Ukforthemoment Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Θα κοπεί απόδειξη μετά την εξέταση; χαχα 1
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Μαλλον ο ιδρώτας φταίει. Πρόσεξε και τι ρούχα φοράς να επιτρέπουν να αναπνέει το δέρμα.
gia_nnis Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, lactate είπε έχει αρχίσει να με ανακατευει αυτη η συζητηση.. καποια βγαζουν πυο, καποια απλα ειναι λιγο κοκκινα προισμενα και πονανε και υποχωρουν Λοιπον ακου τον γιατρο!🙄 1)Κουρευεις τις τριχες απο την πλατη με κουρευτικη μηχανη(οχι ξυραφι) 2)Θα βαζεις καποιον να σου καθαριζει 2 φορες την μερα την πλατη με καθαρο οινοπνευμα(βαμβακι ποτισμενο) 3) Οταν εχεις βγαλει πιο μεγαλα γενικα εισαι σε εξαρση... να βαζεις αργιλο με λεμονι.. στα ξεραινει ωριμαζουν πιο γρηγορα..! 4)Περιορισε οσο μπορεις τα ΛΙΠΑΡΑ! Επισης αν εχεις παραπανω κιλα κοιτα να τα χασεις.. 5) Τα φαρμακα σου ειναι το λεμονι και το τζιντζερ! Να πινεις 2 λεμονια τη μερα και 1 φορα τη βδομαδα 3 κουταλιες του γλυκου φρεσκο τζιντζερ τριμμενο ..το κατεβαζεις με νερο.. 1
ParhsG Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, lactate είπε Πέραν της βλακείας που μου εχου πει δυο δερματολογοι "να σε δει ο ηλιος το καλοκαιρι και θα φτιαξει" κάτι για τον χειμώνα παίζει; Έχω κάποια σπυράκια (απο παντα δηλαδη πανε και ερχοντια) στην πλάτη και απλα θελω να φυγουν. Κάποια κρέμα υπάρχει; Είμαι και αρκετά τριχωτός οπότε δεν βοηθάει και αυτό (πέραν του οτι ειναι και γενετικο γιατι εχει και ο μπαμπας μου). Εχω πάει σε καμια 15ρια δερματολόγους για άλλο ζήτημα αλλα ρώταγα και για σπυράκια. Απο ότι έχω καταλάβει δεν υπάρχει θεραπεία είναι σαν κατάρα. Βεβαια μπορει να μην εχει καμια σχεση η περιπτωση σου με τη δική μου. Γιατι δε κάνεις laser; Σε εμένα οφειλοταν σε θυλακιτηδα ακομα κια να μη ξυριζομουν.
Glikos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Ισοτρετινοΐνη πιστεύω είναι μονόδρομος. Κρέμες και λοιπά γιατροσόφια είναι επι των πλείστων μπούρδες για να τρώνε λεφτά. Όπως και να έχει από εδώ δεν γίνεται να πάρεις διάγνωση οπότε βρές έναν καλό δερματολόγο και πράξε ανάλογα. Ότι και να λέμε εμείς είναι περιττά.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 2 minutes ago, Glikos said: Όπως και να έχει από εδώ δεν γίνεται να πάρεις διάγνωση οπότε βρές έναν καλό δερματολόγο και πράξε ανάλογα. Oh γέροντα η ευχή...
Προτεινόμενες αναρτήσεις