Επισκέπτης Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 19 ώρες πριν, nikchris είπε Ε ναι, πως θα ήταν η ζωή χωρις Disney plus lol Εκτός πραγματικότητας το σχόλιο σου. Δηλαδή κλασικά μερικοί δεν βλέπετε πέρα από την μύτη σας. Ειδικά στην Ελλάδα, το cluster υπηρεσιών ειναι ηλιθιο, πραγματικά πολλές ταινίες δεν υπάρχουν καν κάπου να τις δεις, και φυσικά το να είσαι συνδρομητής σε 4 5 υπηρεσίες στην Ελλάδα είναι πολύ δύσκολο. Εδώ είναι δικοπο μαχαίρι. Ναι με βασικό μισθό 580 Ευρω και ένα σκασμό υποχρεώσεις, δεν μπορείς να δίνεις 100 ευρω για συνδρομες. Αλλά δεν θα το εχουμε ως δικαιολογία για την πειρατεία. Γιατί και η γιαγιά μου κάποτε δεν ειχε ρευμα αλλά δεν εκλεβε απο τον γείτονα 4 ώρες πριν, gregory22 είπε βλέπω πολλοί γεννηθήκατε μαζί με τις 4k και δεν έχετε δει τηλεόραση πΧ Αρα λοιπόν επειδή προλάβαμε τις CRT να κολλάμε καρκίνο στα μάτια ακόμα και οταν η τεχνολογία φτάσει στο 160Κ. Είναι σοβαρή λογική αυτή; Δηλαδή αν αύριο αρχίσουν να σου δινουν οι εταιρειες 100Gbps γραμμή, εσυ δεν θα την πάρεις γιατί πρόλαβες 56Κ και δεν εισαι ψωνάρα.
BlueBlade Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 7 ώρες πριν, gregory22 είπε βλέπω πολλοί γεννηθήκατε μαζί με τις 4k και δεν έχετε δει τηλεόραση πΧ Παίζαμε και παιχνίδια πριν το 2000. Αυτό πάει να πει ότι μπορούμε να ξαναπαίξουμε παιχνίδια με γραφικά τέτοιας εποχής χωρίς να ξεράσουμε από τα μάτια; 1
gregory22 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 10 ώρες πριν, NamelessDead είπε Εδώ είναι δικοπο μαχαίρι. Ναι με βασικό μισθό 580 Ευρω και ένα σκασμό υποχρεώσεις, δεν μπορείς να δίνεις 100 ευρω για συνδρομες. Αλλά δεν θα το εχουμε ως δικαιολογία για την πειρατεία. Γιατί και η γιαγιά μου κάποτε δεν ειχε ρευμα αλλά δεν εκλεβε απο τον γείτονα Αρα λοιπόν επειδή προλάβαμε τις CRT να κολλάμε καρκίνο στα μάτια ακόμα και οταν η τεχνολογία φτάσει στο 160Κ. Είναι σοβαρή λογική αυτή; Δηλαδή αν αύριο αρχίσουν να σου δινουν οι εταιρειες 100Gbps γραμμή, εσυ δεν θα την πάρεις γιατί πρόλαβες 56Κ και δεν εισαι ψωνάρα. δεν ξέρω αν κολλάς καρκίνο σε ανάλυση 720 αντί 1080 αλλά φαίνεται είσαι επιστήμονας παγκοσμίου κλάσης, οπότε σε πιστεύω.... 8 ώρες πριν, BlueBlade είπε Παίζαμε και παιχνίδια πριν το 2000. Αυτό πάει να πει ότι μπορούμε να ξαναπαίξουμε παιχνίδια με γραφικά τέτοιας εποχής χωρίς να ξεράσουμε από τα μάτια; Σοβαρά τώρα, προτιμότερο να βλέπεις ταινία ή σειρά στο νετφλιξ που την έχει δείξει μέχρι και η ΕΡΤ επειδή είναι σε ανάλυση.....4κ Σαν είδος καθυστέρησης μου φαίνεται κι όχι εξέλιξης.
seithan Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Disney χωρίς μεταγλώττιση (τουλάχιστον στα παιδικά της) είναι σαν τζατζίκι χωρίς σκόρδο. Από του χρόνου και βλέπουμε. Ακόμη και το Netflix που παίζει τόσο χρόνια Ελλάδα, έχει ελάχιστα μεταγλωττισμένα. 1
dalton114 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Άσχετο με το θέμα σχόλιο:Αυτό το "Κεντρικές ευρωπαϊκές χώρες" δεν μπορεί να γίνει "Χώρες της Κεντρικής Ευρώπης". Εκ του ψυχαναγκαστικού μέλους του Insomnia. 1
billxl Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, seithan είπε Disney χωρίς μεταγλώττιση (τουλάχιστον στα παιδικά της) είναι σαν τζατζίκι χωρίς σκόρδο. Από του χρόνου και βλέπουμε. Ακόμη και το Netflix που παίζει τόσο χρόνια Ελλάδα, έχει ελάχιστα μεταγλωττισμένα. Είμαι συνδρομητής και στο Amazon Prime το ελληνικό και στο ξεκάρφωτο, ενώ δεν έχει καν ελληνικούς υπότιτλους, σε ένα επεισόδιο της σειράς Badlands ακούω ελληνική μεταγλώττιση! Για δες λέω, από εκεί που δεν είχαμε υπότιτλους περάσαμε απευθείας στην μεταγλώττιση.
