NsHyper Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά,είμαι 18 χρονών και είμαι καινούργιο μέλος σε αυτό το Forum!Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά για την μειωμένη θητεία.Καταρχάς να πω ότι είμαι μέλος μιας τρίτεκνης οικογένειας.Έχω έναν πατέρα ανάπηρο όπου διαγνώστηκε πριν λίγα χρόνια με σκλήρυνση κατά πλάκας με ποσοστό που ξεπερνά το 67%.Η μητέρα μου από την άλλη δεν μπορεί να εργαστεί για λόγους προβλημάτων καρδιάς.Συγκεκριμένα η μητέρα μου έκανε χειρουργείο φέτος!Παρόλα αυτά θα έβγαζε αναπηρική σύνταξη αλλά της λείπουν λίγα εύσημα!Όποτε εγώ θα κάνω 8μηνη θητεία(Στρατό Ξηράς); Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας,και συγνώμη αν είπα κάτι λάθος,διότι είμαι και αρχάριος Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2019 από NsHyper
tritonas00 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 ολοκληρο sticky https://www.insomnia.gr/forums/topic/721488-στρατόςθητείαεδ/ 1
bromiaris Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 28 λεπτά πριν, NsHyper είπε Όποτε εγώ θα κάνω 8μηνη θητεία(Στρατό Ξηράς); ΝΑΙ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις