Gorditto Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Καλησπερα παιδες ! εχω προβλημα με το gps στο κινητο. ( motorola g1 2015, android 5.1 εκδοση) τρεχω εφαρμογη με χαρτες (here we go) και το gps μου δειχνει κανονικα οτι χρειαζομαι. τρεχω εφαρμογη για τρεξιμο κτλ ( strava) και ολαν παν στραβά! κατεβασα οδηγους εκανα επαννεκινησεις - επαναφορα εργοστασιακων- τα εσβησα ολα και τα ξαναπερασα , gps tester - fixer κτλ κτλ αλλα το προβλημα παραμενει... επικοινωνησα με το support τησ εφαρμογης και μου λενε οτι ειναι προβλημα στο gps του κινητου.... συγκεκριμενα : μολις κανει συγχρονισμο βγαζει ημερομηνια 2000 και δεν εμφανιζει δεδομενα ουτε στο χαρτη ουτε τιποτα... εχει αντιμετωπισει κανεις παρομοια περιπτωση?? μηπως υπαρχει καμια λυση που δεν εχω βρει ακομα??? θα αναγκαστω να παρω καινουργιο κινητο αλλα θα ευχομουν με τα εξης χαρακτηριστικα : να ειναι γρηγορα σχετικα - να εχει μικρη οθονη 4,5" ταβανι - και να εχει καλο gps ( λογικα τα ποιο καινουργια μοντελα εχουν ξεπερασει αυτα τα προβληματα ... Ριχτε προτασεις ! Ευχαριστω εκ των προτερων !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα