ekkli Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Στις 27/2/2021 στις 12:05 ΠΜ, Rumpelstiltskin είπε Αυτό το νέο bubble που έχει κάνει, βγαίνει και σε κανέναν άλλο εκτός ορίων της οθόνης; Αν γυρίσω την οθόνη στο πλάι, πχ για να δω ένα βιντεο πάει στην άκρη και δε μπορώ να την επιλέξω. Επίσης μόνο στο messenger υπάρχει το bubble, δεν υποτίθεται πως θα γινόταν και με άλλες εφαρμογές; Με το viber δε μπόρεσα να το κάνω να δουλέψει Εγώ το έχω και με telegram που σπανίως χρησιμοποιώ. Γενικά, είναι πολύ σπαστικό, πολύ καλύτερο και πιο εύχρηστο το παλιό, που είχε το messenger από μόνο του. Εκεί μπορούσες να δεις όλη την λίστα συνομιλιών κλπ. 1
Bitbit Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 εντωμεταξύ είχα την υποψία ότι κατα διαστήματα έκανε από μόνο του restart. μια στο τόοοοσο. Τώρα χειροτέρεψε. Δεν κάνει restart αλλά κλείνει μόνο του. Το έκανε μια, το έκανε 2, το έκανε 3. Εντάξει δεν είναι τυχαίο. Μια φορά το μήνα μου φαίνεται το κάνει. Εγγύηση έχει αλλά τι να το κάνεις; και να το στείλω πίσω θα μου πούνε το ελέγξανε και δε βρήκαν τίποτα. Κάθε φορά που παίρνω κινητό λέω ότι αυτό θα το κρατήσω για πολύ καιρό. Το έχω πει και για τα 3 τελευταία που έχω αλλάξει (βάζω και το a3 μέσα) και αλλάζω λόγω προβλημάτων
kp1 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 Εγώ κατεβαζω το clash royale παιχνιδι με χαμηλές απαιτήσεις και ενώ το κατεβάζει πάω να το ανοίξει και κλείνει και λέει η εφαρμογή διακόπτεται επανελειμενα άντε βγάλε άκρη..
phanispal Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 Βγήκε σήμερα το update του Απριλίου. Μπορεί κάποιος τολμηρός και βιαστικός να ενημερώσει τις επόμενες μέρες τι παίζει με την αυτονομία;
koutsis Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 17 λεπτά πριν, phanispal είπε Βγήκε σήμερα το update του Απριλίου. Μπορεί κάποιος τολμηρός και βιαστικός να ενημερώσει τις επόμενες μέρες τι παίζει με την αυτονομία; Με update εννοείς κανονικό update η security patch 60mb?
phanispal Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 Ναι, έχεις δίκιο, security patch εννοώ. 36.84ΜΒ.
koutsis Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 4 λεπτά πριν, phanispal είπε Ναι, έχεις δίκιο, security patch εννοώ. 36.84ΜΒ. Αυτό δεν είναι τίποτα, σαν το update που κάνει το antivirus στα Windows...
phanispal Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 Ναι αλλά με του Φλεβάρη είχα την καλύτερη αυτονομία ever και με του Μαρτίου είδα μεγάλη πτώση. Και δεν είμαι ο μόνος.
koutsis Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 4 λεπτά πριν, phanispal είπε Ναι αλλά με του Φλεβάρη είχα την καλύτερη αυτονομία ever και με του Μαρτίου είδα μεγάλη πτώση. Και δεν είμαι ο μόνος. Τι να σου πω, αν η xiaomi καταφερνει να χαλάει τη αυτονομία με ένα security patch των 30mb υπάρχει πρόβλημα...
phanispal Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 Δεν ξέρω αν το λες ειρωνικά γιατί μπορεί όντως ένα security patch να μη δικαιολογείται να προκαλέσει κάτι τέτοιο, αλλά χαρακτηριστικά μετά το patch του Μαρτίου, η μπαταρία όταν το έβγαζα απ' το φορτιστή έπεφτε μέσα στα πρώτα λεπτά στο 96% χωρίς να έχω ανοίξει καν την οθόνη όπως έχω γράψει και πιο πάνω (ενώ έως τότε υπήρχε γραμμικότητα), και μπαίνοντας στο menu της μπαταρίας έλεγε ότι θα εξαντληθεί μέσα στις επόμενες 2 περίπου ώρες. Μετά έστρωνε αλλά υπήρχε εμφανέστατη πτώση στην αυτονομία. Μου έβγαζε μέχρι και τρεις μέρες, τώρα το βράδυ της δεύτερης μέρας είναι στο 25-30%. SOT από 8-9 ώρες έχει πέσει στις 6-7. Και όπως είπα και πιο πάνω, ουσιαστικά με το patch του Φλεβάρη είδα μεγάλη αύξηση, όχι με το Android 11. Δηλαδή αυτή τη στιγμή η αυτονομία είναι ίσως λίγο χειρότερη απ' ότι ήταν με Android 10, απλά κάτι έγινε με το February patch και αυξήθηκε πολύ και μετά τη χαντάκωσαν. 2
phanispal Δημοσ. 25 Απριλίου 2021 Δημοσ. 25 Απριλίου 2021 Παρατηρώ από χθες που είμαι σπίτι, και άρα είμαι σε Wi-Fi και όχι δεδομένα, ότι η μπαταρία πάει πολύ καλά. Από χθες λοιπόν έχω SOT 5H10M και είμαι στο 50% ακόμα. Τις καθημερινές όμως που το πρωί στη δουλειά δεν έχω Wi-Fi και χρησιμοποιώ Data έχω την πτώση που ανέφερα πιο πάνω.
Antman Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Μήπως έχει ψαχτεί κανείς με το να ενεργοποιήσει bluetooth aptX HD? Ακολούθησα την διαδικασία ως developer αλλά όταν πάω στις ρυθμίσεις μου έχει τικαρισμένη την προεπιλογή μόνο και όλα τα υπόλοιπα codec δεν με αφήνει να επιλέξω κάτι...Στο νετ διάβασα ότι υποστηρίζει aptX...
BritGreek Δημοσ. 16 Μαΐου 2021 Δημοσ. 16 Μαΐου 2021 Εδώ και 10 μέρες μου νεκρώνει το σήμα στις sim, ανεξάρτητα από το slot και χάνω τις περισσότερες κλήσεις. Εγώ τα παρατάω. Μου έχει σπάσει τα μέτρα.
phanispal Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Πέρασε κανείς το security patch του Ιουνίου; Έπεσα πάνω σε αυτό: https://mobile.twitter.com/hashtag/mia3 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα