pantelispa Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 καλησπερα υπαρχει καποιο application .ωστε να μου δειχνει ποιες εφαρμογες εχω ανοικτες. ετσι ωστε αυτες που δεν εχω να τις κλεινει . αλλα να μην τιςαφαιρει τελειως.γιατι παρατηρησα. δεν ανοιγω πχ καποια εφαρμογη και δειχνει οτι εκτελειται πως γινεται αυτο ?
georgerapp Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 ετσι δουλευει το android , εφαρμογες που δεν ειναι ανοιχτες απο εσενα μπορει να ξυπνανε για να κανουν συνχρονισμους να κοιτανε για update και να ειναι ετοιμες να επανελθουν πιο γρηγορα οταν τις ζητησεις εσυ. ετσι δουλευει η ram , την κραταει γεματη ετσι ωστε να ανοιγουν οι εφαρμογες μεσο αυτης και οχι απο την εσωτσρικη μνημη πιο γρηγορα. τι συσκευη εχεις και με ποση ram ;
pantelispa Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 2 ram εχω. το huawei ascend g 7. υπαρχει καποια εφαρμογη ετσι ωστε αυτες που δεν τις εχω ανοιξει να τις κλεινει /? αν ειναι αυτο που λες αλλαζει.
georgerapp Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Απεγκατεστησε ότι δε χρειάζεσαι και άσε το ήσυχο. Αυτές οι εφαρμογές που υπόσχονται διάφορα μόνο το αντίθετο κάνουν. Το Android είναι αρκετά έξυπνο για να πράττει μόνο του. Εάν η συσκευή αργεί είναι γιατί οι εφαρμογές έχουν περισσότερες απαιτήσεις πλέον.
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Ξέχνα την λογική των win. Δουλεύει διαφορετικά το android
pantelispa Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) ξερετε τι γινεται καθως πηρε το κινητο μου το lolipop εγινε πιο αργο. εχει βεβαια και 1.2 επεξεργαστη .αλλαξε το status bar. και οταν παω να πατησω να μπω στο ιντερνετ αργει να μπει . κανει πχ καμια 20 δευτερολεπτα. αυτο που ειπες βγαλε την εφαρμογη που δεν χρειαζεσαι .δεν μπορω διοτι αυτη την εφαρμογη την θελω ειναι πολυ χρησιμη.και την χρησιμοποιω. Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2019 από pantelispa
georgerapp Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Μήπως να το έκανες μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων να πάρει τα πάνω του; Είναι το τελευταίο που μπορείς να κάνεις. Είναι ένα αργό τηλέφωνο πλέον με ξεπερασμένη έκδοση λογισμικού. Εάν δεν βαριέσαι κάνε μια, μόνο σε καλό θα βγεί.
pantelispa Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 το σκεφτηκα κ εγω να το κανω .τι ακριβως θα χασω αν το γυρισω εργοστασιακες ρυθμισεις? φωτο επαφες τηλεφωνων .και εφαρμογες θα σβυστουν ?καλυτερα να βαλω τις επαφες στη καρτα μηπως τις χασω .
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Δεν έχεις λογαριασμό gmail? Oτι είναι εκεί θα επανέλθουν όταν τον περάσεις στο κινητό αλλίως είναι σαν να το έβγαλες μόλις απο το κουτί του,όχι τις γρατζουνιες δεν τις γλυτώνεις. Μην περάσεις επαφές στην κάρτα,θα γίνουν κουλουβάχατα.
georgerapp Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Εάν έχεις όπως λέει ο φίλος ανοιχτό τον συντονισμό θα επανέλθουν μόλις βάλεις τον λογαριασμό επαφές και γενικά οι εφαρμογές που συμχρονιζουν. Αλλά προσοχή με τις εικόνες βίντεο και άλλα έγραφα που τυχόν είναι στην εσωτερική , θα διαγραφούν. Αυτά να τα κάνεις back up .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα