Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια με PHP

MetallicA

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και λίγο καιρό έχω αρχίσει να σχολούμε με ΡΗΡ, εγκατάστησα το Appserv 2.3.0 σε Win98 και όλα φαίνονται πως λειτουργούν κανονικά. Έφτιαξα μια σελίδα όπου ο χρήστης θα είσαγει στοιχεία σε μια φόρμα και θέλω τα παραπάνω στοιχεία να αποθηκεύονται σε μια βάση MySQL. έχω φτιάξει την βάση για παράδειγμα Metallica και έχω επίσης φτιάξει και ένα table π.χ Hetfield. Φτιάχνω το scriptακι με ΡΗΡ αλλά όταν επιλέγω να γίνει η καταχώρηση τότε μου εμφανίζει απλά μια κενή σελίδα....

Σας παραθέτω πιο κάτω τον κώδικα μιας και είναι και μικρός....

>
<html>
<head>
<title> Add Records</title>
</head>
<body>
<?
@ $db = mysql_pconnect("localhost", "root", "password");
if (!$db)
{
echo "Could not connect to database. Try Again Later";

}
mysql_select_db("metallica");
$query="insert into hetfield values ('".$name."','".$date."',...)";
$result=mysql_query($query);
if ($result)
echo "Record added!\n";
?>

</body>
</html>

βλέπετε κανένα λάθος;;;; :oops:

Δημοσ.

Βασικά τσέκαραε στο query αν έχεις βάλει όλα τα πεδία . Ακόμα και ένα να μην έχεις βάλει τότε δεν πρόκειται να εκτελεστεί . Εκεί είναι το λάθος .

Δημοσ.

Loipon, anoikse to arxio php.ini ston fakelo ton windows kai des ti timi exeis gia to register_globals. An exei timi off, tote allakse to query sto ekseis:

$query="insert into hetfield values ('".$_GET['name']."','".$_GET['date']."',...)";

An xrisimopoies POST anti gia GET stin forma, allakseto to $_GET se $_POST

Δημοσ.

Καταρχήν ευχαριστώ για τις απαντήσεις θα τα δοκιμάσω το βράδυ και θα σας πω τα αποτελέσματα, αν και νομίζω πως είναι το θέμα των globals που ανέφερε ο death2all....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...