monoxromos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Χαιρετώ φίλες και φίλους. Ο υπολογιστής μου αγορασμένος προ 4ων ετών είχε προεγκατεστημένα τα windows 7 αργότερα έκανε αναβάθμιση μόνος του στα windows 10 . Τωρα κάθε φορά που ανοίγω τον υπολογιστή (laptop samsung) με βγαίνει το μήνυμα τα windows θα λήξουν σύντομα, πηγαίνετε στις ρυθμίσεις. Τι κάνω εδώ γιατί δεν έχω κωδικό ενεργοποίησης των w 10 αλλά των w 7; Σας ευχαριστω.
micos000 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Μήπως έχεις παλιά έκδοση των 10 που λήγει σύντομα (1503, 1607 κτλ); Πάτα WINDOWS+R και δώσε winver, πάτα enter και θα σου εμφανίσει ένα παράθυρο με την έκδοση που έχεις. Αν έχεις τις τελευταίες (1809, 1903) τότε πήγαινε στις ρυθμίσεις->Ενημέρωση->Ενεργοποίηση και πες μας τι γράφει εκεί (ALT+PrtScr για να πάρεις screen από το παράθυρο αυτό μόνο). Αν έχεις στικ στο λάπτοπ με κλειδί των 7 μπορείς να πάρεις τηλέφωνο την ms hellas και να τους ρωτήσεις τι πρόβλημα υπάρχει.
monoxromos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Εγ'ω βλέπω στις ιδιότητες του ο υπολογιστής μου ότι γράφει τα windows είναι ενεργοποιημένα τώρα γιατί μου βγαζει αυτήν τη προειδοποίηση, δεν το καταλαβαίνω
micos000 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Γιατί δε δίνεις την winver να δούμε ποια έκδοση έχεις;
monoxromos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Αν αυτό εννοείς σου επισυνάπτω εικόνα...
micos000 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ωραία, έχεις την 1809 η οποία (κανονικά) λήγει τον Μάιο του 2020, οπότε δεν είναι θέμα outdates version. Τώρα, έλεγξε για αρχή την ημερομηνία του υπολογιστή μήπως και είναι λάθος (χλωμό αλλά ας το δούμε και αυτό). Μετά δες πήγαινε στο παρακάτω λινκ και κάνε το Solution 1. Εκεί που λέει για Command prompt (administrator) ίσως σε 'σένα να λέει Windows Powershell (Διαχειριστής). Επέλεξε αυτό, το ίδιο αποτέλεσμα θα έχεις. Επίσης, στην 5η λύση σου δίνει τρόπο να ανακτήσεις το κλειδί των windows. Δεν έχει σημασία αν το κλειδί ήταν για 7, αφού έκανες την αναβάθμιση σε 10 έγινε και το κλειδί σου για τα 10. https://windowsreport.com/12007-your-windows-license-will-expire-soon-windows-8-1/ Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2019 από micos000
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα