Muhammad Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Θα είμαι λίγο αναλυτικός και θέλω τη βοήθεια σας για να κάνω σωστή επιλογή. Εδώ και 3 χρόνια χρησιμοποιώ ένα xiaomi redmi 4a το οποίο με ικανοποιεί πλήρως αλλά έχει θέμα οπότε πάει για αλλαγή μιας και δεν υπάρχει εγγύηση. Αλλιώς δε θα το άλλαζα. το μόνο κακό που είχε είναι όταν τραβούσα video (1 φορά το χρόνο δηλαδή) το mic ήταν σα να μην υπήρχε. Έπρεπε αυτός που μιλάει να είναι δίπλα αλλιώς δεν ακουγόταν τίποτα. Τα xiaomi τα συμπάθησα, μου άρεσε που είχα τακτικά updates οπότε λέω να πάω σε κάτι παρόμοιο. Χρήματα το μέγιστο 150€. Ιδανικά 100-120€. Είμαι φτωχός. 2sim οπωσδήποτε, καλό θα ήταν να έχει υπέρυθρες, ROM 32 η 64GB. Δε με πειράζει αν έχει κάρτα μνήμης. Ειδικά αν μιλάμε για 64GB, θα μου είναι άχρηστη η SD. Το GPS με ενδιαφέρει σίγουρα, από τα σημαντικότερα, γιατί έχει τύχει να χαθώ μερικές φορές με το αυτοκίνητο. Προτιμώ να χάσω σε cpu και να κερδίσω σε gps. Μάλλον 3GB RAM. Από κάμερες δε τρελαίνομαι. Το 4A ήταν οκ. Οπότε πιστεύω όποιο και να πάρω (μετά από 3 χρόνια του 4Α) θα έχει τουλάχιστον ισάξια κάμερα. Μπαταρία σίγουρα, σημαντικότατο. Και φυσικά να παίρνει updates, όχι σαν κάτι κινεζιές που δε παίρνουν Να πω την αλήθεια δίνω σημασία στο μικρό μέγεθος και βάρος αλλά πλέον αυτά αποτελούν παρελθόν. Οπότε πρέπει να συμβαδίσω με τη μόδα λοιπόν, να κουβαλάω κι εγώ αυτές τις μπακατέλες για να είμαι In. Θα έπαιρνα το redmi 7a αλλά με χαλάει λίγο η εικόνα του, μου δίνει την αίσθηση πως είναι λίγο χοντροκομμένο... το ίδιο και το redmi 8. Οπότε καταλήγω στο redmi 7. Διάβασα κάποια reviews και το θεωρώ καλή επιλογή. Κατα προτίμηση το 3GB/64Gb. Στο skroutz ξεκινάει από 122€ αλλά δε ξέρω αν είναι όντως διαθέσιμο. Μάλλον θα χρειαστεί να δώσω παραπάνω. Επίσης δε ξέρω τι γίνεται με κάτι εκδόσεις που βλέπω Global. Ποια η διαφορά; Βλέπω σε καταστήματα γνωστά, με 170€ την έκδοση με τα 32GB. Μου κάνει εντύπωση η διαφορά και αναρωτιέμαι αν με δουλεύουν αυτοί ή οι άλλοι δε το έχουν διαθέσιμο σε αυτή την τιμή που λένε (~130€) Αν μπορείτε προτείνετε μου ένα κατάστημα ώστε να το αγοράσω, μη πάρω καμιά λάθος έκδοση και συνδέεται μόνο σε δίκτυα της κίνας. Να έχει και 2 χρόνια εγγύηση γιατί μερικοί κλεφτοκοτάδες δίνουν 1. Με pm αν δεν επιτρέπεται να κάνετε διαφήμιση. Δεν έχω θέμα να το αγοράσω και από κίνα αλλά δε νομίζω να αξίζει τη διαφορά τιμής (αν υπάρχει κιόλας). Πιστεύετε ότι υπάρχει κάποια καλύτερη επιλογή; Επίσης πέρασα και από τα Public και είδα ένα Huawei. P smart νομίζω το λένε, μου άρεσε πάρα πολύ αλλά μόλις είδα την τιμή (200€) το παράτησα. το δίνανε γύρω στα 160€ με συμβόλαιο αλλά εγώ δε θέλω συμβόλαιο. Το ίδιο το βρήκα και στο skroutz με ~140€ αλλά δε ξέρω αν είναι ακριβώς το ίδιο επειδή η Huawei έχει πολλά μοντέλα με παρόμοια ονομασία. Έχασα τη μπάλα. Μήπως να πάρω αυτό; Μάλλον αυτό αν και πίσω είχε 2 γραμμές όπως τα Iphone.
