Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπερτιμημένες όπως πάντα. Κάποτε, στην φωτογραφική μου πορεία, είχα σώματα και φακούς της σειράς Μ. Χρειάστηκε να περάσουν δεκαετίες, φτάνοντας στην ωριμότητα της μέσης ηλικίας, για να παραδεχτώ πως μεταξύ των υπολοίπον κορυφαίων φακών διαφορές δεν υπάρχουν, όπως και τίποτα το ''μαγικό''. Τουλάχιστον όμως τότε τα έφτιαχναν μόνοι τους. Να πάρεις όμως σήμερα κάτι που στον πυρήνα του προέρχεται από την Απο ανατολή και να το πληρώνεις σε τιμή leica.. αυτό κι αν είναι κοροϊδία.   

Δημοσ.

8Κ έπρεπε να είναι...

1 ώρα πριν, ant01ne είπε

Panasonic! Δεκαετίες τώρα πρωτοπόρος στην ψηφιακή εικόνα, απο tv έως κάμερες.

Και ξυριστικές μηχανές και trimmers ;)

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, fotoalexandros είπε

Υπερτιμημένες όπως πάντα. Κάποτε, στην φωτογραφική μου πορεία, είχα σώματα και φακούς της σειράς Μ. Χρειάστηκε να περάσουν δεκαετίες, φτάνοντας στην ωριμότητα της μέσης ηλικίας, για να παραδεχτώ πως μεταξύ των υπολοίπον κορυφαίων φακών διαφορές δεν υπάρχουν, όπως και τίποτα το ''μαγικό''. Τουλάχιστον όμως τότε τα έφτιαχναν μόνοι τους. Να πάρεις όμως σήμερα κάτι που στον πυρήνα του προέρχεται από την Απο ανατολή και να το πληρώνεις σε τιμή leica.. αυτό κι αν είναι κοροϊδία.   

Επιτέλους κάποιος που ξέρει τι του γίνεται. Συγκρίνουν οι άλλοι που η μοναδική τους σχέση με την φωτογραφία είναι σέλφι με καφέ στην παραλία, νούμερα σε τεχνικά χαρακτηριστικά που δεν ξερουν καν τι σημαίνουν πραγματικά και βγάζουν πόρισμα εμπειρογνώμονα.  

Επεξ/σία από fragma
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 10/11/2019 στις 11:43 ΠΜ, basilis5 είπε

Ωραια τα 5κ/4κ αλλα χωρις ois?

Αφού έχει την σταθεροποίηση στον αισθητήρα όπως η Olympus με σκοπό να υπάρχει σταθεροποίηση εικόνας για όλους τους φακούς

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, gepall είπε

Αφού έχει την σταθεροποίηση στον αισθητήρα όπως η Olympus με σκοπό να υπάρχει σταθεροποίηση εικόνας για όλους τους φακούς

Το εχει οντως;

• Confused 1
Δημοσ.
23 ώρες πριν, fragma είπε

Επιτέλους κάποιος που ξέρει τι του γίνεται. Συγκρίνουν οι άλλοι που η μοναδική τους σχέση με την φωτογραφία είναι σέλφι με καφέ στην παραλία, νούμερα σε τεχνικά χαρακτηριστικά που δεν ξερουν καν τι σημαίνουν πραγματικά και βγάζουν πόρισμα εμπειρογνώμονα.  

Α σε παρακαλώ! Ξέρεις πόσες φορές μου έχει χρειαστεί το 1/8000 οταν ήθελα ορθάνοιχτο διάφραγμα με λιακάδα και τον ήλιο από πάνω μου? Η πόσες φορές έχω τραβήξει 4k footage και έχω σκεφτεί ναι, αυτό που μου χρειάζεται είναι τα 400mbps, τα 100 δεν φτάνουν? Η πόσες φορές έχω δει την lcd μου και έχω σκεφτεί, ναι, δεν τραβάει αρκετή μπαταρία, θέλω να έχει την διπλάσια ανάλυση? Η πόσες φορές έχω δώσει 5 χιλιάρικα για μια κάμερα με διχασμένη προσωπικότητα, που πάει να με πείσει ότι κάνει και για σοβαρό videographer, και το χω μετανιώσει? Άκου υπερτιμημένη η leica

😂

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 12/11/2019 στις 2:15 ΜΜ, basilis5 είπε

Το εχει οντως;

Ναι έτσι αναφέρει.

Αναφορά σε κείμενο

Μεγάλο ρόλο σε αυτό, παίζει και το ενσωματωμένο σύστημα οπτικής σταθεροποίησης της εικόνας που είναι πέντε αξόνων και προσφέρει 5.5 stops shake reduction και συνεργάζεται με όλους τους πανάκριβους φακούς της Leica

απο dpreview

image.png.518c1d2b98b52e83eea1dbb1f8d64a08.png

Επεξ/σία από gepall

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...