Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω δυο σκληρους δισκους ενας ssd και εναν hdd  θελω να αποθηκευονται μονο στον hdd πως μπορω να το κανω αυτο στα windows 10?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, yolobot είπε

εχω δυο σκληρους δισκους ενας ssd και εναν hdd  θελω να αποθηκευονται μονο στον hdd πως μπορω να το κανω αυτο στα windows 10?

καλά κάνεις και έχεις 2 και 3 Τι είναι αυτό που σε εμποδίζει το που θα αποθηκεύσεις ?

Δημοσ.

θελω να αποθηκευονται μονο στο hdd  αλλα το συστημα τα αποθηκευει στον sdd  μονο  υπαρχει καμια επιλογη?

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, yolobot είπε

θελω να αποθηκευονται μονο στο hdd  αλλα το συστημα τα αποθηκευει στον sdd  μονο  υπαρχει καμια επιλογη?

Από την στιγμή που το σύστημα σε κάνει οτι θέλει  και σου έχει πάρει το αερα  θα πρέπει να βρεις τροπο να γινεις το αφεντικο του 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Σε ξαναρωτησα: τι ακριβώς θέλεις να αποθηκεύεται σε αλλο δίσκο;Προγράμματα;Downloads?Φωτό;

δεν βλέπεις οτι παίζει με τις ερωτήσεις ? Είναι μελος απο το 2015 έχει  γράψει σ ένα φόρουμ με η/υ έχει 246 μηνύματα και ψάχνει  να του πούμε πως θα αποθηκευσει στον hdd

Επεξ/σία από hp8
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, hp8 είπε

δεν βλέπεις οτι παίζει με τις ερωτήσεις ? Είναι μελος απο το 2015 έχει  γράψει σ ένα φόρουμ με η/υ έχει 246 μηνύματα και ψάχνει  να του πούμε πως θα αποθηκευσει στον hdh

θελω να αποθηκευονται μονο στον εναν δισκο και οχι στον αλλο πως μπορω να το κανω αυτο?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε

Τι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Quel??????

What??????????

στο ενα θελω να εχω τα windows μονο και στον αλλο αρχεια κ.α  ενημερωσεις και αλλα μου αποθηκευονται μονο στο ενα εγω θελω να τα βαλω στο αλλο που εχει μεγαλυτερο αποθηκευτικο χωρο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...