adi32 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Προτίμησε το mia3 που έχει τα πάντα και είναι και μαζεμένο σε μέγεθος.
saruman123 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 7 ώρες πριν, Muhammad είπε Θα είμαι λίγο αναλυτικός και θέλω τη βοήθεια σας για να κάνω σωστή επιλογή. Εδώ και 3 χρόνια χρησιμοποιώ ένα xiaomi redmi 4a το οποίο με ικανοποιεί πλήρως αλλά έχει θέμα οπότε πάει για αλλαγή μιας και δεν υπάρχει εγγύηση. Αλλιώς δε θα το άλλαζα. το μόνο κακό που είχε είναι όταν τραβούσα video (1 φορά το χρόνο δηλαδή) το mic ήταν σα να μην υπήρχε. Έπρεπε αυτός που μιλάει να είναι δίπλα αλλιώς δεν ακουγόταν τίποτα. Τα xiaomi τα συμπάθησα, μου άρεσε που είχα τακτικά updates οπότε λέω να πάω σε κάτι παρόμοιο. Χρήματα το μέγιστο 150€. Ιδανικά 100-120€. Είμαι φτωχός. 2sim οπωσδήποτε, καλό θα ήταν να έχει υπέρυθρες, ROM 32 η 64GB. Δε με πειράζει αν έχει κάρτα μνήμης. Ειδικά αν μιλάμε για 64GB, θα μου είναι άχρηστη η SD. Το GPS με ενδιαφέρει σίγουρα, από τα σημαντικότερα, γιατί έχει τύχει να χαθώ μερικές φορές με το αυτοκίνητο. Προτιμώ να χάσω σε cpu και να κερδίσω σε gps. Μάλλον 3GB RAM. Από κάμερες δε τρελαίνομαι. Το 4A ήταν οκ. Οπότε πιστεύω όποιο και να πάρω (μετά από 3 χρόνια του 4Α) θα έχει τουλάχιστον ισάξια κάμερα. Μπαταρία σίγουρα, σημαντικότατο. Και φυσικά να παίρνει updates, όχι σαν κάτι κινεζιές που δε παίρνουν Να πω την αλήθεια δίνω σημασία στο μικρό μέγεθος και βάρος αλλά πλέον αυτά αποτελούν παρελθόν. Οπότε πρέπει να συμβαδίσω με τη μόδα λοιπόν, να κουβαλάω κι εγώ αυτές τις μπακατέλες για να είμαι In. Θα έπαιρνα το redmi 7a αλλά με χαλάει λίγο η εικόνα του, μου δίνει την αίσθηση πως είναι λίγο χοντροκομμένο... το ίδιο και το redmi 8. Οπότε καταλήγω στο redmi 7. Διάβασα κάποια reviews και το θεωρώ καλή επιλογή. Κατα προτίμηση το 3GB/64Gb. Στο skroutz ξεκινάει από 122€ αλλά δε ξέρω αν είναι όντως διαθέσιμο. Μάλλον θα χρειαστεί να δώσω παραπάνω. Επίσης δε ξέρω τι γίνεται με κάτι εκδόσεις που βλέπω Global. Ποια η διαφορά; Βλέπω σε καταστήματα γνωστά, με 170€ την έκδοση με τα 32GB. Μου κάνει εντύπωση η διαφορά και αναρωτιέμαι αν με δουλεύουν αυτοί ή οι άλλοι δε το έχουν διαθέσιμο σε αυτή την τιμή που λένε (~130€) Αν μπορείτε προτείνετε μου ένα κατάστημα ώστε να το αγοράσω, μη πάρω καμιά λάθος έκδοση και συνδέεται μόνο σε δίκτυα της κίνας. Να έχει και 2 χρόνια εγγύηση γιατί μερικοί κλεφτοκοτάδες δίνουν 1. Με pm αν δεν επιτρέπεται να κάνετε διαφήμιση. Δεν έχω θέμα να το αγοράσω και από κίνα αλλά δε νομίζω να αξίζει τη διαφορά τιμής (αν υπάρχει κιόλας). Πιστεύετε ότι υπάρχει κάποια καλύτερη επιλογή; Επίσης πέρασα και από τα Public και είδα ένα Huawei. P smart νομίζω το λένε, μου άρεσε πάρα πολύ αλλά μόλις είδα την τιμή (200€) το παράτησα. το δίνανε γύρω στα 160€ με συμβόλαιο αλλά εγώ δε θέλω συμβόλαιο. Το ίδιο το βρήκα και στο skroutz με ~140€ αλλά δε ξέρω αν είναι ακριβώς το ίδιο επειδή η Huawei έχει πολλά μοντέλα με παρόμοια ονομασία. Έχασα τη μπάλα. Μήπως να πάρω αυτό; Μάλλον αυτό αν και πίσω είχε 2 γραμμές όπως τα Iphone. https://www.foxbox.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=24710
Muhammad Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, adi32 είπε Προτίμησε το mia3 που έχει τα πάντα και είναι και μαζεμένο σε μέγεθος. 5 ώρες πριν, saruman123 είπε https://www.foxbox.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=24710 ευχαριστώ για την πρόταση, αν και είναι πάνω από το όριο που έχω θέσει αλλά οκ, το συζητάω αν αξίζει. Μ αρέσει, (δε το κοίταξα καν λόγο της τιμής του) μερικές ερωτήσεις όμως: είναι το ίδιο ακριβώς κινητό που τα γνωστά καταστήματα πουλάνε +100€; Notification led έχει; το συνήθισα πλέον και σε ένα site λέει ότι δεν έχει. Αλλού γράφουν ότι έχει. Φαντάζομαι θα έχει. Το Android one που έχει είναι καλύτερο; Το χαρακτηριστικό dual app που έχω τώρα στο redmi 4a θα υπάρχει ή είναι μόνο στο mui; Το Mi a3 βλέπω δεν έχει Mui. Το θέλω όμως διότι έχω 2 ξεχωριστούς λογαριασμούς viber/whatsapp Σημαντικό: Διάβασα ότι το κινητό έχει θέμα με το wifi, Αν είναι έτσι δε το θέλω. Είναι σημαντικό πρόβλημα και μη μου πείτε ότι κάποτε...... θα διορθωθεί με update. Εκτός αν διορθώθηκε ήδη. (Εδώ σε άλλο site διαβάζω ότι κόβεται η επισκοινωνία στο skype λόγο αποσυνδέσεων) Καλό θα ήταν να έχω απαντήσεις από άτομα που χρησιμοποιούν το κινητό διότι όλοι οι άλλοι βλέπουν απλά νούμερα και κρίνουν από αυτα. Μήπως να παραμείνω στην πρώτη μου σκέψη για το redmi 7; Δε θέλω να έχω προβλήματα και δε χρειάζομαι τρελές επιδόσεις
adi32 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, Muhammad είπε ευχαριστώ για την πρόταση, αν και είναι πάνω από το όριο που έχω θέσει αλλά οκ, το συζητάω αν αξίζει. Μ αρέσει, (δε το κοίταξα καν λόγο της τιμής του) μερικές ερωτήσεις όμως: είναι το ίδιο ακριβώς κινητό που τα γνωστά καταστήματα πουλάνε +100€; Notification led έχει; το συνήθισα πλέον και σε ένα site λέει ότι δεν έχει. Αλλού γράφουν ότι έχει. Φαντάζομαι θα έχει. Το Android one που έχει είναι καλύτερο; Το χαρακτηριστικό dual app που έχω τώρα στο redmi 4a θα υπάρχει ή είναι μόνο στο mui; Το Mi a3 βλέπω δεν έχει Mui. Το θέλω όμως διότι έχω 2 ξεχωριστούς λογαριασμούς viber/whatsapp Σημαντικό: Διάβασα ότι το κινητό έχει θέμα με το wifi, Αν είναι έτσι δε το θέλω. Είναι σημαντικό πρόβλημα και μη μου πείτε ότι κάποτε...... θα διορθωθεί με update. Εκτός αν διορθώθηκε ήδη. (Εδώ σε άλλο site διαβάζω ότι κόβεται η επισκοινωνία στο skype λόγο αποσυνδέσεων) Καλό θα ήταν να έχω απαντήσεις από άτομα που χρησιμοποιούν το κινητό διότι όλοι οι άλλοι βλέπουν απλά νούμερα και κρίνουν από αυτα. Μήπως να παραμείνω στην πρώτη μου σκέψη για το redmi 7; Δε θέλω να έχω προβλήματα και δε χρειάζομαι τρελές επιδόσεις Το ίδιο είναι απλά στο σκρουτζ έχουν εγγύηση μαγαζιού και όχι infoquest. Notification led έχει. Με το WiFi δεν έχουμε δει πρόβλημα όσοι το έχουμε. Το Android one είναι πολύ καλύτερο και πιο ελαφρύ γιατί είσαι απαλλαγμένος από τις κινεζιες της xiaomi και παίρνεις αναβαθμίσεις από τη Google πολύ συχνά Για τα άλλα δες και στο θέμα του στο myphone 1
Muhammad Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 21 ώρες πριν, adi32 είπε Το ίδιο είναι απλά στο σκρουτζ έχουν εγγύηση μαγαζιού και όχι infoquest. Notification led έχει. Με το WiFi δεν έχουμε δει πρόβλημα όσοι το έχουμε. Το Android one είναι πολύ καλύτερο και πιο ελαφρύ γιατί είσαι απαλλαγμένος από τις κινεζιες της xiaomi και παίρνεις αναβαθμίσεις από τη Google πολύ συχνά Για τα άλλα δες και στο θέμα του στο myphone Πήγα και το είδα από κοντά, δίπλα με το redmi 7. Ok, οπτικά είναι καλύτερο. Όχι ότι έχει και μεγάλη διαφορά. Με χαλάει λίγο που οι κάμερες πίσω προεξέχουν. Επίσης δε ξέρω τι γίνεται με τα νέα κινητά και το υλικό τους. Γυαλί είναι; αυτό δε σπάει εύκολα αν μου πέσει; Από χαρακτηριστικά είναι καλύτερο από το redmi 7. Εντάξει ψήνομαι και ας είναι ακριβότερο. Διάβασα και γνώμες. κάποια ελαττώματα υπάρχουν αλλά κανένα δεν είναι τέλειο Το μεγαλύτερο πρόβλημα μου είναι αυτό που έγραψα και πριν, σχετικά με το wifi. Το αναφέρουν αρκετοί στο εξωτερικό, έχει γίνει θέμα δηλαδή αλλά στην ελλάδα (κριτικές skroutz, myphone) δε βλέπω να το αναφέρει κανενας, Τι παίζει; Αναφορές από sites εξωτερικού -The Mi A3 has some WLAN problems...... -The WLAN signal is not as stable as we would have hoped for. This problem is also mentioned on the Internet, where people recommend switching from WPA2 to the less secure WPA encryption method. κι εδώ
AlienTechGR Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Κανένα θέμα με WiFi. (είμαι κάτοχος της συσκευής). Δες και το review μου που έχω στην υπογραφή.
Muhammad Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Στις 11/11/2019 στις 7:37 ΠΜ, adi32 είπε Προτίμησε το mia3 που έχει τα πάντα και είναι και μαζεμένο σε μέγεθος. Στις 11/11/2019 στις 7:39 ΠΜ, saruman123 είπε https://www.foxbox.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=24710 Στις 12/11/2019 στις 8:26 ΜΜ, AlienTechGR είπε Κανένα θέμα με WiFi. (είμαι κάτοχος της συσκευής). Δες και το review μου που έχω στην υπογραφή. Ωραία, ευχαριστώ. Τελικά με πείσατε και λέω να το πάρω (μάλλον το μπλε) αλλά μου μπήκε η ιδέα να πάρω το 128GB. Δεν έχει μεγάλη διαφορά στο skroutz. Κρατάω την παραπάνω πρόταση αλλά μήπως μπορείτε να μου προτείνετε και κατάστημα για τα 128? Και ανάλογα την τιμή θα δω ποιο θα πάρω. Βλέπω ότι στα περισσότερα καταστήματα είναι κατόπιν παραγγελίας. Αυτό που με απασχολεί είναι μη το πληρώσω και περιμένω κανα μήνα να το φέρουν αυτοί από Κίνα και στο τέλος μου πούνε... α δε το έχουμε και μετά περιμένω άλλον έναν μήνα να μου επιστρέψουν τα χρήματα στην κάρτα. Γι αυτό δε θέλω να επιλέξω απλά το φθηνότερο και σας ρωτάω, μιας και παίζει και η εγγύηση. Αν ....έχουμε εγγύηση μέσω αυτών των καταστημάτων. Δε ξέρω πόσο αξιόπιστοι είναι. Ελπίζω να μη χρειαστεί ποτέ. Στείλτε και Pm
saruman123 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 19 λεπτά πριν, Muhammad είπε Ωραία, ευχαριστώ. Τελικά με πείσατε και λέω να το πάρω (μάλλον το μπλε) αλλά μου μπήκε η ιδέα να πάρω το 128GB. Δεν έχει μεγάλη διαφορά στο skroutz. Κρατάω την παραπάνω πρόταση αλλά μήπως μπορείτε να μου προτείνετε και κατάστημα για τα 128? Και ανάλογα την τιμή θα δω ποιο θα πάρω. Βλέπω ότι στα περισσότερα καταστήματα είναι κατόπιν παραγγελίας. Αυτό που με απασχολεί είναι μη το πληρώσω και περιμένω κανα μήνα να το φέρουν αυτοί από Κίνα και στο τέλος μου πούνε... α δε το έχουμε και μετά περιμένω άλλον έναν μήνα να μου επιστρέψουν τα χρήματα στην κάρτα. Γι αυτό δε θέλω να επιλέξω απλά το φθηνότερο και σας ρωτάω, μιας και παίζει και η εγγύηση. Αν ....έχουμε εγγύηση μέσω αυτών των καταστημάτων. Δε ξέρω πόσο αξιόπιστοι είναι. Ελπίζω να μη χρειαστεί ποτέ. Στείλτε και Pm Στο συγκεκριμένο κατάστημα που σου έστειλα έχει διετή εγγύηση αντιπροσωπείας (όπως έχουν πει και πάρει άλλοι από εκεί). Τα υπόλοιπα Σκρουτζάδικα έχουν εγγύηση καταστήματος αλλά με 1 χρόνο και αλλά με 2 χρόνια. Όπως επίσης άλλοι έχουν δικό τους service και δεν τα στέλνουν Κίνα και άλλοι δεν έχουν και τα στέλνουν ή σε τρίτους η στην Κίνα.
Muhammad Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 17 λεπτά πριν, saruman123 είπε Στο συγκεκριμένο κατάστημα που σου έστειλα έχει διετή εγγύηση αντιπροσωπείας (όπως έχουν πει και πάρει άλλοι από εκεί). Τα υπόλοιπα Σκρουτζάδικα έχουν εγγύηση καταστήματος αλλά με 1 χρόνο και αλλά με 2 χρόνια. Όπως επίσης άλλοι έχουν δικό τους service και δεν τα στέλνουν Κίνα και άλλοι δεν έχουν και τα στέλνουν ή σε τρίτους η στην Κίνα. Εντάξει τότε αν έχει εγγύηση αντιπροσωπείας δεκτό. Δεν έχουν όμως την έκδοση με τα 128GB αυτοί. Πρέπει να κοιτάξω αλλού. 'Εχεις να προτείνεις κάποιο κατάστημα ή να μείνω στα 64; Βλέπω κάποια καταστήματα που το έχουν διαθέσιμο στα ~200€+, ενώ το φθηνότερο ξεκινάει από 162€. Αν βρούμε αξιόπιστο κατάστημα κάτω από τα 200€ (180€) Να πάρω αυτό, αλλιώς την έκδοση 64
saruman123 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, Muhammad είπε Εντάξει τότε αν έχει εγγύηση αντιπροσωπείας δεκτό. Δεν έχουν όμως την έκδοση με τα 128GB αυτοί. Πρέπει να κοιτάξω αλλού. 'Εχεις να προτείνεις κάποιο κατάστημα ή να μείνω στα 64; Βλέπω κάποια καταστήματα που το έχουν διαθέσιμο στα ~200€+, ενώ το φθηνότερο ξεκινάει από 162€. Αν βρούμε αξιόπιστο κατάστημα κάτω από τα 200€ (180€) Να πάρω αυτό, αλλιώς την έκδοση 64 Δυστυχώς δεν υπάρχει. Το Youhou που ξέρω το έχει 217,99€ με διετή εγγύηση καταστήματος και με δικό του service.
Muhammad Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 ευχαριστώ όλους για τις προτάσεις τους. Τελικά πήρα το mi a3. Με παρασύρατε.... αλλά μου φαίνεται είναι καλή επιλογή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα