Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά τι θα μου προτείνατε ως καλύτερη κάρτα γραφικών για υπολογοστη που προορίζεται για παιχνισια οπως LoL Dota2 fornite κανα  minecraft και ισως pubg την καινούργια AMD RX5500 που θα βγει ή την nvidia gtx 1660 super??? Ο υπολογιστής θα έχει επεξεργαστή AMD R5 3600

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Giannis1904 είπε

Καλησπέρα παιδιά τι θα μου προτείνατε ως καλύτερη κάρτα γραφικών για υπολογοστη που προορίζεται για παιχνισια οπως LoL Dota2 fornite κανα  minecraft και ισως pubg την καινούργια AMD RX5500 που θα βγει ή την nvidia gtx 1660 super??? Ο υπολογιστής θα έχει επεξεργαστή AMD R5 3600

Εξαρτάται πάντα με τι οθόνη θα συνδυαστεί. Επίσης τι budget διαθέτεις.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Skrez1982 είπε

Εξαρτάται πάντα με τι οθόνη θα συνδυαστεί. Επίσης τι budget διαθέτεις.

Θα αγοράσω την AOC 24G2U 

Στην καλύτερη περίπτωση αν μπορώ και μείωσω από αλλού μπορώ να διαθέσω έως 300€ για κάρτα αλλά σαν βασικό ξεκινάμε από τα 250 €

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε

Ασχετο αλλα για να μην ανοιγω και εγω τοπικ, GTX 1660 Ti vs GTX 1660 S τι προτιμάμε; 

Ειναι τοσο κοντα στις επιδοσεις που απλα κοιτας την καλυτερη προσφορα. 

• Like 2
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε

Ασχετο αλλα για να μην ανοιγω και εγω τοπικ, GTX 1660 Ti vs GTX 1660 S τι προτιμάμε; 

Είναι πολύ μικρή η διαφορά σε επιδόσεις, οπότε εξαρτάται από τη διαφορά στην τιμή. Η Τι είναι οριακά γρηγορότερη (<5%) και κάνει και αρκετά μεγαλύτερο overclock αν σε ενδιαφέρουν αυτά. Αλλά αν είναι να δώσεις 50 ευρώ πάνω για αυτά δεν αξίζει.

Η 5500 δεν έχει βγει ακόμα, δεν έχει νόημα η κουβέντα. Κάνε λίγο υπομονή...

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, TheMechanic1 είπε

Είναι πολύ μικρή η διαφορά σε επιδόσεις, οπότε εξαρτάται από τη διαφορά στην τιμή. Η Τι είναι οριακά γρηγορότερη (<5%) και κάνει και αρκετά μεγαλύτερο overclock αν σε ενδιαφέρουν αυτά. Αλλά αν είναι να δώσεις 50 ευρώ πάνω για αυτά δεν αξίζει.

Η 5500 δεν έχει βγει ακόμα, δεν έχει νόημα η κουβέντα. Κάνε λίγο υπομονή...

Εντάξει τότε ξέρετε περίπου ποτέ θα έρθουν Ελλάδα 

Επισης θεωρείτε ότι κάποια μάρκα 1660 super είναι η καλύτερη ή καλύτερη από αλλη;;;

Δημοσ.

Πιστεύετε ότι για αυτήν την σύνθεση και για τα παιχνιδια που ανεφερα θα με καλυπτει  πλήρως η 1660 super ή θέλω κάτι καλύτερο;;;

20191110_172212.jpg

Δημοσ.
23 ώρες πριν, thetiesthatbind είπε

Η GTX 1660 Ti είναι κατά μέσο όρο 3 fps μπροστά οπότε η 1660 S είναι προτιμητέα. Σχετικά όμως με το OC potential δεν ξέρω τι παίζει, αλλά φαντάζομαι και οι δύο θα κυμαίνονται στα ίδια επίπεδα, άρα και πάλι καλύτερα να αγοραστεί η GTX 1660 S.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, _Theo_ είπε

Η GTX 1660 Ti είναι κατά μέσο όρο 3 fps μπροστά οπότε η 1660 S είναι προτιμητέα. Σχετικά όμως με το OC potential δεν ξέρω τι παίζει, αλλά φαντάζομαι και οι δύο θα κυμαίνονται στα ίδια επίπεδα, άρα και πάλι καλύτερα να αγοραστεί η GTX 1660 S.

To OC potential δεν είναι ίδιο, κυρίως στο κομμάτι των μνημών. Οι καλές υλοποιήσεις της ti κάνουν oc στις μνήμες επιπέδου 25%+. Προφανώς βέβαια δεν παίρνεις και τόσο μεγάλη αύξηση σε επιδόσεις, άλλα μπορείς αν θες να το κάνεις. Δες τα review του techpowerup και άλλων σχετικών σελίδων και θα το διαπιστώσεις. Πάντως και εγώ δευτερευουσας σημασίας το θεωρώ το OC potential μια κάρτας. 

Κατά τα άλλα συμφωνώ, η super με τα υπάρχοντα δεδομένα είναι περισσότερο vfm γιατί η διαφορά επιδόσεων είναι μικρή.

Επεξ/σία από TheMechanic1
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 9/11/2019 στις 4:42 ΜΜ, Giannis1904 είπε

Αυτές οι κάρτες δεν είναι στην ίδια κατηγορία, η 5500 ποιο πολύ κοντά στην απλή 1660 θα είναι και όχι στην 1660 Super.

Δημοσ.
Στις 10/11/2019 στις 5:29 ΜΜ, Giannis1904 είπε

Πιστεύετε ότι για αυτήν την σύνθεση και για τα παιχνιδια που ανεφερα θα με καλυπτει  πλήρως η 1660 super ή θέλω κάτι καλύτερο;;;

20191110_172212.jpg

Με τα παιχνίδια που παίζεις είναι εντελώς overkill και η καρτα και το cpu. Μπορείς να πας για κάρτα 570 και έναν 1600 cpu αν δεν θες να ξοδέψεις. Ενδεικτικά με 1060 και 1600 έβγαζα 150+ frames dota 2

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...