seithan Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Just now, billxl said: Είμαι συνδρομητής και στο Amazon Prime το ελληνικό και στο ξεκάρφωτο, ενώ δεν έχει καν ελληνικούς υπότιτλους, σε ένα επεισόδιο της σειράς Badlands ακούω ελληνική μεταγλώττιση! Για δες λέω, από εκεί που δεν είχαμε υπότιτλους περάσαμε απευθείας στην μεταγλώττιση. Ουσιαστικά για τα παιδιά, σε εμένα δεν κάνει αίσθηση καθόλου. Αλλά για τον παραπάνω λόγο, το θεωρώ πολύ βασικό.
billxl Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, seithan είπε Ουσιαστικά για τα παιδιά, σε εμένα δεν κάνει αίσθηση καθόλου. Αλλά για τον παραπάνω λόγο, το θεωρώ πολύ βασικό. Σωστά. Disney = πολλά παιδικά κιν. σχέδια και ταινίες οπότε η μεταγλώττιση είναι απαραίτητη. Πιστεύω ότι όταν έρθει επίσημα Ελλάδα τα παιδικά θα είναι μεταγλωττισμένα αφού στα περισσότερα έχει ήδη γίνει μεταγλώττιση.
john84 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εγω παντως περιμενω πως και πως το σημερινο Launch. Θα ηθελα κανω προεγγραφη αλλα απο ExpressVPN δε τα εχω καταφερει καθως με το που επιλεξεις πακετο σε παει σε μια οθονη που δειχνει εναν κυκλο (ατερμονο :P) ... Σε ερωτηση μου στην ExpressVPN μου απαντησαν οτι ειναι ετσι γιατι δεν ειναι ενεργη ακομα η υπηρεσια , εαν και αυριο θα εχω το ιδιο αποτελεσμα θα πρεπει να παρω σβαρνα ολα VPN για να βρω καποιο που δουλευει.... Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2019 από john84
dream21 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 20 ώρες πριν, john84 είπε Εγω παντως περιμενω πως και πως το σημερινο Launch. Θα ηθελα κανω προεγγραφη αλλα απο ExpressVPN δε τα εχω καταφερει καθως με το που επιλεξεις πακετο σε παει σε μια οθονη που δειχνει εναν κυκλο (ατερμονο :P) ... Σε ερωτηση μου στην ExpressVPN μου απαντησαν οτι ειναι ετσι γιατι δεν ειναι ενεργη ακομα η υπηρεσια , εαν και αυριο θα εχω το ιδιο αποτελεσμα θα πρεπει να παρω σβαρνα ολα VPN για να βρω καποιο που δουλευει.... Εγώ παντός έφτιαξα πριν από 2 ώρες account κανονικα μεσω expressVPN απλος το θεμα που θα εχεις ειναι οτι χρειαζεσαι πιστωτικη καρτα απο τον Θειο στο Αμερικα..... Δεν περναει τιποτα ουτε PayPal ουτε revollut ουτε Ν26..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Just now, dream21 said: Εγώ παντός έφτιαξα πριν από 2 ώρες account κανονικα μεσω expressVPN απλος το θεμα που θα εχεις ειναι οτι χρειαζεσαι πιστωτικη καρτα απο τον Θειο στο Αμερικα..... Δεν περναει τιποτα ουτε PayPal ουτε revollut ουτε Ν26.. Όλο και κάποιο συγγενή/γνωστό/φίλο έχουμε στις ΗΠΑ/Καναδά...
dream21 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, ThReSh είπε Όλο και κάποιο συγγενή/γνωστό/φίλο έχουμε στις ΗΠΑ/Καναδά... Απλός πάλι υποχρεώνομαι και δεν γουστάρω αλλά χαλάλι του Disney
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Just now, dream21 said: Απλός πάλι υποχρεώνομαι και δεν γουστάρω αλλά χαλάλι του Disney Αν θες νομίμως τότε αναγκαστικά έτσι μέχρι να ανοίξει και για Ελλάδα.
dream21 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, ThReSh είπε Αν θες νομίμως τότε αναγκαστικά έτσι μέχρι να ανοίξει και για Ελλάδα. Τέλος 2020 και εάν για Ελλάδα .Άσε καλύτερα να είμαι υποχρεωμένος στον θείο
john84 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, dream21 είπε Εγώ παντός έφτιαξα πριν από 2 ώρες account κανονικα μεσω expressVPN απλος το θεμα που θα εχεις ειναι οτι χρειαζεσαι πιστωτικη καρτα απο τον Θειο στο Αμερικα..... Δεν περναει τιποτα ουτε PayPal ουτε revollut ουτε Ν26.. Περναει ομως με registration μεσα απο το app με πληρωμη με google pay (εκει βαζεις το paypal σου) :)
Προτεινόμενες αναρτήσεις