Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους! Σήμερα αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα. Με ανοιχτό chrome (4-5 καρτέλες youtube(όχι σε χρήση), facebook, symbolab) και spotify, χτυπάει 100% μνήμη ram με αποτέλεσμα να freezαρει για μερικά δευτερόλεπτα και μετά πέφτει σε κανονικά επίπεδα. Είναι δυνατόν να ζητάνε τόση ram αυτές οι εφαρμογές; Υπάρχει κάποιος τρόπος να παρατηρήσω ποια εφαρμογή ζητάει εκείνες τις στιγμές τόση ram (εκτός από τη διαχείριση εργασιών που δεν μπορώ να κρατήσω ιστορικό); 

Χρησιμοποιείται μόνο 5,9GB ram γενικά, γιατί από τα 8 τα 2 χρησιμοποιούνται από τον APU.

Δημοσ.

Εδώ θα βρεις οδηγίες για το πως μπορείς να δημιουργήσεις log της RAM usage σε text αρχείο.

Γιατί δεν ανοίγεις την διαχείριση εργασιών στο δεξί μέρος της οθόνης και να το παρακολουθείς;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, elpenor είπε

Εδώ θα βρεις οδηγίες για το πως μπορείς να δημιουργήσεις log της RAM usage σε text αρχείο.

Γιατί δεν ανοίγεις την διαχείριση εργασιών στο δεξί μέρος της οθόνης και να το παρακολουθείς;

Γιατί κολλάει, και ενώ μου έδειχνε 100% στη διαχείρισηη μ έλεγε απλά 80 MB ότι χρησιμοποιεί το spotify.

Δημοσ.

Κάνε click πάνω στο memory ώστε να σου δείξει τι την χρησιμοποιεί.

Είναι πιθανό το task manager να μην σου δείχνει τα πάντα αλλά η γνώμη μου είναι ότι πρέπει πρώτα να το εξαντλήσεις.

Δημοσ.

Αυτή τη στιγμή την έχει σε χαλαρά επίπεδα, με chrome, spotify, viber (47%). Έχω κανα 5λεπτο π δε μπορώ να το στρεσάρω, όπως πριν

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, exypnakias είπε

Αυτή τη στιγμή την έχει σε χαλαρά επίπεδα, με chrome, spotify, viber (47%). Έχω κανα 5λεπτο π δε μπορώ να το στρεσάρω, όπως πριν

λογικό με τόσο λίγη RAM που έχεις , βάλε επιπλέον 8GB (ίδιο) και θα δεις μεγάλη διαφορά ταχύτητας.

Δημοσ.

Λες να χρειαστεί ακόμα ένα slotακι ε;

Γιατί πλέον θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσω και autocad...

Δημοσ.

Εγώ έχω βάλει 32GB, όταν δεν χρησιμοποιώ συγκεκριμένα προγράμματα που την εξαντλούν δεν βλέπω χρήση πάνω από 16% ακόμα και όταν χρησιμοποιώ Autocad. Όμως δεν χρησιμοποιώ ούτε chrome, ούτε facebook ούτε spotify.

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, elpenor είπε

Εγώ έχω βάλει 32GB, όταν δεν χρησιμοποιώ συγκεκριμένα προγράμματα που την εξαντλούν δεν βλέπω χρήση πάνω από 16% ακόμα και όταν χρησιμοποιώ Autocad. Όμως δεν χρησιμοποιώ ούτε chrome, ούτε facebook ούτε spotify.

Άρα σίγουρα θα χρειαστώ. Γιατί αν είναι 16% με 32 σε εμένα θα φριζάρει συνέχεια...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 10/11/2019 στις 4:19 ΜΜ, exypnakias είπε

Άρα σίγουρα θα χρειαστώ. Γιατί αν είναι 16% με 32 σε εμένα θα φριζάρει συνέχεια...

μια χαρά θα είσαι με 16 giga

1.jpg.9bc4de7052d40c6e96d301ae799fa52a.jpg

Επεξ/σία από leros2004
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 11/11/2019 στις 8:41 ΜΜ, exypnakias είπε

2gb o chrome;;; τι τρέχεις;😂

Οι browser πλέον τρώνε πολύ μνήμη,  ο chrome κάτι παραπάνω αλλά οι σελίδες έχουν γίνει πολύ βαριές πλέον. Αν θέλεις δοκιμάζεις Firefox , σε λαπτοπ που έχω με 8gb ram δεν έχω θέμα αλλά έχω και ανεξάρτητη κάρτα γραφικών. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...