Cristina Δημοσ. 13 Απριλίου 2004 Δημοσ. 13 Απριλίου 2004 Xvipes, standard ήθελε Preisner... Άλλωστε το παιδί το βρήκε. Όσο για σχόλια ταινιών που αναζητάς, αν και δεν είναι το κατάλληλο section, δοκίμασες στο http://www.imdb.com ;
multiplex Δημοσ. 4 Μαΐου 2004 Δημοσ. 4 Μαΐου 2004 Ωραία όλα αυτά τα τργουδάκια,αν και λίγο καταθλιπτικά... Μήπως έχει κανείς σας καμιά λίστα και με άλλα άπό την σειρά,που να μην έχουν αναφερθεί; Thnx!
ksessalonikios Δημοσ. 4 Μαΐου 2004 Δημοσ. 4 Μαΐου 2004 αν ψαξεις,και παλαιοτερα ειχε ανοιξει ενα τοπικ με μουσικες απο τη συγκεκριμενη σειρα απο μενα,εχει μεσα καποια ωραια κομματακια κι επειδη ειχα ορεξη παρε και το λινκ: http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=364341&highlight=
Godfath3r Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 mhpws kserei kapoios poio einai to kommati pou epaikse prwto sto epeisodio auths ths ebdomadas?To eida tyxaia kai mou arese para poly to kommati!Exw thn entypwsh pws htan kapoio kommati tou David Bowie...Plz Help
Cristina Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 Αν και δεν το είδα... Είθισται ν' ακούγεται το 'Wild Is The Wind'.
multiplex Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 Ευχαριστώ πολύ ksessalonikios! Βρήκα και αρκετά άλλα κομμάτια που δεν τα είχα υπόψη μου.Τώρα αρχίζει το κατέβασμα!
icedale Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 Έχει πραγματικά τρελλαθεί να βάζει το theme απο το requiem for a dream :-S Novelty at its best
Mixalakis Δημοσ. 6 Μαΐου 2004 Δημοσ. 6 Μαΐου 2004 Υπάρχει καποιος που να ξέρει τον τίτλο απο το περιβόητο tango???? Πραγματικά όποιος το βρεί είναι αξιέπαινος μιάς και το ψάχνουν πάρα πολλοί! Cristina είχες πέι οτι το είχες σε κάποιο βινίλιο κρυμμένο! Κάνε ένα κόπο διότι έχω φάει τον τόπο αλλά.......
Cristina Δημοσ. 6 Μαΐου 2004 Δημοσ. 6 Μαΐου 2004 Υπάρχει καποιος που να ξέρει τον τίτλο απο το περιβόητο tango????Πραγματικά όποιος το βρεί είναι αξιέπαινος μιάς και το ψάχνουν πάρα πολλοί! Cristina είχες πέι οτι το είχες σε κάποιο βινίλιο κρυμμένο! Κάνε ένα κόπο διότι έχω φάει τον τόπο αλλά....... Από όσο θυμάμαι' date=' δεν είπα ποτέ κάτι τέτοιο... Γι άλλο τραγούδι το είχα πει... :roll: Αν θες το tango που ακούγεται συχνά πυκνά στην σειρά, είναι το '[b']Tango[/b]' του Zbigniew Preisner.
Mixalakis Δημοσ. 6 Μαΐου 2004 Δημοσ. 6 Μαΐου 2004 Cristina τα ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ μου! Όντως αυτό ήταν το περιβόητο tango που είχε ακουστεί! Μια εξομολόγηση θα ήθελα να σου κάνω: Έχω τρέλα με τη μουσική, τεράστια συλλογή (3000 δίσκους και ....mp3)και απο διάφορα topic που έχεις παραθέσει κατά καιρούς πρεπει να σε συγχαρώ για τις μουσικές γνώσεις σου και προτιμήσεις σου που δεν σου κρύβω οτι συμπίπτουν καταπληκτικα με τις δικές μου! Ποτέ δεν πίστευα όσο εγωιστικό και άν ακουγεται αυτό ότι τραγούδια ομολογουμένως σπάνια που είχα στην δισκοθήκη μου θα υπήρχε καποιος που να τα γνώριζε τόσο καλά! Μπράβο σου θεωρώ οτι έχουμε να πούμε αρκετα εμείς οι δύο! Φιλικά Μιχάλης
Cristina Δημοσ. 6 Μαΐου 2004 Δημοσ. 6 Μαΐου 2004 Mixalakis, τι να πω... :oops: :oops: :oops: Έγινα κόκκινη σα παντζάρι καθώς τα διάβαζα... Σ'ευχαριστώ. :oops: Αφού έχουν έτσι τα πράγματα, όντως έχουμε να πούμε πολλά. Αλλά με ξενίζει το γεγονός που είσαι τόσο 'νέος' στο forum... Καλλίτερα όμως με pm για να μην ξεφυγούμε πολύ από το θέμα μας.
mizsolitude Δημοσ. 7 Μαΐου 2004 Δημοσ. 7 Μαΐου 2004 mhpws kserei kapoios poio einai to kommati pou epaikse prwto sto epeisodio auths ths ebdomadas?To eida tyxaia kai mou arese para poly to kommati!Exw thn entypwsh pws htan kapoio kommati tou David Bowie...Plz Help Ήταν το Space Oddity... κομματάρα
Godfath3r Δημοσ. 8 Μαΐου 2004 Δημοσ. 8 Μαΐου 2004 Christina & Mixalakis...Music Unite...mizsolitude thanx very much for your help!!!Panta h8ela na asxolh8w me to fainomeno Bowie alla olo kai kati allo proekypte...Elpizw kapoia stigmh na ginei giati ontws einai fainomeno o typos!
efou Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 SOS Καλησπέρα παιδιά!Είμαι καινούρια εδω και θα ηθελα να μαθω τον τίτλο ενός κομματιου που με τρελαίνει κυριολεκτικά!Έχει παίξει και σε άλλες σειρές αλλά και διαφημίσεις (όπως εκείνη η πρόσφατη που διαφημίζει κάποιον οργανισμό και δείχνει διάφορα παιδάκια απο την Αφρική).Λοιπόν έχει παίξει και στον παπακαλιάτη και μάλιστα στο "κλείσε τα μάτια" αλλά δεν θυμάμαι σε ποιόν κύκλο.Είναι ένα απίστευτο κομμάτι με πού γρήγορο πιάνο και πολύ ένταση και πάθος!το ψάχνω σαν τρελή!!Βοηθήστε με αν μπορείτε!!Μοιάζει πολύ μα το "Pluvius Aestivus" απο τους "Pain of salvation" !!! SOS
kvgreco Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Κατ' αρχήν καλωσήρθες στην παρέα μας efou. Μπορεί να μη γνώρίζω το τραγούδι που ψάχνεις αλλά σε συμβουλεύω να ανοίξεις καινούργιο topic καθώς αυτό εδώ έχει παλιώσει λίγο και δε νομίζω να υπάρξει ανταπόκριση από πολλά άτομα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα