Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Mi A3 - Άποψη

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά καμία σοβαρή εταιρεία όταν Ενδειαφερεται για το προϊόν της έστω και το brand δεν συμπεριφέρεται όπως η χιαομι στα stock κινητά της είναι τραγικό εντάξει καταλάβαμε δεν θα συνεχίσει την σειρά αυτή...αλλά σεβασμό λίγο σε αυτούς που αγοράσανε..! Σκέφτομαι σοβαρά πάλι να πάω προς oneplus,realme να δούμε καθαρό στοκ Γτ pixel δεν μπορώ να αγοράσω

Επεξ/σία από kp1
  • Απαντ. 170
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Τελείως νεκρό το κινητό , ούτε φορτίζει ούτε ανοίγει.Ευτυχώς έχω back up κινητό παραμονή πρωτοχρονιάς.

• Sad 1
Δημοσ.

Από το πρωί πήρε φωτιά το  telegram και my phone να μην κάνετε το update, όσοι βιάζονται κακό του κεφαλιού τους, και εγώ λίγο πριν την επανεκκίνηση ήμουν και λέω δεν ρίχνω μια ματιά στο  telegram, ευτυχώς γλίτωσα το τηλέφωνο.

• Like 1
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, chios είπε

Από το πρωί πήρε φωτιά το  telegram και my phone να μην κάνετε το update, όσοι βιάζονται κακό του κεφαλιού τους, και εγώ λίγο πριν την επανεκκίνηση ήμουν και λέω δεν ρίχνω μια ματιά στο  telegram, ευτυχώς γλίτωσα το τηλέφωνο.

συμφωνώ ειναι μια ασφάλεια αυτό που λες αλλά είναι λάθος της εταιρείας να μην το δοκιμαζει εφόσον και στο παρελθόν έχει ξανά γίνει ...αυτό δείχνει αδιαφορία για αυτό το μοντέλο..δεν έχει συμβεί το ίδιο και δύο φορές σε άλλες εταιρείες έχω άδικο?Αν στο βγάλει να το κάνεις μπορείς να μν το κάνεις και να το αγνοήσεις; Ευχαριστώ

• Like 1
Δημοσ.

Στο δικό μας δεν υπήρχε η επιλογή να μην γίνει η αναβάθμιση. Κρίμα το τηλέφωνο, εντός εγγύησης. Ένα χρόνο ακριβώς μετά την αγορά του, εντός εγγύησης. 

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, phanispal είπε

Τι εννοείς δεν υπήρχε η επιλογή να μη γίνει η αναβάθμιση;

Δεν υπήρχε κουμπί skip. Οι επιλογές ήταν είτε αμέσως ή σε ώρα μη χρήσης της συσκευής. 

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, BritGreek είπε

Στο δικό μας δεν υπήρχε η επιλογή να μην γίνει η αναβάθμιση. Κρίμα το τηλέφωνο, εντός εγγύησης. Ένα χρόνο ακριβώς μετά την αγορά του, εντός εγγύησης. 

Υπήρχε επιλογή και εγώ την είχα κατεβάσει αλλά δεν έκανα επανεκκίνηση και γλίτωσα το τηλέφωνο. Είναι εντελώς για τα πανηγύρια η εταιρεία, εύχομαι όσοι την πάτησαν να βρουν κάποια άκρη.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ σκέφτομαι να το πουλήσω το κινητό και να πάω σε κάνα redmi note 8 pro μεταχειρισμένα στα 100€ γιαατι δεν θέλω να δώσω πολλά τώρα που έχει βγει και 5g

Δημοσ.
1 ώρα πριν, chios είπε

Δεν θα το άλλαζα για κανένα λόγο, μην νομίζεις ότι το note 8 pro είναι καλύτερο Με το miui.

Δεν έχεις άδικο αλλά τουλάχιστον δεν θα μπλέκεις με αυτά στις ενημερώσεις..να σου πω την αλήθεια realme θα ήθελα να δοκιμασω ακούω καλά λογια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...