Runner25 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) ειχα αγορασει περσι αυτον τον προβολεα https://gr.gearbest.com/projectors/pp_1401023.html σε γενικες γραμμες και για τα λεφτα του εμεινα σχετικα ικανοποιημενος εκτος απο τις επιδοσεις του αντροιντ , συνεχως κοληματα σκαλωματα μυνηματα να κλεισω την εκαστοτε εφαρμογη που εχω ανοικτη γιατι δεν ανταποκρινεται δεν το αφησα στη τυχη του το ψαξα αρκετα και ακομη το ψαχνω, εχω κανει αρκετες φορες reset και ξανα ολα απο την αρχη μεχρι να βρω τη λυση CPU: τετραπύρηνο 1.5GHz Amlogic S905X, RAM: 1GB DDR3, ROM: 8GB NAND Flash τα χαρακτηριστικα του χοντρικα ειναι τα παραπανω , το ξερω οτι δεν ειναι για πολλα πραματα και ετσι δεν εγκατεστησα παρα μονο τα απαραιτητα σε πρωτη φαση εκανα disable η unistall οτι ειχε περιτο για μενα απο μαμα του , μετα εβαλα εναν task killer που τον ρυθμισα οσο πιο καλα μπορουσα το ιδιο εκανα και με το greenify, πειραξα τα παντα οτι ρυθμιση εχει και φυσικα ενεργοποιησα το developers mode και εκανα και εκει καποια πραματα, τελος αλλαξα και launcher Και εβαλα τον nova την εκδοση για tv box αφου στην ουσια αυτο ειναι τρεχω αυστηρα μια εφαρμογη τη φορα και πριν ανοιξω την επομενη την κανω hybernate με το greenify επισης κλεινω τα tasks με το προγραμματακι task killer, σε γενικες γραμμες παει καλυτερα αλλα οχι εντελως καλα οι εφαρμογες που τρεχω δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο, τρεχω το greek tv για να βλεπω τηλεοραση το youtube καποιες φορες και ισως εννιοτε να βαλω κανα slide show απο wallpaper που εχω στο στικακι που του χω συνδεσει, επισης τρεχω και ενα video player για να βλεπω καμια ταινια υπαρχει κατι αλλο που μπορω να κανω η να το παρω αποφαση οτι αυτο ειναι? για ρουτ δε με ψηνει να του κανω επισης ενα ακομη θεμα, στο site του gearbest λεει οτι υποστηριζει αναλυση μεχρι και 4κ δεν μπορεσα ποτε ομως να παρω αυτην την αναλυση ουτε μεσα απο android ουτε απο hdmi ουτε απο τιποτα, μου διαφευγει κατι? Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2019 από Runner25 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallair Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δες τα comments του προϊοντος.. ολοι το κράζουν το ενσωματωμενο android. παρε το αποφαση και χρησιμοποιησε εξωτερική πηγη μόνο (πχ κονσόλα ή καποιο android tv). Επισης αυτό που γραφεις για 4κ... υποστηριζει αναπαραγωγή 4κ... δλδ να κάνει downscale το 4κ στα 1280χ800 που υποστηριζει το projector σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα