Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξεκίνησε σήμερα και επίσημα η αυτοκίνηση 2019 στο παλιό αεροδρόμιο. 

Από τη χτεσινή μου επίσκεψη δεν μπορώ να πω ότι εντυπωσιάστικα τρελά. 

Χάρηκα που είδα από κοντά kamiq, superb, proceed, 208....καθενα ξεχωριστά στην κατηγορία του Αμαξάρα. 

Με το proceed ομολογώ ότι εκσπερματισα, το kamiq το ερωτεύτηκα. Μην παρεξηγηθώ... Προφανώς και δεν είναι τα καλύτερα αυτοκίνητα της έκθεσης αλλά είναι σαν το Μαράκι της διπλανής πόρτας... Μπορώ να τα φάω.... Eχει glb, GLC, x5, mustang, μια lambo στο περίπτερο της Connolly, την volvαρα την v60 αλλά είναι out of my league οποτε..... 

Τρομερά περίπτερα / εκθέματα η Mercedes, η BMW και η Mazda. 

Έλαμψαν δια της απουσίας τους suzuki, Toyota, citroen, Honda, Nissan, audi. 

Δημοσ.

περίπου πόση ώρα θες για να το γυρίσεις όλο;

πιθανότατα εντος του επόμενου 2ωρου θα είμαι εκεί, ελπίζω να προλαβαίνω μέχρι τις 9

Δημοσ.

Εξαρτάται τι θες να κάνεις... 

Η γύρα μπορεί να γίνει πολύ γρήγορα αρκεί να.... παρκάρεις κοντά 😁

Εμένα μου πήρε γύρω στις 3 ώρες στο πολύ χαλαρό με αρκετά διαλείμματα για χαιρετούρες με στελέχη. 

Ξεψαχνισα 5-6 οχήματα, χάζεψα με πάσα λεπτομέρεια αλλά τόσα και είδα όλα τα υπόλοιπα. 

3 λεπτά πριν, giorgos_di είπε

Πως σου φάνηκαν τα νέα Corsa, Clio, Xceed?

Corsa, Clio προσωπικά δεν μου παν τίποτα.,ειδικα το Corsa.... Γενικά opel και Renault δεν είναι του γούστου μου....σε αυτή την κατηγορία με κέρδισαν το 208 και το fabia η έκδοση Monte Carlo που είχαν. Αμφότερα με έκαναν να πεθυμησω που δεν κοιτάω πια αυτή την κατηγορία. 

Το xceed ήταν πολύ δυνατό. Γενικά η Kia είχε τρομερό περίπτερο μαζί με την Ford στην είσοδο. Προσωπικά με κέρδισε η ποιότητα τον οχημάτων της, ειλικρινά δεν το περίμενα. 

Οδήγησα τον τελευταίο μήνα ένα εταιρικό kona και πράγματι η Hyundai έχει κάνει άλματα. Συγκριτικά με την Hyundai λοιπόν η Kia έχει κάνει.... Εκτοξεύσεις 😂 και με 7 χρόνια εγγύηση!!!! 

Στο proceed ειλικρινά ξαπλωσα την κεφάλα μου στα πλαστικά 😂.... Απίστευτα ποιοτικά. 

Δημοσ.

λέω να πάω το επόμενο σκ

περισσότερο είμαι περίεργος για τα ηλεκτρικά. Αλήθεια έχουν κανένα για τεστ ντραιβ; 

Γενικά ποια έχουν για τεστ ντραιβ,συγκρατησες μήπως;

ε τώρα υπερβολές,πώς μπορείς να ερωτευτείς ένα Σκόντα; 

Δημοσ.

Ρε μαν οκ γούστα είναι αυτά , είδα το proceed στην σελίδα από περιέργεια επειδή λες ότι εκσπερματησες αλλα αυτό είναι station wagon 😂

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, mclein² είπε

η panamera για εμας του φτωχους :)

Όντως φέρνει πολύ... Άσε που δεν το λες και για πολύ φτωχούς, έχουν ξεφύγει λίγο σε τιμές αλλά τα αξίζουν με τα χίλια τα kia. 

• Like 1
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, tsofras είπε

Ρε μαν οκ γούστα είναι αυτά , είδα το proceed στην σελίδα από περιέργεια επειδή λες ότι εκσπερματησες αλλα αυτό είναι station wagon 😂

Xaxax 😁😁😁. Sorry man έχω οικογένεια...πρώτα ελέγχω τους χώρους αποσκευών και μετά τα υπόλοιπα. Μόνο sw και suv για μένα 😂

42 λεπτά πριν, mclein² είπε

ειναι εκει το Hyundai i10 που θα κυκλοφορησει καπου το '20 ???

Ναι, εκεί είναι. 

1 ώρα πριν, tutuyo είπε

λέω να πάω το επόμενο σκ

περισσότερο είμαι περίεργος για τα ηλεκτρικά. Αλήθεια έχουν κανένα για τεστ ντραιβ; 

Γενικά ποια έχουν για τεστ ντραιβ,συγκρατησες μήπως;

ε τώρα υπερβολές,πώς μπορείς να ερωτευτείς ένα Σκόντα; 

Έχουν μερικά ηλεκτρικά  και hybrid. Νομίζω η πλειοψηφία των θηριων της BMW είναι hybrid, τα mini clubman κ countryman τα είχαν συνδεδεμένα με φορτιστή και είχε και η μερσεντα το eqc και τρία concept (το ένα εξ αυτών smart) που ήταν αν δεν κάνω λάθος ηλεκτρικά.

Υπάρχουν πωλητές που κρατάνε στοιχεία για test drive. Δεν ξέρω αν ισχύει για τα ηλεκτρικά. Σε όλα όσα με ενδιαφέρουν άφησα στοιχεία για test drive κανονικά. 

Δες τις εκδόσεις Monte Carlo της skoda και δες τo superb και μπορεί να αναθεωρήσεις. Προφανώς γούστα είναι αυτά. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, chill είπε

Xaxax 😁😁😁. Sorry man έχω οικογένεια...πρώτα ελέγχω τους χώρους αποσκευών και μετά τα υπόλοιπα. Μόνο sw και suv για μένα 😂

Ναι, εκεί είναι. 

Έχουν μερικά ηλεκτρικά  και hybrid. Νομίζω η πλειοψηφία των θηριων της BMW είναι hybrid, τα mini clubman κ countryman τα είχαν συνδεδεμένα με φορτιστή και είχε και η μερσεντα το eqc και τρία concept (το ένα εξ αυτών smart) που ήταν αν δεν κάνω λάθος ηλεκτρικά.

Υπάρχουν πωλητές που κρατάνε στοιχεία για test drive. Δεν ξέρω αν ισχύει για τα ηλεκτρικά. Σε όλα όσα με ενδιαφέρουν άφησα στοιχεία για test drive κανονικά. 

Δες τις εκδόσεις Monte Carlo της skoda και δες τo superb και μπορεί να αναθεωρήσεις. Προφανώς γούστα είναι αυτά. 

Χεχε και εγώ έχω αλλά δεν τα χαλβαδιαζω, πλάκα κάνω φίλε μην με παρεξηγήσεις ότι αρέσει στον καθένα

Δημοσ.

Είχα να πάω από το 2012 αν θυμάμαι καλά.Απογοητευτικά μικρή.Σε 3-3,5 ώρες την γυρνάς στο υπερχαλαρο μπαίνοντας στην πλειοψηφία των οχημάτων.Ποτε δεν ήταν τεράστια, αλλά νομίζω φέτος παραήταν μικρή. Απογοητεύτηκα και από τα αυτοκίνητα.Πραγματικα δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι δυνατόν αυτοκίνητα που ζητάνε 30-40-50 ακόμα και 70-80 χιλιάρικα να είναι τόσο ψεύτικα στις κολώνες και τις (πίσω ειδικά) πόρτες. Έχει πέσει η ποιότητα στα υλικά δυστυχώς στα πλαϊνά.

• Like 1
Δημοσ.

Προφανώς πήγα στην έκθεση για να δω το golf 8 και προφανώς έφυγα σκεπτόμενη ποσο πολυ το γουστάρω. Εξωτερικά οι αλλαγές ειναι ελάχιστες (κι αυτο ειναι κατι που εκτιμούμε οι κάτοχοι) αλλα εσωτερικά..... δε βλέπω με ποιο της κατηγορίας μπορεί να συγκριθεί. Έχει δωθεί τρομερή προσοχή στη λεπτομέρεια κι ανανέωση φουλ. High tech, κουμπιά 0 και ο ψηφιακός πίνακας οργάνων στον βασικό εξοπλισμό. Ακόμα και τα led της οροφής αναβοσβήνουν μέσω αφής. Με το μονο που συγκρίνεται ειναι η a class. All around πάλι το πιο ολοκληρωμένο της κατηγορίας ειναι. 

Ομοιως το 208 ξεχωρίζει απο τα Clio και Corsa. 3 καινούρια της κατηγορίας με το λιοντάρι να ναι ξεκάθαρα αυτο που μέσα εξω τραβάει τα βλέμματα. Πιο ξεκάθαρα δε γινεται. Και φυσικά και το 508 ειναι αμαξάρα. 3d effect εντυπωσιακό στον πίνακα οργάνων.

Σοβαρη αναβάθμιση για το i10 σε σχέση με την πρωτη γενιά. 

Ford raptor κτήνος.

Mini Cooper jcw έρωτας όπως και το επετειακό για τα 60 χρονια. 

Xc90 σταθερά το αγαπημένο μου της κατηγορίας. 

BMW 1 δεεεεεν. Κατι η υπερβολική μούρη , κατι το εσωτερικό, το λες κι απογοήτευση. Μπαίνεις μετά στο χ5 για να καταλάβεις bmw. 

Skoda scala τρομερά τίμιο. Άπλετοι χώροι για την κατηγορία, καλα υλικά, σοβαρή συναρμογή. Γενικά τα Skoda ειναι τίμια, βλέπεις τη γκάμα τους πια στα suv, βλέπεις το superb κλπ και ξερεις οτι έχουν ανεβεί επίπεδο. 

Seat παντελώς αδιάφορη.

PS: συνεχίζεται το θεμα της Peugeot με το τιμόνι που κρύβει τον πίνακα και πρέπει να ανεβοκατεβαίνεις μπας βρεις μια οπτική που να βολεύει. 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...