phanispal Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Αυτές είναι οι μόνες αλλαγές/προσθήκες; Γνωρίζουμε αν φεύγει κάτι, κάποιο feature από την 10;
phanispal Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Ναι, αυτό συζητάμε από χθες. Απλά ρώτησα σχετικά με τις αλλαγές, γιατί αν όλος ο ντόρος γίνεται γι' αυτά τα τέσσερα, νομίζω είναι αστείο.
skiathos7 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 το εκανα το update και παπαλα.... παιδια κανενα ιδιο σε καμερα σελφιε με το mia3 ξερετε να μου πειτε?θελω καμερα στα ιδια η και καλυτερο αλλα οικονομικο υπαρχει?
adi32 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Update δεν κάνουμε ποτέ αν δεν περάσει κάνας μήνας να δοκιμαστεί. Μη σας πιάνει μανία με τα updates. Αν κάτι δουλεύει σωστά δεν το πειράζουμε γιατί κατά μεγάλο ποσοστό θα μπλέξουμε.
chios Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, skiathos7 είπε το εκανα το update και παπαλα.... παιδια κανενα ιδιο σε καμερα σελφιε με το mia3 ξερετε να μου πειτε?θελω καμερα στα ιδια η και καλυτερο αλλα οικονομικο υπαρχει? Δεν νομίζω ότι θα βρεις τηλέφωνο σαν το Α3, πρέπει να ανέβεις. Ίσος κανένα realme 6s, το Α3 δεν είναι στην εγγύηση να το στείλεις για επισκευή;
skiathos7 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 τι να σου πω φιλε μου...γραφουν οτι εκαψε μητρικη δεν γνωριζω απο αυτα εχει εγγυηση απο ενα καταστημα αθηνα αλλα ψαχνομαι για καινουργιο περα απο realme 6s σε καμερες δεν υπαρχει αλλη προταση?ειδα οτι και το honor 9x εχει καλες καμερες αξιζει? 46 λεπτά πριν, chios είπε Δεν νομίζω ότι θα βρεις τηλέφωνο σαν το Α3, πρέπει να ανέβεις. Ίσος κανένα realme 6s, το Α3 δεν είναι στην εγγύηση να το στείλεις για επισκευή; τι να σου πω φιλε μου...γραφουν οτι εκαψε μητρικη δεν γνωριζω απο αυτα εχει εγγυηση απο ενα καταστημα αθηνα αλλα ψαχνομαι για καινουργιο περα απο realme 6s σε καμερες δεν υπαρχει αλλη προταση?ειδα οτι και το honor 9x εχει καλες καμερες αξιζει?
phanispal Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Σε όσους δεν έχει έρθει ακόμα το update (ίσως λόγω χώρας προορισμού της συσκευής), αν ανέβει το σωστό πώς θα είναι σίγουροι ότι δεν είναι το πρώτο update που δημιουργεί το πρόβλημα;
adi32 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 21 λεπτά πριν, phanispal είπε Σε όσους δεν έχει έρθει ακόμα το update (ίσως λόγω χώρας προορισμού της συσκευής), αν ανέβει το σωστό πώς θα είναι σίγουροι ότι δεν είναι το πρώτο update που δημιουργεί το πρόβλημα; Έχει αποσυρθεί το λάθος. Όταν ξαναβγεί άλλο περιμένουμε να το βάλουν κάποιοι γενναίοι και βλέπουμε
Tsilitheo2 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Παιδια.... Δεν εχω το a3 αλλα απ' οσο γνωριζω , hard brick και καψιμο μητρικης δεν γινεται με software failure... Ισως soft brick... Εξ'αλλου καποιες φωτο πιο πανω και ποστς με τηλέφωνα που ανοιγουν αλλα μενουν κολλημενα στο λογκο ή αναβάθμιση, αυτο λενε... ΔΕΝ ασχοληθηκα αλλα πιστευω με λιγο ψαξιμο φτιάχνεται
chios Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Δυστυχώς δεν φτιάχνει έτσι απλά, τουλάχιστον όχι από εμάς ίσως στο σερβίς να μπορούν.
skiathos7 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Εν τω μεταξύ, μεταφέρετε τη συσκευή στο κέντρο εξυπηρέτησης για βοήθεια. Μπορείτε να βρείτε τη διεύθυνση του κέντρου εξυπηρέτησης ανατρέχοντας στον σύνδεσμο https://www.mi.com/global/service/warranty/. Εάν δεν υπάρχει κέντρο εξυπηρέτησης στην περιοχή σας, παρακαλούμε συντονιστείτε με το σημείο αγοράς αυτο απαντησαν στο email μου η XIAOMI
skiathos7 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Mi A3 Flash after dead fix - YouTube το ειδατε αυτο?
BritGreek Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 51 λεπτά πριν, skiathos7 είπε Mi A3 Flash after dead fix - YouTube το ειδατε αυτο? Ο υπολογιστής δεν βλέπει καν τη συσκευή. Δεν γίνεται τίποτα. Δεν φορτίζει, δεν αναγνωρίζεται με τίποτα.
skiathos7 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 το προσπαθησες δλδ? 6 λεπτά πριν, BritGreek είπε Ο υπολογιστής δεν βλέπει καν τη συσκευή. Δεν γίνεται τίποτα. Δεν φορτίζει, δεν αναγνωρίζεται με τίποτα.
BritGreek Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, skiathos7 είπε το προσπαθησες δλδ? Το προσπάθησε συνεργάτης μας που αυτό είναι το αντικείμενο της δουλειάς του. Επίσης, οι συσκευές που έχουμε είναι εντός εγγύησης, άρα θα πρέπει να κινηθώ διαφορετικά. Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2021 από BritGreek
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα