Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν είχα κάτι πόνους στη μέση, πλάτη κ πόδι. Πήγα έκανα ακτίνα, ακουμπάει λέει το νεύρο στο δίσκο κ γιαυτό πονάω. 

Μου έγραψε φυσικοθεραπειες.... Έκανα μέχρι στιγμής 3 φορές, σου βάζει κάτι με ρευμα εκεί που Πονας και στο τέλος λίγο μασάζ... Κλαιν. 

Μήπως καλύτερη λύση θα ήταν να αρχίσω πάλι γυμναστήριο;  με ρεύματα γίνεται δουλειά Δηλαδή η όχι; 

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, vairass είπε

Λοιπόν είχα κάτι πόνους στη μέση, πλάτη κ πόδι. Πήγα έκανα ακτίνα, ακουμπάει λέει το νεύρο στο δίσκο κ γιαυτό πονάω. 

Μου έγραψε φυσικοθεραπειες.... Έκανα μέχρι στιγμής 3 φορές, σου βάζει κάτι με ρευμα εκεί που Πονας και στο τέλος λίγο μασάζ... Κλαιν. 

Μήπως καλύτερη λύση θα ήταν να αρχίσω πάλι γυμναστήριο;  με ρεύματα γίνεται δουλειά Δηλαδή η όχι; 

ΑΕΙ γυμνάσου ρε φιλε...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, vairass είπε

H συζήτηση έτσι όπως την ανοίγεις, είναι ότι πιο μπακαλίστικο μπορείς να κάνεις! Του τύπου, να κάνω εμβόλια ή να πίνω ένα χόρτο που βγαίνει στο χωρίο στο χωράφι του μπάρμπαμήτσου και όσοι το τρώνε ζουν 352 έτη?

Για αρχή έχεις πρόβλημα στη σπονδυλική στήλη. Αυτό ΔΕΝ θα επιδιορθωθεί ποτέ. Μόνο χείρότερο θα γίνεται. Για να δεις ακριβώς το πρόβλημα, χρειάζεται μαγνητική. Μετά τη μαγνητική χρειάζεται συνήθως ετησίως φυσικοθεραπείες.

Για να το συντηρήσεις και να μην γίνει χειρότερο (να φτιάξει αποκλείεται είπαμε), πρέπει να διατηρήσεις σωστό βάρος και να κάνεις γυμναστική (όχι βάρη κλπ που ίσως έχεις στο μυαλό σου). Αεροβική κυρίως. Επίσης πρέπει να διατηρείς το ιδανικό βάρος που πρέπει να έχεις βάσει του ύψους σου για να μην κουράζεις τη σπ. στήλη σου.

Σε κάθε περίπτωση έχεις κατα νου τα ακόλουθα:

• Το πρόβλημα δεν θα φύγει ποτέ
  • Εσύ πρέπει να το συντηρήσεις να μην γίνει χειρότερο, μέχρι να πεθάνεις (ναι, όλοι θα πεθάνουμε και μέχρι τότε θα αντιμετωπίσουμε πολλά προβλήματα υγείας που λόγω αυτών, θα καταλήξουμε. Μην περιμένετε κάτι διαφορετικό)
  • Είναι σοβαρό πρόβλημα που αν κάποιος δεν το προσέξει, μπορεί να μείνει και ανάπηρος - καροτσάκι κλπ.
  • Βάσει του ακριβώς παρα πάνω...μην περιμένεις απο το insomnia να κάνεις το ιατρικό πλάνο για το υπόλοιπο της ζωής σου...
Επεξ/σία από sphinxgr
  • Like 13
  • Confused 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, vairass είπε

Όπως είπε και @sphinxgrθα πρέπει να πας σε ορθοπεδικό να σου γράψει και μαγνητική και φυσικοθεραπείες. Οι 3 προφανώς δεν θα σου κάνουν δουλειά. Συνήθως χρειάζεται πάνω απο 10-12 για να καταλάβεις οτι βελτιώνεται.

Αλλά όπως επίσης είπε πάλι  ο @sphinxgr δεν ψάχνουμε στο ίντερνετ για θέματα υγείας. Απευθυνόμαστε στον γιατρό μας και αν δεν τον εμπιστευόμαστε για τον οποιοδήποτε λόγο, ζητάμε και δεύτερη γνώμη.

• Thanks 1
Δημοσ.

Επίσης θέλει σωστό φυσικοθεραπευτηριο κι όχι σαν κάτι συνοικιακα της συμφοράς που στις περισσότερες των περιπτώσεων προσφέρουν μόνο ό,τι δίνει ο εοππυ , οι οποίες και κρίνονται ανεπαρκείς (ανάλογα κ την περίπτωση βέβαια) 

Και φυσικά μαγνητική , το Α και το Ω , με ακτινογραφία δεν πορεύτηκε κανείς

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, margaritagr είπε

Επίσης θέλει σωστό φυσικοθεραπευτηριο κι όχι σαν κάτι συνοικιακα της συμφοράς που στις περισσότερες των περιπτώσεων προσφέρουν μόνο ό,τι δίνει ο εοππυ , οι οποίες και κρίνονται ανεπαρκείς (ανάλογα κ την περίπτωση βέβαια) 

Και φυσικά μαγνητική , το Α και το Ω , με ακτινογραφία δεν πορεύτηκε κανείς

Εμένα το πρόβλημα φαίνεται κ με ακτίνα μου είπαν 4 γιατροί. Δεν πήγα σε έναν.. 

Μέσω εποπυ πήγα αλλά μου ζητάνε και 80 μετρητά...

Θα πάω κ βλέπουμε 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, vairass είπε

Εμένα το πρόβλημα φαίνεται κ με ακτίνα μου είπαν 4 γιατροί. Δεν πήγα σε έναν.. 

Μέσω εποπυ πήγα αλλά μου ζητάνε και 80 μετρητά...

Θα πάω κ βλέπουμε 

Φίλε θες και εκγύμναση και θεραπείες, εκγύμναση θες κυρίως ώστε οι μύες να ενδυναμωθούν και να μην επιβαρύνεται τόσο η μέση , δλδ να δίνουν και οι μύες της πλάτης στήριξη. Επίσης θα αποκτήσεις καλύτερη στάση σώματος μονιμα. Η εκγύμναση όμως αυτή ειναι καλό να γίνει με ειδικό. Ψάξε κάποιον που να σου δώσει ένα πρόγραμμα McKenzie.  

• Thanks 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, LittyMeek είπε

Φίλε θες και εκγύμναση και θεραπείες, εκγύμναση θες κυρίως ώστε οι μύες να ενδυναμωθούν και να μην επιβαρύνεται τόσο η μέση , δλδ να δίνουν και οι μύες της πλάτης στήριξη. Επίσης θα αποκτήσεις καλύτερη στάση σώματος μονιμα. Η εκγύμναση όμως αυτή ειναι καλό να γίνει με ειδικό. Ψάξε κάποιον που να σου δώσει ένα πρόγραμμα McKenzie.  

Σε γυμναστήριο το δίνουν αυτό το πρόγραμμα; 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, mic2mic είπε

Σε πρώτη φάση, άλλαξε γιατρό.

Τόσα ζητάνε πάνω κάτω στα μαγαζιά. Δεν σου κάνουν φυσικοθεραπεια δωρεάν... Πήγα μίλησα με αρκετά. 

Ο γιατρός δεν φταίει σε κάτι. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, vairass είπε

Τόσα ζητάνε πάνω κάτω στα μαγαζιά. Δεν σου κάνουν φυσικοθεραπεια δωρεάν... Πήγα μίλησα με αρκετά. 

Ο γιατρός δεν φταίει σε κάτι. 

Ok, όπως το έγραψες νόμιζα ότι σου ζητάνε 80 οι γιατροί...

Επεξ/σία από mic2mic
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, mic2mic είπε

Ok, όπως το έγραψες νόμιζα ότι σου ζητάνε 80 οι γιατροί...

Ο γιατρός σου γράφει τον αριθμό και το είδος των φυσιοθεραπειών που χρειάζεσαι και που συνήθως είναι ότι ακριβώς δικαιολογεί και ο ΕΟΠΠΥ.

Απλά πρέπει μετά να πάρεις σβάρνα τα κέντρα φυσιοθεραπείας διότι σε κάποια δέχονται το χαρτί του ΕΟΠΠΥ και σου κάνουν ακριβώς ότι γράφει χωρίς περαιτέρω χρεώσεις, αλλά υπάρχουν πολλά που είτε ακολουθούν διαφορετική μέθοδο φυσιοθεραπείας, είτε εμπλουτίζουν το πρόγραμμα που έχει συνταγογραφήσει ο γιατρός με επιπλέον ασκήσεις.
Φυσικά όμως το τελευταίο είναι πάντα με επιπλέον πληρωμή και το πόσο ζητά ο καθένας είναι εντελώς φλού και πολλές φορές εξωφρενικό.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, vairass είπε

ακουμπάει λέει το νεύρο στο δίσκο κ γιαυτό πονάω. 

τελειως φιλικα, πρωτο βημα ειναι να διαβασεις παραπανω πραγματα για αυτο που εχεις, πρωτιστως για να ξερεις εσυ ο ιδιος τι χρειαζεσαι. Ειναι κυλη; ειναι προπτωση του δισκου; ειναι διογκωση; σε πολλα επιπεδα η μονο σε ενα; κλπ κλπ. 

γιατι μεση και μπακαλικη και δηλωσεις του στυλ  "κλαιν" ειναι συνταγη για χρονιο πονο

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Ablaoublas_542 είπε

τελειως φιλικα, πρωτο βημα ειναι να διαβασεις παραπανω πραγματα για αυτο που εχεις, πρωτιστως για να ξερεις εσυ ο ιδιος τι χρειαζεσαι. Ειναι κυλη; ειναι προπτωση του δισκου; ειναι διογκωση; σε πολλα επιπεδα η μονο σε ενα; κλπ κλπ. 

γιατι μεση και μπακαλικη και δηλωσεις του στυλ  "κλαιν" ειναι συνταγη για χρονιο πονο

Το πρόβλημα και το ερώτημα μου είναι.... Τα ρεύματα κάνουν κάτι ή όχι; 

• Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...