kp1 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Παιδιά καμία σοβαρή εταιρεία όταν Ενδειαφερεται για το προϊόν της έστω και το brand δεν συμπεριφέρεται όπως η χιαομι στα stock κινητά της είναι τραγικό εντάξει καταλάβαμε δεν θα συνεχίσει την σειρά αυτή...αλλά σεβασμό λίγο σε αυτούς που αγοράσανε..! Σκέφτομαι σοβαρά πάλι να πάω προς oneplus,realme να δούμε καθαρό στοκ Γτ pixel δεν μπορώ να αγοράσω Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2020 από kp1
Raptorex Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Τελείως νεκρό το κινητό , ούτε φορτίζει ούτε ανοίγει.Ευτυχώς έχω back up κινητό παραμονή πρωτοχρονιάς. 1
kp1 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Παιδιά τελικά αποσυρανε εντελώς την αναβάθμιση?
adi32 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Τη βαλανε πάλι. Για όσους δεν προλαβαν να καταστρέψουν το κινητό τους
chios Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Από το πρωί πήρε φωτιά το telegram και my phone να μην κάνετε το update, όσοι βιάζονται κακό του κεφαλιού τους, και εγώ λίγο πριν την επανεκκίνηση ήμουν και λέω δεν ρίχνω μια ματιά στο telegram, ευτυχώς γλίτωσα το τηλέφωνο. 1
kp1 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 27 λεπτά πριν, chios είπε Από το πρωί πήρε φωτιά το telegram και my phone να μην κάνετε το update, όσοι βιάζονται κακό του κεφαλιού τους, και εγώ λίγο πριν την επανεκκίνηση ήμουν και λέω δεν ρίχνω μια ματιά στο telegram, ευτυχώς γλίτωσα το τηλέφωνο. συμφωνώ ειναι μια ασφάλεια αυτό που λες αλλά είναι λάθος της εταιρείας να μην το δοκιμαζει εφόσον και στο παρελθόν έχει ξανά γίνει ...αυτό δείχνει αδιαφορία για αυτό το μοντέλο..δεν έχει συμβεί το ίδιο και δύο φορές σε άλλες εταιρείες έχω άδικο?Αν στο βγάλει να το κάνεις μπορείς να μν το κάνεις και να το αγνοήσεις; Ευχαριστώ 1
BritGreek Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Στο δικό μας δεν υπήρχε η επιλογή να μην γίνει η αναβάθμιση. Κρίμα το τηλέφωνο, εντός εγγύησης. Ένα χρόνο ακριβώς μετά την αγορά του, εντός εγγύησης.
phanispal Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Τι εννοείς δεν υπήρχε η επιλογή να μη γίνει η αναβάθμιση;
BritGreek Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 14 λεπτά πριν, phanispal είπε Τι εννοείς δεν υπήρχε η επιλογή να μη γίνει η αναβάθμιση; Δεν υπήρχε κουμπί skip. Οι επιλογές ήταν είτε αμέσως ή σε ώρα μη χρήσης της συσκευής.
Raptorex Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Έχει επικοινωνήσει κανένας με την info quest;
chios Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 43 λεπτά πριν, BritGreek είπε Στο δικό μας δεν υπήρχε η επιλογή να μην γίνει η αναβάθμιση. Κρίμα το τηλέφωνο, εντός εγγύησης. Ένα χρόνο ακριβώς μετά την αγορά του, εντός εγγύησης. Υπήρχε επιλογή και εγώ την είχα κατεβάσει αλλά δεν έκανα επανεκκίνηση και γλίτωσα το τηλέφωνο. Είναι εντελώς για τα πανηγύρια η εταιρεία, εύχομαι όσοι την πάτησαν να βρουν κάποια άκρη. 1
kp1 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Εγώ σκέφτομαι να το πουλήσω το κινητό και να πάω σε κάνα redmi note 8 pro μεταχειρισμένα στα 100€ γιαατι δεν θέλω να δώσω πολλά τώρα που έχει βγει και 5g
chios Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Δεν θα το άλλαζα για κανένα λόγο, μην νομίζεις ότι το note 8 pro είναι καλύτερο Με το miui.
kp1 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, chios είπε Δεν θα το άλλαζα για κανένα λόγο, μην νομίζεις ότι το note 8 pro είναι καλύτερο Με το miui. Δεν έχεις άδικο αλλά τουλάχιστον δεν θα μπλέκεις με αυτά στις ενημερώσεις..να σου πω την αλήθεια realme θα ήθελα να δοκιμασω ακούω καλά λογια
chios Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Απλά δεν κάνεις αναβάθμιση μέχρι νεωτέρας όταν είναι safe τότε προχωράμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα