Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι εδώ και 1 χρόνο με ενα macbook air 2017 και σκέφτομαι να προβώ σε αναβάθμιση αγοράζοντας ένα macbook air 2019 , αξίζει ή όχι;;;

Δημοσ.
7 ώρες πριν, asmilon είπε

Ειναι κατι που σου λειπει ή σε προβληματιζει απο το air 2017;

Το μόνο που θα ήθελα θα ήταν λίγο καλύτερο monitor. Κατά τα άλλα είμαι οκ από τις επιδόσεις του.

Δημοσ.

οθονη ειναι καλυτερη, νομιζω διαφορες δεν θα δεις σε επιδοσεις. εαν θες να ξοδεξεις τα λεφτα go ahead. νομιζω ειναι καθαρα προσωπικη αποφαση εδω.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όχι είναι πιο αργό, πάρε του 2018 ή MacBook Pro 2017 -2018 αν το βρεις σε προσφορα 

Επεξ/σία από ignome4
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ignome4 είπε

Όχι είναι πιο αργό, πάρε του 2018 ή MacBook Pro 2017 -2018 αν το βρεις σε προσφορα 

Αν αναφέρεσαι στον πιο αργό ssd δεν νομίζω ότι είναι αισθητή η διαφορά. Το πληκτρολόγιο του 2019 είναι η 3ή γενιά. Tα προηγούμενα και απο αυτά που γράφονται αλλά και απο προσωπική εμπειρία βγάζουν προβλήματα. Προσωπική άποψη ας μην το ρισκάρει αφού υπάρχει βελτιωμένο πληκτρολόγιο αφού ειδικά είναι ευχαριστημένος ο nikos απο τις επιδόσεις του 2017

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, hted είπε

Αν αναφέρεσαι στον πιο αργό ssd δεν νομίζω ότι είναι αισθητή η διαφορά. Το πληκτρολόγιο του 2019 είναι η 3ή γενιά. Tα προηγούμενα και απο αυτά που γράφονται αλλά και απο προσωπική εμπειρία βγάζουν προβλήματα. Προσωπική άποψη ας μην το ρισκάρει αφού υπάρχει βελτιωμένο πληκτρολόγιο αφού ειδικά είναι ευχαριστημένος ο nikos απο τις επιδόσεις του 2017

Προσωπικά χρησιμοποιώ από την αρχή τ butterfly keyboard (και αυτη την στιγμη) και ουδεποτε αντιμετώπισα καποιο προβλημα. O SSD ειναι πολυ αργος , πιστεψε με  :P

Ναι οκ την γνώμη μου είπα 

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, ignome4 είπε

Προσωπικά χρησιμοποιώ από την αρχή τ butterfly keyboard (και αυτη την στιγμη) και ουδεποτε αντιμετώπισα καποιο προβλημα. O SSD ειναι πολυ αργος , πιστεψε με  :P

Ναι οκ την γνώμη μου είπα 

Καλά εννοείται απόψεις λέμε :) Στο σπίτι αντιμετωπίσαμε προβλήματα σε 2 διαφορετικά Pro με πληκτρολόγιο πρώτης και δεύτερης γενιάς. 🤬Δεν έχω προσωπική εμπειριά απο ssd του 2019.

• Like 1
Δημοσ.

Όχι δεν αξίζει. Θα έχεις καλύτερη οθόνη αλλά οι επιδόσεις θα είναι ελάχιστα καλύτερες από αυτόν που έχεις τώρα. Ή παίρνεις το starter μοντέλο του MacBook Pro του 2019 ή περιμένεις του χρόνου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...