις καμία βελτίωση. Με ΙΚΑ πήγες? Συνήθως δίνεις κάτι παραπάνω να σου κάνει πιο πολλά Με ικα αλλά θα δώσω για 10 ημέρες 80 21 λεπτά πριν, adi32 είπε Αν δεν κάνεις δύο βδομάδες δε θα δεις καμία βελτίωση. Με ΙΚΑ πήγες? Συνήθως δίνεις κάτι παραπάνω να σου κάνει πιο πολλά 32 λεπτά πριν, dpolal είπε Γίνεται και παραγίνεται. Καταρχήν ρωτάς να σου εξηγήσει λεπτομέρειες για το πώς ακριβώς λειτουργεί και πού επενεργεί το ρεύμα. Κατόπιν αναφέρεις ότι δεν έχεις δεί βελτίωση και πιθανότατα θα πρέπει να αυξήσει την δόση του ρεύματος για όσο είσαι στο μηχάνημα. Πολλοί φυσιοθεραπευτές σου δίνουν το control και σου λένε να αυξήσεις εσύ την δόση που σε «κτυπάει» μέχρι το σημείο που αντέχεις. Δηλαδή να το. Βάλω φουλ θα κάνει καλό;
dchatz Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, Ablaoublas_542 είπε διαγνωση και μεσω ποστ πλεον, μπραβο στην επιστημονικη κοινοτητα του ινσομνια Υπάρχουν κάποια στάνταρ πράγματα. Όταν τρέχει η μύτη έχεις ίωση. Όταν πονάει μέση και πόδι ταυτόχρονα έχεις δισκοπάθεια. Δεν αλλάζει αυτό. Ο γιατρός χρειάζεται για να δει τη μαγνητική και να σου πει πόσο χάλια είσαι. Το βαθμό του προβλήματος. Αυτό το πρόβλημα όμως όλοι ξέρουν, γιατροί δικηγόροι και μηχανικοι, αν δε κάνεις κάτι θα χειροτερεψει 1
kostas kiziridis Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 σαν βοηθος φυσικοθεραπειας μπορω να σε πω τα εξεις, θα δεις μεγαλη διαφορα μετα την 6-7 θεραπεια εφοσον χρησημοποιουνται καλα μηχανηματα και σωστη θεραπεια, θα σε πει ο φυσικοθεραπευτης σου ποτε να αρχισεις την γυμναστικη και ποιες ασκησεις θα κανεις, τα ρευματα κανουν απιστευτη δουλεια πρεπει ομως να το δουλευει στο σωστο προγραμμα και να ειναι καλο το μηχανημα 1
sakisaudi Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλη τυχη. Δυστυχώς στην Ελλάδα είμαστε πολυ πισω σε ολους αυτους τους τομεις. Οι πλειοψηφία φυσικοθεραπευτων ορθοπαιδικων γυμναστων ειναι άσχετοι. Για να υπαρχει σωστο αποτελεσμα πρεπει να υπάρχει συνεργασια και των τριών κατι που δεν γινεται Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2019 από sakisaudi
Ablaoublas_542 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, vairass είπε Έψαξα είπαμε πήγα σε 4 ιατρούς. Δεν υπάρχει σοβαρό θέμα μου είπαν όλοι απλά πρπει να χαλαρώσει λίγο το νεύρο για να μην ακουμπάει στο δίσκο. Εμένα μου φάνηκε παπαρια αυτό με το ρεύμα γιαυτό άνοιξα θέμα, δεν γίνεται να ρωτήσω στο μαγαζί τέτοια πράγματα.... Γιατρος που σου ειπε "πρεπει να χαλαρωσει λιγο το νευρο να μην ακουμπαει στο δισκο" δεν υπαρχει. αυτη η προταση ειναι λαθος ανατομικα.
sakisaudi Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Αλλη κοροϊδία τα ρεύματα. Κανενας σοβαρος φυσικοθεραπευτης στο εξωτερικο δεν χρησιμοποιεί ρευματα. Οι ποιο καλοι φυσικοθεραπευτες ειναι κοντα στους επαγγελματίες αθλητες. Γελαει ο κοσμος με τα ρευματα 1
LIGHT1NG Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, sakisaudi είπε Αλλη κοροϊδία τα ρεύματα. Κανενας σοβαρος φυσικοθεραπευτης στο εξωτερικο δεν χρησιμοποιεί ρευματα. Οι ποιο καλοι φυσικοθεραπευτες ειναι κοντα στους επαγγελματίες αθλητες. Γελαει ο κοσμος με τα ρευματα Αν είσαι μετά από χειρουργείο πχ τα ρεύματα είναι που μπορούν να σε κρατήσουν και να σου επαναφέρουν τους μύες για ποιο γρήγορη ανάρρωση μέχρι να ξεκινήσεις γυμναστική κλπ
sakisaudi Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, LIGHT1NG είπε Αν είσαι μετά από χειρουργείο πχ τα ρεύματα είναι που μπορούν να σε κρατήσουν και να σου επαναφέρουν τους μύες για ποιο γρήγορη ανάρρωση μέχρι να ξεκινήσεις γυμναστική κλπ Έτσι σας μαθαινουν στο ελλαντα; Το σωμα αναρρώνει μονο δεν χρειάζεται ρευματα 1
LIGHT1NG Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 11 λεπτά πριν, sakisaudi είπε Έτσι σας μαθαινουν στο ελλαντα; Το σωμα αναρρώνει μονο δεν χρειάζεται ρευματα Ναι μήπως γίνεσαι και auto resurrected αν σε πυροβολήσει κάποιος στο κεφάλι και κάνεις spawn στο επόμενο 3λεπτο, ρώτα άτομα που έχουν κάνει χειρουργείο από χιαστους για αρχή, όλοι που είστε στην απέξω και δεν σας έχει τύχει να χρειαστεί να πάτε σε γιατρούς για τους λόγους αυτούς καλό είναι να μην τα τα αποκλείετε γιατί και εγώ που είχα κομμένο πίσω χιαστό οι 2 γιατροί μου λέγαν για κατι παγοθεραπιες και ο χειρουργός στο στρατιωτικό νοσοκομείο με έκλεισε καρφί για χειρουργείο και μετά φυσικοθεραπιες 2 βδομάδες και είχα αποθεραπεία 1 μήνα σύνολο και στον 2ο μήνα έτρεχα κανονικά σαν να μην είχα κάνει ποτέ χειρουργείο.
vairass Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 7 ώρες πριν, Ablaoublas_542 είπε Γιατρος που σου ειπε "πρεπει να χαλαρωσει λιγο το νευρο να μην ακουμπαει στο δισκο" δεν υπαρχει. αυτη η προταση ειναι λαθος ανατομικα. Κάπως έτσι το είπαν όλοι, δεν θυμάμαι ακριβώς. Το θέμα είναι ότι πονάει και το πόδι με ενοχλεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα