SecondSonOfGamee Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Καλησπερα παιδια.. Μιας και εφτασε η στιγμη να αγορασω και εγω μηχανη θα ηθελα την γνωμη σας για το συγκεκριμενο μηχανακι.. Εχω διαβασει και με εχουν πει παρα πολλοι πως ειναι πολυ καλη για αρχαριο.. Βεβαια δεν ειμαι και εντελως αρχαριος λογο scooter που οδηγουσα 2-3 χρονακια σε χωριο..Αλλα οπως και να εχει ΧΩΡΙΟ.. Οποτε θα ηθελα τα φωτα σας για χρηση σε πολη και κανενα ταξιδακι μικρο... Ευχαριστω
TechnoState Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) ...το vfm πάει περίπατο αλλά, καλή επιλογή, ποιοτική μηχανή Αν προσανατολίζεσαι σε street-nacked γενικά, ναι από εμένα. Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2019 από TechnoState 2
NikosKallithea Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Τα nacked εχουν περιορισμένη χρηση λογο αερα και κουρασης στα ταξιδια 2
SecondSonOfGamee Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Θελω γενικα κατι να εχει γκαζι σε δρομους εκτος πολης για ταξιδακια τυπου Θεσσαλονικη-Κιλκις που ειναι 1 ωρα με αμαξι η Χαλκιδικη.. Οποτε πιστευω ειναι πολυ καλα.. Καπως ετσι κατεληξα σε αυτο Επισης παιδια ειναι βολικο το συγκεκριμενο για 2ο ατομο;
Ioannisto Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Μια χαρα μηχανη για ταξιδακι της μιας ωρας, με αξιοπρεπες γκαζακι για μια προσπεραση και με την αξιοπιστια της yamaha. Ναι κ απο μενα! 1
SecondSonOfGamee Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 13 λεπτά πριν, Ioannisto είπε Μια χαρα μηχανη για ταξιδακι της μιας ωρας, με αξιοπρεπες γκαζακι για μια προσπεραση και με την αξιοπιστια της yamaha. Ναι κ απο μενα! Ταξιδακι με 2ο ατομο θα προτεινες φιλε μου.. Εννοω θα ηταν κουραστικο για τον συνεπιβατη; 😛
NikosKallithea Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, SecondSonOfGamee είπε Ταξιδακι με 2ο ατομο θα προτεινες φιλε μου.. Εννοω θα ηταν κουραστικο για τον συνεπιβατη; 😛 Περαν του οτι ειναι naked ειναι και μικρη η μοτοσυκλέτα, εντάξει βέβαια νεος εισαι για μια ωριτσα ολα καλα, για παραπάνω δύσκολο, αλλα μεσα στην πολη ειναι η χαρα της 1
mp123 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Επειδη την ειχα παρει καινουργια του 18 και την πουλησα το 19 θα σου ελεγα να μην την παρεις.σαν γκαζι μετα απο δυο μηνες θα την βαρεθεις οπως εγω.μεσα στην πολη δεν βολευει.ταξιδια μετα απο μια το πολυ ωρα πιανεσε.δεν ειμαι ποιοτικος καλη, θελει αλλαγη λαστιχα με την μια.συνεπιβατης ουτε για αστειο στην θεση σου θα ξεχναγα αυτο το παπι και θα πηγαινα σε κατι on off 500 .αν εχεις την οικονομικη ανεση πηγαινε σε cb500x το μοντελο του 18 αν το εχουν ακομα σε προσφορα.με λιγα λογια ξεχασε το για εμενα.ελπιζω να βοηθησα. Υ.γ για να δεις πως κατι κανει πρεπει να εισαι με πανω απο 7000 rpm συνεχεια.ενταξη εχει ενα καλο.ειναι ωραια μηχανη αλλα σου δινω δυο μηνες καιρο.μετα θα ξενερωσεις. Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2019 από mp123 1
Virus200 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, mp123 είπε Επειδη την ειχα παρει καινουργια του 18 και την πουλησα το 19 θα σου ελεγα να μην την παρεις.σαν γκαζι μετα απο δυο μηνες θα την βαρεθεις οπως εγω.μεσα στην πολη δεν βολευει.ταξιδια μετα απο μια το πολυ ωρα πιανεσε.δεν ειμαι ποιοτικος καλη, θελει αλλαγη λαστιχα με την μια.συνεπιβατης ουτε για αστειο στην θεση σου θα ξεχναγα αυτο το παπι και θα πηγαινα σε κατι on off 500 .αν εχεις την οικονομικη ανεση πηγαινε σε cb500x το μοντελο του 18 αν το εχουν ακομα σε προσφορα.με λιγα λογια ξεχασε το για εμενα.ελπιζω να βοηθησα. Υ.γ για να δεις πως κατι κανει πρεπει να εισαι με πανω απο 7000 rpm συνεχεια.ενταξη εχει ενα καλο.ειναι ωραια μηχανη αλλα σου δινω δυο μηνες καιρο.μετα θα ξενερωσεις. Μας εκανες την καρδια περιβολι εσυ τωρα Σκεφτομαι κατα τον Μαιο να τσιμπησω το Mt-07 μιας και μου αρεσει απιστευτα γιατι εχω την εντυπωσει οτι θα βολευει μεσα στην πολη σε σχεση με αλλες μηχανες και θα μπορω να παω για κανα κοντινο ταξιδακι με κανα φιλο.
Sorath Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 12 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Τα nacked εχουν περιορισμένη χρηση λογο αερα και κουρασης στα ταξιδια 300cc είναι, δεν πιάνει και 200 να πεις οτι θα σε κουράσει ο αέρας. Μια χαρά μοτοσυκλέτα είναι, και είναι σωστή η μετάβαση απο scooter σε αυτό. Μην κάνετε απότομες μεγάλες αλλαγές παιδιά. Συνήθισε πρώτα το MT-03, μάθε να ελέγχεις καλά μια μοτοσυκλέτα και όταν έρθει ο καιρός πας και σε μεγαλύτερο. Το συγκεκριμένο επειδή το έχω κάνει test-drive σε πίστα, μου άρεσε πάρα πολύ, και ως μοτέρ και ως στήσιμο. 2
NikosKallithea Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Τωρα εδω που τα λεμε, ειπε και κάποιος να παρει μοτοσυκλέτα για πρώτη και οχι μπανιερα, ολοι λοιπόν τον πηραμε με τις πετρες και πρώτος εγω Τωρα που τα ξανασκέφτηκα μια χαρα ειναι για νέος οδηγός, την κρατάς μεχρι να την βαρεθείς και μετά εδω είμαστε παλι 1
bigoulas Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Για μένα μαζί με το CB 300 είναι τα πιο ποιοτικά γυμνά 300αρια. Είναι και σε προσφορά -700€ τώρα. 👍 1
VonLoutsos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Εγώ θα πρότεινα το Duke 390 που ανάφεραν πιο πάνω, καθώς και αν έχεις υπομονή και δεν βιάζεσαι να δεις το 390 Adventure που παρουσίασαν και θα έρθει προς τα τέλη του 19 αρχές 20. Ιδανικά να μπορείς να μπεις και σε κανέναν χωματόδρομο όχι και τόσο βατό.
GeorgeHellas Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Περιμενε λιγο, μηπως βγαλει η yamaha black friday οπως πέρυσι, και τσιμπησεις το 07 γυρω στα 6000
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα