agrotis2 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Καλησπέρα . Θα ήθελα τη γνώμη, η τα φώτα κάποιων ιδικών στα ηλεκτρολογικά. Έχω έναν προβολέα λεδ 30 wat , και θέλω να τον τοποθετήσω πάνω σε μια βάση ανεμιστήρα, δηλαδή εκεί που ήταν το μοτέρ να βάλω τον προβολέα και να τον συνδέσω με τα καλώδια που έρχονται από τους διακόπτες του ανεμιστήρα, 3 διακόπτες 3 ταχύτητες, θα ανάβει και ο προβολέας αντίστοιχα, δηλαδή στο 1 -10 wat στο 2 – 20 wat και στο 3 – 30 wat :
agrotis2 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Εχει τέτοια επιλογη ο προβολέας; Δεν νομίζω, ρωτώ απλά αν τον συνδέσω στα καλώδια της βάσης του ανεμιστήρα, και όχι σε κάποια μπαλαντέζα, πως θα ανάβει πατώντας κάθε μια σκάλα Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2019 από agrotis2
bromiaris Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 17 ώρες πριν, agrotis2 είπε Δεν νομίζω, ρωτώ απλά αν τον συνδέσω στα καλώδια της βάσης του ανεμιστήρα, και όχι σε κάποια μπαλαντέζα, πως θα ανάβει πατώντας κάθε μια σκάλα Τρία πουλάκια κάθονταν και πλέκανε πουλόβερ...
agnostos13 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 17 ώρες πριν, agrotis2 είπε Δεν νομίζω, ρωτώ απλά αν τον συνδέσω στα καλώδια της βάσης του ανεμιστήρα, και όχι σε κάποια μπαλαντέζα, πως θα ανάβει πατώντας κάθε μια σκάλα Τις ρόδες ξέχασες...
dmyl Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 θα παρεις φωτια ή θα σκοτωθείς. Υπαρχουν προβολεις dimmanble με τον αντιστοιχο ροοστατη που μπορει να γινει αυτο. Αν αισθανεσαι οτι δεν το κατεχεις το αντικειμενο , καλυτερα να τα αφησεις ολα και να απευθυνθεις σε καναν γνωστο σου που ξερει απο αυτά η σε κανενα καταστημα να παρεις εναν ετοιμο προβολεα. Καλο ειναι αυτα τα πραγματα να μην τα αναφερουμε στα φορουμ διοτι μπορει κανενας να μισοδιαβασει-μισοκαταλαβει το κονσεπτ που πρακτικα δεν γινεται και να ολο-καρβουνιασει.
agrotis2 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Στις 11/11/2019 στις 4:04 ΜΜ, dmyl είπε θα παρεις φωτια ή θα σκοτωθείς. Υπαρχουν προβολεις dimmanble με τον αντιστοιχο ροοστατη που μπορει να γινει αυτο. Αν αισθανεσαι οτι δεν το κατεχεις το αντικειμενο , καλυτερα να τα αφησεις ολα και να απευθυνθεις σε καναν γνωστο σου που ξερει απο αυτά η σε κανενα καταστημα να παρεις εναν ετοιμο προβολεα. Καλο ειναι αυτα τα πραγματα να μην τα αναφερουμε στα φορουμ διοτι μπορει κανενας να μισοδιαβασει-μισοκαταλαβει το κονσεπτ που πρακτικα δεν γινεται και να ολο-καρβουνιασει. Τελικά τα κατάφερα, αλλά κατά το ήμισυ, ανάβει, σβήνει, από διακόπτη του σταντ, δεν χρειάζεται να το βγάζω από την πρίζα, και μπορώ να το ανεβοκατεβάζω στο ύψος, η να το μεταφέρω όπου θέλω σταθερά, παίρνω όμως ρεύμα μόνο από μια σκάλα, 1
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 9 λεπτά πριν, agrotis2 είπε Τελικά τα κατάφερα, αλλά κατά το ήμισυ, ανάβει, σβήνει, από διακόπτη του σταντ, δεν χρειάζεται να το βγάζω από την πρίζα, και μπορώ να το ανεβοκατεβάζω στο ύψος, η να το μεταφέρω όπου θέλω σταθερά, παίρνω όμως ρεύμα μόνο από μια σκάλα, Kαι τι πειράζει;Αφού δεν μπορεί να ντιμάρει ο προβολέας; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα