Προς το περιεχόμενο

Παράξενη εξέλιξη σε ενεργοποίηση γραμμής

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τον οκτώβρη νοίκιασα ένα σπίτι στην Πάτρα, μέσα οκτώβρη πάω στην Cosmote για νέα αίτηση ίντερνετ και σταθερής, (το σπίτι δεν είχε ενεργή γραμμή εκείνη την περίοδο) και μου βγάζουν ραντεβού με τεχνικό για ενεργοποίηση της γραμμής στις 16 δεκέμβρη. Επέστρεψα σπίτι με το ρουτερ που μου έδωσαν, το συνέδεσα κανονικά αλλά προφανώς δεν είχα ούτε τηλέφωνο ούτε ιντερνετ.

Αρχές νοέμβρη εντελώς ξαφνικά χτυπάει το σταθερό, και καταλαβαίνω ότι χωρίς καμία εμφάνηση τεχνικού έχω και τηλέφωνο και ιντερνετ κανονικά, μέχρι και σήμερα το απόγευμα όπου ξαφνικά η γραμμή είναι νεκρή και πάλι.

Υπάρχει κάποια λογική σε όλο αυτό?

Μπορεί κάποιος να εξηγήσει τι μπορεί να έχει συμβεί?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

9 λεπτά πριν, cgkakiou είπε

Η Cosmote σίγουρα.

Χωρίς πλάκα έχουν και γραμμή εξυπηρέτησης το 13888 ή 2106513888.

Αυτοί μόνο μπορούν να σου πουν σίγουρα.

Περιμένω να βρω κάποιον με σταθερό cosmote για να πάρω και να μάθω, καθώς απο κινητό υπάρχει χρέωση. Μέχρι τότε είπα να ποστάρω μήπως κάποιος έχει κάποια εξήγηση.

7 ώρες πριν, cgkakiou είπε

Τον οκτώβρη νοίκιασα ένα σπίτι στην Πάτρα, μέσα οκτώβρη πάω στην Cosmote για νέα αίτηση ίντερνετ και σταθερής, (το σπίτι δεν είχε ενεργή γραμμή εκείνη την περίοδο) και μου βγάζουν ραντεβού με τεχνικό για ενεργοποίηση της γραμμής στις 16 δεκέμβρη. Επέστρεψα σπίτι με το ρουτερ που μου έδωσαν, το συνέδεσα κανονικά αλλά προφανώς δεν είχα ούτε τηλέφωνο ούτε ιντερνετ.

Αρχές νοέμβρη εντελώς ξαφνικά χτυπάει το σταθερό, και καταλαβαίνω ότι χωρίς καμία εμφάνηση τεχνικού έχω και τηλέφωνο και ιντερνετ κανονικά, μέχρι και σήμερα το απόγευμα όπου ξαφνικά η γραμμή είναι νεκρή και πάλι.

Υπάρχει κάποια λογική σε όλο αυτό?

Το νουμερο που ενεργοποιήθηκε για λιγο ποιο ήταν τσεκαρες;

Κάλεσα και μου είπαν οτι αφού δεν έχει έρθει τεχνικός δεν θα έπρεπε να έχω γραμμή, δεν γνωρίζουν το γιατί έγινε ο,τι έγινε. Μου είπαν απλά να περιμένω το ραντεβού μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...