Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα αν μπορει κάποιος να δώσει  γνωμη-γνώση ή εμπειρία για να θερμανω εναν δωματιο  σε πολυκατοικία χωρίς αλλη θέρμανση περιπου 30-35 τ,μ  με ηλεκτρικό σωμα τι μπορείτε να προτείνεται σαν αποδοτική και οικονομική λύση αρχισα να βλεπω απο σομπες χαλαζία ως και κονβεκτορες-αερόθερμα το κόστος να μην ξεπερναει τα 100 ευρω κατα βαση αλλα αν μια λυση ειναι πολυ καλή θα ηθελα να την ακουσω ας ειναι και ποιο ακριβή ευχαριστω

Δημοσ.

μονο air conition με inverter, να καιει 700 watt.

Κανε υπολογισμο, ποσα θα καις στη δεη και ποτε κανεις αποσβεση  να δεις αν σε συμφερει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χρειάζονται  παραπάνω πληροφορίες. Όπως τι εννοείς ζεστάνω, πόσους βαθμούς δηλαδή. Γεωγραφικό μέρος. Διαμόρφωση χώρου. Μονωση κλπ. Αν και με ένα σώμα 30-35 μ2 δεν.

Εγώ σε νησί έχω βγάλει χειμώνες με σόμπα υγραερίου πιο οικονομικά από καταναλωση.

Τα ac είναι έξω από το budget σου όποτε δεν βάζω.

Επεξ/σία από pant13
Δημοσ.

ειναι βορεια ελλαδα για αιρκοντισιον οχι τωρα για θερμοκρασια να εχει 20 με 21 βαθμους δεν εχω απαιτησεις για παραπανω

Δημοσ.
12 ώρες πριν, pant13 είπε

Χρειάζονται  παραπάνω πληροφορίες. Όπως τι εννοείς ζεστάνω, πόσους βαθμούς δηλαδή. Γεωγραφικό μέρος. Διαμόρφωση χώρου. Μονωση κλπ. Αν και με ένα σώμα 30-35 μ2 δεν.

Εγώ σε νησί έχω βγάλει χειμώνες με σόμπα υγραερίου πιο οικονομικά από καταναλωση.

Τα ac είναι έξω από το budget σου όποτε δεν βάζω.

Η σομπα υγραεριου εχει το μειωνεκτημα οτι τα αποτελεσματα της καυσης μενουν μεσα στο χωρο μαζι με υγρασια κτλ. Δε ξερω πως τη παλευες η αν αεριζες.

Δημοσ.
Στις 10/11/2019 στις 8:55 ΠΜ, mixalis70 είπε

Καλημέρα αν μπορει κάποιος να δώσει  γνωμη-γνώση ή εμπειρία για να θερμανω εναν δωματιο  σε πολυκατοικία χωρίς αλλη θέρμανση περιπου 30-35 τ,μ  με ηλεκτρικό σωμα τι μπορείτε να προτείνεται σαν αποδοτική και οικονομική λύση αρχισα να βλεπω απο σομπες χαλαζία ως και κονβεκτορες-αερόθερμα το κόστος να μην ξεπερναει τα 100 ευρω κατα βαση αλλα αν μια λυση ειναι πολυ καλή θα ηθελα να την ακουσω ας ειναι και ποιο ακριβή ευχαριστω

Όλα αυτά που ανέφερες είναι αντιστάσεις. Δεν είναι οικονομικά και δεν έχουν διαφορές στην απόδοση. Όσα watt αγοράσεις τόση ζέστη θα πάρεις. Εκτός των watt, oι τιμές αλλάζουν και λόγω ποιότητας υλικών και ασφάλειας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...