asrockman Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Πρόσφατα μου δόθηκε μια ASUS EAH6850 1GB DDR5 και την τοποθέτησα στο σύστημα που βρίσκεται στην υπογραφή. Συνέδεσα την κάρτα με HDMI στην τηλεόραση που έχω κατέβασα τα drivers όλα καλά μέχρι που έκανα επανεκκίνηση το pc. Δεν πόσταρε τίποτα στην τηλεόραση και άλλαξα το καλώδιο του HDMI απο την κάρτα στη Mobo όπου και μου είχα display κανονικότατα. Την κάρτα δεν την εντόπιζε το σύστημα ούτε απο Device Manager ούτε απο Speccy και τα 2GB απο τη ραμ τα έτρωγε κανονικά το iGPU. Αφού έκανα άλλη μια επανεκκίνηση μετά το Display ήρθε απο την κάρτα αυτή τη φορά, μόνο που η ανάλυση ήταν πάλι χαμηλή σαν να μην είχα περάσει ποτέ τα driver.
HateMe Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 19 λεπτά πριν, asrockman είπε Πρόσφατα μου δόθηκε μια ASUS EAH6850 1GB DDR5 και την τοποθέτησα στο σύστημα που βρίσκεται στην υπογραφή. Συνέδεσα την κάρτα με HDMI στην τηλεόραση που έχω κατέβασα τα drivers όλα καλά μέχρι που έκανα επανεκκίνηση το pc. Δεν πόσταρε τίποτα στην τηλεόραση και άλλαξα το καλώδιο του HDMI απο την κάρτα στη Mobo όπου και μου είχα display κανονικότατα. Την κάρτα δεν την εντόπιζε το σύστημα ούτε απο Device Manager ούτε απο Speccy και τα 2GB απο τη ραμ τα έτρωγε κανονικά το iGPU. Αφού έκανα άλλη μια επανεκκίνηση μετά το Display ήρθε απο την κάρτα αυτή τη φορά, μόνο που η ανάλυση ήταν πάλι χαμηλή σαν να μην είχα περάσει ποτέ τα driver. Έβγαλες τους προηγούμενους drivers με DDU ;
asrockman Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 34 λεπτά πριν, HateMe είπε Έβγαλες τους προηγούμενους drivers με DDU ; Τους drivers της Vega 8?
TheDevilMayCare Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Εισαι σιγουρος καταρχην οτι δεν...ειναι με προβλημα-καμμενη? 😋
TheDevilMayCare Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Αν δεν ειναι θεμα drivers τοτε προβληματα σε απεικονιση-αναλυση υποδηλωνουν χαλασμενη vga.... 5 λεπτά πριν, asrockman είπε Σίγουρος Τοτε δοκιμασε να καθαρισεις τη μοναδικη θυρα, εφοσον δεν εχεις και δευτερη να τη βαλεις εκει.. 1 ώρα πριν, asrockman είπε Την κάρτα δεν την εντόπιζε το σύστημα ούτε απο Device Manager ούτε απο Speccy Αυτο -ενω το fan της δουλευει?- δεν ειναι πολυ ενθαρρυντικο... Για να λες οτι δεν εχει προβλημα, αν τη βαλεις τωρα σε ετερο πισακι -και επιχειρησεις το ιδιο- αλλου παιζει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα