sellfast Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Καλησπέρα έχω ένα σοβαρό πρόβλημα με τη διπλανή. Το πρόβλημα ξεκίνησε πριν 4 χρόνια όπου αγόρασα το σπίτι. Η διπλανή από όσο μου έλεγαν όλοι είναι λίγο τρελή. Τη πρώτη μέρα που μπήκα στο σπίτι μου κλώτσησε τη πόρτα και μου είπε ότι έκανα διάρρηξη στο σπίτι της. Φυσικά φώναξα την αστυνομία και φυσικά οι αστυνομικοί γελούσαν. Η αστυνομία ξαναήρθε και για άλλα πράγματα όπως το ότι επειδή θυμιασαμε μια φορά για το καλό ήρθε μας πέταξε νερά από το το δίπλα μπαλκόνι της επειδή δεν της άρεσε η μυρωδιά. Η αστυνομία ήρθε ξανά επειδή χτύπησε τη πόρτα ανοίξαμε μπηκε μέσα με το έτσι θέλω και με έλεγε κλέφτη επειδή της εκλεβα φυσικό αέριο! Και έφυγε με κλωτσιες. Υπήρχαν και άλλα περιστατικά τα οποία ειλκρινα πλέον δεν μπορώ να θυμηθώ όπως το ότι χτυπάει το τοίχο η όταν βγαίνω από το σπίτι να πάρει το ασανσέρ ξύνει την πόρτα της για να με τρομάξει. Χορρορ φάση. Λοιπόν εδώ έρχεται η αποκορυφωση. Πριν μερικές μέρες κάναμε περνούσαμε σε κάτι επιπλα δέρμα για επικάλυμμα .και εκείνη νόμιζε ότι ανοίγουμε τρύπες στο τοίχο που μας χωρίζει. Τι έκανε; Χτύπησε τον τοίχο αμέτρητες φορές και έπειτα ξεκλείδωσε και ήρθε και κλώτσησε δυνατά τη πόρτα μου και εκεί τα εχασα. Εκεί λέω εντάξει τώρα κωλογρια δε σε σώζει κανεις. Τεσπά με το που ανοίγω με βλέπει και κλείνει τη πόρτα της. Φώναξε την αστυνομια. Ήρθε η αστυνομία και μου λεει. Κοίταξε καταλάβαμε εξαρχής ότι η γριά είναι τρελή. Έχει γεμίσει το τζάκι της με ταινίες γιατί λέει ότι προσπαθούν με αέρια να την σκοτώσουν.και ότι στο μπαλκόνι της όταν βγαίνει ότι πάλι έχει αέρια και δεν αναπνέει. Επειδή όμως η γριά λόγω εμπειρίας μπορεί να γίνει επικίνδυνη επειδή έχει παραισθήσεις θα πρότεινα να πάτε στον εισαγγελέα 4 ένοικοι να σταλεί σε ψυχιατρείο. Έχοντας ακούσει αυτά τα πραγματα και λέω στον εαυτό μου εντάξει άντε να δούμε τι θα κάνουμε. Χθες το βράδυ κατέβηκε κάτω και μου έκλεισε το νερό γτ πλέον μάλλον νομίζει της κλέβω νερό. Παιδιά ξέρει κανεις πως πάει η διαδικασία ; Γτ πλέον θέλω να το κάνω άμεσα και θέλω να κλειστεί σε τρελοκομείο για να ηρεμήσουμε. Ξέρετε μέχρι πόσο καιρό κάθονται εκεί;
dicto Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Θα βρεις πολλές απαντήσεις από το site του υπουργείο υγείας εδώ http://www.opengov.gr/yyka/?p=2831
czarjuly Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Το λιγοτερο που θα κατσει στο ψυχιατρειο εαν γινει εισαγγελικη παραγγελια ειναι ενας μηνας εφοσον συντρεχει λογος βεβαια Το οτι επειδη εχει παραισθησεις μπορει να γινει επικινδυνη δεν στεκει στην πλειονοτητα των περιπτωσεων Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2019 από czarjuly
ELTASSOS Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 φιλε δυσκολη κατασταση...η κυρια ειναι ψυχικα ασθενης και πρεπει να κανεις οτι για καθε ασθενη. Μην γινεσαι ρατσιστης εναντιον ψυχικα ασθενων. Δεξου το και δειξε της αγαπη και κατανοηση. Ο Θεος να σε φωτισει παιδι μου. 5
Thulogur Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Προσπαθήστε να βρείτε τίποτα συγγενείς και ας την αναλάβουν αυτοι, ισως η κατάσταση να ειναι πιο σοβαρη απ οτι περιγράφεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις