gtr4460 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 παιδιά Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω drivers για αυτήν την μητρική p5kpl-am in/gb για windows 10
dpolal Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Πουθενά. Θα κατεβάσουν μόνα τους ότι χρειάζονται Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2019 από dpolal
Sheogorath Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Γιατί το κάνετε αυτό στον εαυτό σας και βάζετε τα σκουπιδο10 ειδικά σε hardware 12 ετιας, ενώ υπάρχουν τα 7;
dpolal Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Sheogorath είπε Γιατί το κάνετε αυτό στον εαυτό σας και βάζετε τα σκουπιδο10 ειδικά σε hardware 12 ετιας, ενώ υπάρχουν τα 7 που είναι λειτουργικό 10ετίας; Fixxed. Πέρα από την πλάκα, διότι είναι ποιό σύγχρονα, παίζουν σχέδον παντού χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια, βρίσκουν μόνα τους drivers τις περισσότερες φορές και με λίγο πείραγμα είναι το ίδιο γρήγορα χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσεις τις δεκάδες ενημερώσεις που απαιτούν τα 7. Τα περί τηλεμετριών και big brother είναι το λιγότερο αστεία στην εποχή των google, fb, κλπ κλπ κλπ και τουλάχιστον μπορείς να τα κλείσεις σε αντίθεση με τα υπόλοιπα. Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2019 από dpolal 1
BlueBlood7 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Στις 11/11/2019 στις 7:24 ΜΜ, dpolal είπε Fixxed. Πέρα από την πλάκα, διότι είναι ποιό σύγχρονα, παίζουν σχέδον παντού χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια, βρίσκουν μόνα τους drivers τις περισσότερες φορές και με λίγο πείραγμα είναι το ίδιο γρήγορα χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσεις τις δεκάδες ενημερώσεις που απαιτούν τα 7. Τα περί τηλεμετριών και big brother είναι το λιγότερο αστεία στην εποχή των google, fb, κλπ κλπ κλπ και τουλάχιστον μπορείς να τα κλείσεις σε αντίθεση με τα υπόλοιπα. Ωραία λογική. Δηλ. Αφού έχω διπλοπαρκάρει μια φορά παράνομα, ε ας διπλοπαρκάρω και αλλες καμιά 500ρια φορές. Αφού καπνίζω 10 χρόνια, ε ας καπνίσω και άλλα 20 χρόνια να αφήσω τα παιδιά μου ορφανά. Σωστός είσαι. 1 1
dpolal Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, BlueBlood7 είπε Ωραία λογική. Δηλ. Αφού έχω διπλοπαρκάρει μια φορά παράνομα, ε ας διπλοπαρκάρω και αλλες καμιά 500ρια φορές. Αφού καπνίζω 10 χρόνια, ε ας καπνίσω και άλλα 20 χρόνια να αφήσω τα παιδιά μου ορφανά. Σωστός είσαι. Και εσύ εντελώς άκυρος με τα παραδείγματα που παρέθεσες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα