dkstopo Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 εάν δεν μπορείς να εκτιμήσεις την ποιότητα της δουλειάς δεν είναι κακό να ζητήσεις να την εκτιμήσει κάποιος που ξέρει... Επίσης ζήτησε του να σου φτιάξει και θα σου υπογράψει αυτός ένα σχέδιο με αυτά που θα κάνει να το καταθέσεις στην ΔΕΗ (όχι μούφα) Τότε μόνο θα είσαι σίγουρος ότι έχεις γείωση στο σπίτι. Ρελέ έχεις το πόσο δουλεύει δεν ξέρω... πάτα το κουμπάκι κάτω δεξιά, κόβει το ρεύμα ή είναι διακοσμητικό?
The_Judas Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Εγώ για να μου περάσουν την κουζίνα είχα δώσει 20-30 ευρώ. Οι πρίζες που αγόρασα εγώ από το leroy 2.5 ευρώ/τεμ - μάρκας schneider. Από που και ως που μπορεί να φτάσει το πέρασμα τους 250 ευρώ δεν μπορώ να καταλάβω... 25 ευρώ για κάθε αλλαγή πρίζας; 1
nvel Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, spyros007 είπε Που το καταλαβες??????????????? εσύ που το κατάλαβες το ότι η εγκατάσταση δεν έχει γείωση; Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2019 από nvel 1
spyros007 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Ναι αλλα o TS μπορει να εβαλε ακριβότερες που το ξερουμε και πως βγαζουμε συμπερασμα με υποθεσεις ........
The_Judas Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Οι legrand κάνουν 4-5 ευρώ. Τι πιο ακριβό να του έβαλε; smart πρίζες; Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2019 από The_Judas 2
spyros007 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, ΑΠΟΛΛΩΝ83 είπε ) Έγινε αλλαγή 10 πριζών και διακοπτων και ανεφερε ο ηλ/γος ότι τα καλωδια ειναι σκουριασμένα (παλιά πολυκατοικία) και ότι πρέπει να γίνει τουλάχιστον αλλαγή στον πίνακα διοτι υπάρχει σοβαρος κινδυνος ασφαλείας (αορίστως)., τα καλωδια δεν ειναι γειωμένα ΞΕΣΤΡΑΒΩΣΟΥ. 7 λεπτά πριν, nvel είπε εσύ που το κατάλαβες το ότι η εγκατάσταση δεν έχει γείωση; 1
ΑΠΟΛΛΩΝ83 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Παιδιά κατ`αρχάς ευχαριστώ. Κατά δευτερον επειδή προφανώς είμαι άσχετος ζητώ συγγνώμη αν σας έχω μπερδέψει. Ως προς τις τιμές δυστυχώς είναι οι φθηνότερες "schneider" απ`ότι ήλεγξα, το πολύ 2-2,5 ευρώ. Ως προς το κοστος μαλλον είναι προφανες τί έχει παιχθεί από τις "φιλικές τιμές". Ως προς τα θέματα ασφαλείας μπορεί κάποιος να με κατευθυνει από όσα έχω αναφέρει; Ευχαριστώ!
ExTaCy1337 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Βγαλε και μια φωτο πριζες/διακοπτη αν μπορεις φιλε.. Παντως για το θερμοσιφωνο και τα κλιματιστικα στο ιντερνετ βρηκα οτι εχει ο θερμοσιφωνας 125€ αγορα συντηρηση a/c απο 15 ευρω = 30 εγκατασταση θερμοσιφωνα παταριου = 60 ευρω. Total 215, χωρις να ειναι φιλοι μου αυτοι στο ιντερνετ. Αλλα παλι δεν νομιζω να σου εβαλε πριζες πανω απο 5 ευρω το τεμαχιο! Ειπες οτι του ειπες να παρει οικονομικες! Τωρα αν πηρε 20 ευρω πριζες τι να πω! 1
spyros007 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, ExTaCy1337 είπε συντηρηση a/c απο 15 ευρω = 30 Φιλαρακι θελω και εγω με 15 ευρω. 1
The_Judas Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 βρίσκεις άνετα από 10 ευρώ και πάνω. Κωτσοβολος/mediamarkt χρεώνουν 20.
kallair Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Υπαρχουν πριζες που κανουν 2 ευρώ υπαρχουν κ αλλες που κάνουν 20... κακώς τον αφησες να τις αγορασει αυτός και δεν πηγες εσυ να διαλεξεις ποιες θες. φιλική τιμη δεν την λες, γτ εβγαλε απο παντου. ΠΟΛΛΑ. και να φανταστω και χωρις αποδειξη. Απο τα παραπάνω, εγω θα φωναζα κ 2ο ηλεκτρολογο να παρω εκτιμηση για το αν θελει αλλαγή ο πινακας. 1
ExTaCy1337 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 20 λεπτά πριν, spyros007 είπε Φιλαρακι θελω και εγω με 15 ευρω. Δεν ξερω αν θεωρειτε διαφήμιση αλλα μου βγηκε στα 4 πρωτα αποτελεσματα απο 10-20 ευρω για συντηρηση a/c. https://mpakis.gr/services/sintirisi-klimatistikou/ Κανε και οταν με το καλο κανεις το ταλιρακι στειλτο μου paypal. 1
Alexrose Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Γεια σου φίλε κατά την γνώμη μου μην κάνεις άλλες εργασίες με αυτόν τον ηλεκτρολόγο γιατί σε εγδαρε. Ο πίνακας είναι σύγχρονος και σίγουρα δεν θέλει αλλαγή, προφανώς θέλει να γδαρει και άλλο ο δικός σου. Πραγματικά παλιός πινακας είναι με μαρμάρινη βάση μπορεί να έχει σε κανένα μουσείο τέτοιο που λέω. Ρελε έχεις πατάς το κουμπί που γράφει test και άμα δουλεύει κόβεται το ρεύμα. Η γείωση δεν παίζει ρόλο σε αυτό Η γείωση γίνεται με την κατασκευή της πολυκατοικίας κάτι είναι σχεδόν αδύνατο να γίνει μετά. Επίσης είναι πολύ δύσκολο να μην έχεις γείωση στο διαμέρισμα σου Επίσης θερμοστάτη ρυθμιζόμενο έχουν όλοι οι θερμοσίφωνες απλά είναι πάνω στο θερμοσίφωνα βγάζεις το καπάκι που έχει και βάζεις την θερμοκρασία που θες. Για μένα δεν κάνεις μεγάλη οικονομία αλλάζοντας θερμοκρασία απλά μην τον αφήνεις να κάψει πάρα πολύ ώρα
spyros007 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ειμαι σε νησι φιλε μου ....αλλες τιμες..... 40 εκαστος εχτρα ΦΠΑ με απόδειξη και χωρις δυνατοτητα επιλογης οποτε αν θες να σου δωσο το δικο μου παυπαλ να μου βαλεις την διαφορα . 14 λεπτά πριν, ExTaCy1337 είπε Δεν ξερω αν θεωρειτε διαφήμιση αλλα μου βγηκε στα 4 πρωτα αποτελεσματα απο 10-20 ευρω για συντηρηση a/c. https://mpakis.gr/services/sintirisi-klimatistikou/ Κανε και οταν με το καλο κανεις το ταλιρακι στειλτο μου paypal. Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2019 από spyros007 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις