Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πέραν της βλακείας που μου εχου πει δυο δερματολογοι "να σε δει ο ηλιος το καλοκαιρι και θα φτιαξει" κάτι για τον χειμώνα παίζει; Έχω κάποια σπυράκια (απο παντα δηλαδη πανε και ερχοντια) στην πλάτη και απλα θελω να φυγουν. Κάποια κρέμα υπάρχει; Είμαι και αρκετά τριχωτός οπότε δεν βοηθάει και αυτό (πέραν του οτι ειναι και γενετικο γιατι εχει και ο μπαμπας μου).

Δημοσ.

Δε θα ελεγα την ακμη κληρονομικη.. παιζει ρολο η διατροφη, στρες, ορμονες και πολλες φορες η ακμη οφειλεται σε βακτηρια/μυκητες.

Θα ελεγα πηγαινε σε δερματολογο πρωτα να σου πει τι ειδους ακμη ειναι, ωστε να λαβεις την καταλληλη αγωγη.

Μπορεις να δοκιμασεις να τριμμαρεις την πλατη σου, οπως επισης να παρεις καποιο exfoliant scrub. 

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Iris_89 είπε

Δε θα ελεγα την ακμη κληρονομικη.. παιζει ρολο η διατροφη, στρες, ορμονες και πολλες φορες η ακμη οφειλεται σε βακτηρια/μυκητες.

Θα ελεγα πηγαινε σε δερματολογο πρωτα να σου πει τι ειδους ακμη ειναι, ωστε να λαβεις την καταλληλη αγωγη.

Μπορεις να δοκιμασεις να τριμμαρεις την πλατη σου, οπως επισης να παρεις καποιο exfoliant scrub. 

Σε δύο έχω πάει τι για αλοιφή τους είπα τι για κάτι με αντιβιωτικο τιποτα. Ήλιος ήλιος ήλιος. Νταξει οκ ξερω δεν ειναι και το πιο σοβαρο προβλημα του κοσμου αλλα δεν μαρεσει. Το μόνο που μου είπε είναι ένα σκεύασμα με τετρινοινη που δεν το παιρνω για κανενα λογο και αυτο αν ειχα τραγικο προβλημα που δεν εχω.

Θα κανω laser στην πλάτη. Αυτο το scrub που λες τι κανει; αποφολιδωση φαση; Να δοκιμασω τιποτα με αλοη μηπως βοηθησει;

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, lactate είπε

?

Ήμουν χοντρός, δεν την έφτανα να τη τρίψω καλά με το σφουγγάρι κι είχα γεμίσει άσπρα σπυράκια.

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Ison_ είπε

Ήμουν χοντρός, δεν την έφτανα να τη τρίψω καλά με το σφουγγάρι κι είχα γεμίσει άσπρα σπυράκια.

Δεν εχω τετοιο θεμα φτανω.. βεβαια σφουγγαρι δεν βαζω.. ισα περναω τα χερια με το σαποθνι απο την πλατη

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Σίγουρα υπάρχουν ειδικά σαπούνια που θα βοηθάνε ,επίσης βαμβακερές φανέλες βοηθάνε.

ιδρωνω απειρα δνε φοραω ποτε φανελα.. γενικα εχω φουλ λιπαρο δερμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, lactate είπε

Πέραν της βλακείας που μου εχου πει δυο δερματολογοι "να σε δει ο ηλιος το καλοκαιρι και θα φτιαξει" κάτι για τον χειμώνα παίζει; Έχω κάποια σπυράκια (απο παντα δηλαδη πανε και ερχοντια) στην πλάτη και απλα θελω να φυγουν. Κάποια κρέμα υπάρχει; Είμαι και αρκετά τριχωτός οπότε δεν βοηθάει και αυτό (πέραν του οτι ειναι και γενετικο γιατι εχει και ο μπαμπας μου).

Μαζι με τα σπυρακια βγαζεις και καρουμπαλα-καρουλια???!!!

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε

Mηπως να αρχίσεις να φοράς;Αλλαγή διατροφής;

τρωω αρκετα πιο υγιεινα αλλα νομιζω ειναι απλα το δερμα και οι τριχες

2 λεπτά πριν, gia_nnis είπε

Μαζι με τα σπυρακια βγαζεις και καρουμπαλα-καρουλια???!!!

οχι

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, lactate είπε

τρωω αρκετα πιο υγιεινα αλλα νομιζω ειναι απλα το δερμα και οι τριχες

Τα σπυρια σπανε και βγαζουν ασπρο-κρεμα μαζι με πυον?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, gia_nnis είπε

Τα σπυρια σπανε και βγαζουν ασπρο-κρεμα μαζι με πυον?

έχει αρχίσει να με ανακατευει αυτη η συζητηση.. :P

καποια βγαζουν πυο, καποια απλα ειναι λιγο κοκκινα προισμενα και πονανε και υποχωρουν

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...