Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Mi A3 - Άποψη

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τελικά έβγαλα άκρη, πως μου έκοψε να δοκιμάσω άλλο καλώδιο γιατί και παλιότερα είχα αντιμετωπίσει παρόμοιο θέμα κι έφταιγε το καλώδιο.

έβαλα στο αρχικό που ήτνα στο πακέτο με το κινητό και δουλεύει.

τώρα το γιατί....;

το καλώδιο που δε δουλεύει το είχα πάρει μαζί με ένα φορτιστή για να έχω 2ο φορτιστή για το κινητό να τον παίρνω μαζί μου. Το φορτίζει μια χαρά πάντως το κινητό αλλά φαίνεται κάτι δε πάει καλα.

Μήπως είναι προβληματικό διότι το πήρα μεταχειρισμένο.

• Απαντ. 170
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Πάρε άλλο καλώδιο επέλεξε κάποιο ποιοτικό να σου μείνει.

για μένα φορτιστή δεν αλλάζω, πάντα με πάντα χρησιμοποιώ αυτόν που έχει μαζί με το κινητό, πότε δεν έχω φόρτιση κινητό με διαφορετικό φορτιστή, και αν κάποια στιγμή χρειαστεί κοιτάω να έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με τον μάνα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλά κάνεις και το προσέχεις. αρκετοί δε δίνουν τόση σημασία στο φορτιστή.

την έχω πατήσει με κινέζικους φορτιστές από ebay και προσέχω λίγο

ήθελα να πάρω έναν 2ο φορτιστή να τον έχω μαζί μου (σε ταξίδι, στη δουλειά) γιατί αν κουβαλάω αυτόν που είχε παίζει και να χαθεί.

έναν 4smarts 12W πήρα (πακέτο με το καλώδιο), δε ξέρω τι λέει η μάρκα αλλά δε μου φαίνεται και για σαβούρα. έτσι δείχνει τουλάχιστον

θα δοκιμάσω από περιέργεια και κάτι άλλα καλώδια που έχω (μερικά ποιοτικά μερικά όχι και τόσο) να δω τι θα γίνει. αρκεί να βρω που τα έχω

Επεξ/σία από Bitbit
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Βγήκε το update Φεβρουαρίου, σε ένα whopping size των 1.45GB.

Λένε ότι εκτός από security patch έχει και πολλά bug fixes, και το κυριότερο, διαβάζω ότι είναι safe, οπότε το πέρασα.

Πάντως να πω ότι μέχρι τώρα είχα παρατηρήσει το εξής κουλό με τη μπαταρία. Μετά από πλήρη φόρτιση, ακόμα κι αν δεν ασχολούμουν καθόλου με τη συσκευή, μέσα σε λίγα λεπτά έπεφτε στο 96%. Έτυχε να δω να πέφτει 2-3 ποσοστιαίες μονάδες μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα.

Μάλιστα μπαίνοντας στη μπαταρία, έγραφε ότι θα διαρκέσει λίγες ώρες ακόμα. Βέβαια μετά έστρωνε, και να πω την αλήθεια νομίζω πως έχω δει βελτίωση στην αυτονομία, αν την ξεζουμίσω φτάνω και ίσως ξεπερνάω τις 8 ώρες SOT.

Δημοσ.

Εχετε μήπως θέματα λειτουργίας με τα Google services σήμερα;

Ξαφνικά δεν βλέπει τις επαφές, μαυρίζουν τα πάντα μόλις πάει να μπεί στο play store, δεν κάνει κλήση ούτε από το τηλέφωνο ούτε από το viber, πάει να κάνει αναβαθμίσεις στις εφαρμογές αλλά γυρνάει ατέρομνα και δεν κατεβαίνει τίποτα, και όλα αυτά στο ξαφνικό πριν κανα δύωρο και ακόμα μένει έτσι μετά από αρκετές επανεκκινήσεις.

Δημοσ.

Και εγώ κανένα θέμα με google services, αλλά με μπαταρία βλέπω περίεργα πράγματα και εγώ. Παρατήρησα ότι πέφτει πολύ γρήγορα όταν είναι στο 100%, και επίσης κάποια βράδια (με όλα τα services κλειστά) να τρώει καμιά φορά και 10% μπαταρία... Δεν είναι πολύ χάλια, αλλά είναι λίγο ενοχλητικό να πέφτει η μπαταρία έτσι τυχαία.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, MadPax είπε

Εχετε μήπως θέματα λειτουργίας με τα Google services σήμερα;

Ξαφνικά δεν βλέπει τις επαφές, μαυρίζουν τα πάντα μόλις πάει να μπεί στο play store, δεν κάνει κλήση ούτε από το τηλέφωνο ούτε από το viber, πάει να κάνει αναβαθμίσεις στις εφαρμογές αλλά γυρνάει ατέρομνα και δεν κατεβαίνει τίποτα, και όλα αυτά στο ξαφνικό πριν κανα δύωρο και ακόμα μένει έτσι μετά από αρκετές επανεκκινήσεις.

Πλέον δεν λειτουργεί και η κάμερα !!!!!!!!!!

Και να πω ότι έβαλα κάποια εφαρμογή ή έκανα κάποιο update, τίποτα απολύτως, στα ξαφνικά τα παρουσίασε όλα, και το κατάλαβα όταν πήγα σε μια δουλειά εκτός σπιτιού και έβαλα τους χάρτες να δω τη διεύθυνση, μαύρισαν όλα και δεν δούλευε τίποτα, ακόμα και το mail.

Το έκλεισα και το θα το ανοίξω το πρωί, αλλά τελείως κουλό όλο αυτό και με ξενέρωσε γιατί με κρέμασε ξαφνικά, ενώ έχω άριστη εμεπιρία στα 2 χρόνια σχεδόν που το έχω.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, MadPax είπε

Πλέον δεν λειτουργεί και η κάμερα !!!!!!!!!!

Και να πω ότι έβαλα κάποια εφαρμογή ή έκανα κάποιο update, τίποτα απολύτως, στα ξαφνικά τα παρουσίασε όλα, και το κατάλαβα όταν πήγα σε μια δουλειά εκτός σπιτιού και έβαλα τους χάρτες να δω τη διεύθυνση, μαύρισαν όλα και δεν δούλευε τίποτα, ακόμα και το mail.

Το έκλεισα και το θα το ανοίξω το πρωί, αλλά τελείως κουλό όλο αυτό και με ξενέρωσε γιατί με κρέμασε ξαφνικά, ενώ έχω άριστη εμεπιρία στα 2 χρόνια σχεδόν που το έχω.

Λοιπόν επειδή με έτρωγε και δεν μπορούσα να περιμένω μέχρι το πρωί, το άνοιξα πάλι και το τηλέφωνο έχει επανέλθει (!!!!!!).

Το περίεργο είναι πως τα ίδια συμπτώματα έκανε και το Mi 9 Lite της συζύγου δεν μου το είπε αλλά το έκλεισε γιατί δεν το χρειαζόταν, και μου το είπε πριν λίγο όταν με είδε να ξεφυσάω από τα νεύρα με το δικό μου. Εχουμε τις ίδιες συνδέσεις, οπότε σκέφτομαι μπας και είχαν κάποιο πρόβλημα οι κεραίες της περιοχής και επηρέαζε τη λειτουργία των τηλεφώνων...τι άλλο να σκεφτώ δεν ξέρω, αφού επανήλθε το ξεχνάω και θα το παρακολουθώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, chios είπε

Ήρθε και σε EU rom, για να δούμε.

Screenshot_20210225-110958.png

Εντάξει, ένα security patchτων 35mb είναι.

Μην περιμένεις να αλλάξει κάτι...

Επεξ/σία από koutsis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά ξαφνικά με το mia3 ότι παιχνίδι κατεβάζω από το playstore το κατεβαζει αλλά δεν το ανοίγει μαυρίζει λίγο η οθόνη και με πετάει έξω τι παίζει πάλι; Ή απλά δεν το ανοίγει καν;

Επεξ/σία από kp1
Δημοσ.

Αυτό το νέο bubble που έχει κάνει, βγαίνει και σε κανέναν άλλο εκτός ορίων της οθόνης; 

Αν γυρίσω την οθόνη στο πλάι, πχ για να δω ένα βιντεο πάει στην άκρη και δε μπορώ να την επιλέξω. 

Επίσης μόνο στο messenger υπάρχει το bubble, δεν υποτίθεται πως θα γινόταν και με άλλες εφαρμογές;

Με το viber δε μπόρεσα να το κάνω να δουλέψει 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...