Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα.

Υπαρχει καταστημα με ρουχα ή παπουτσια που να μην δέχεται αλλαγες; Και να σου πουν "α εμεις δεν κανουμε αλλαγες;" 

Ο συλλογος  των καταστημάτων δεν τους οριζει καποιο συγκεκριμένο οριο στις ποσες μερες οφείλουν να δεχονται αλλαγες; Ή το καθε καταστημα μονο του οριζει το αν δεχονται αλλαγες και εντος ποσων ημερων;

Απο οτι ξερω επιστροφη χρηματων δεν κανουν (δεν ξερω αν υπαρχουν εξαιρέσεις σε αυτο), αλλα οτι δεν δεχονται αλλαγες πρωτη φορα μου ετυχε προσφατα. Δεν μου το παν χυμα αλλα με το που ρωτησα εντος ποσων ημερων μπορω να παω να αλλαξω κατι δεν μου δωσαν απαντηση με ρωτησαν γιατι θελω να το αλλαξω αφου μου πηγαινε και μου παν απλως "το συντομοτερο". Λες και μου κανουν χαρη. Δεν εχει τυχει να κανω αλλαγες συχνα και δεν ξερω για αυτο ρωταω αλλα αλλη μια φορα που χα κανει αλλαγη καπου αλλου δεν με ρωτησαν ουτε γιατι το αλλαζω ουτε τιποτα ειπαν με χαρα ΒΕΒΑΙΩΣ.

Επεξ/σία από mporei
Δημοσ.

Η κοινη λογικη λεει οτι ειναι  δυσκολη περιπτωση.Γιατι καποιος μπορει να το εχει δοκιμασει / ξεχειλωσει/λερωσει .Μαλλον γινεται στα πλαισια της ευγενικης αντιμετωπισης του πελατη  (aka χατηρικα ) και οχι απο καποια υποχρεωση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, bluesattack είπε

Η κοινη λογικη λεει οτι ειναι  δυσκολη περιπτωση.Γιατι καποιος μπορει να το εχει δοκιμασει / ξεχειλωσει/λερωσει .Μαλλον γινεται στα πλαισια της ευγενικης αντιμετωπισης του πελατη  (aka χατηρικα ) και οχι απο καποια υποχρεωση.

Η κοινη λογικη μου λεει πως κανεις δεν θα το φοραγε με το καρτελάκι να κρεμεται επισης προφανως και σε ΟΛΑ τα καταστημα που δεχονται αλλαγες δεχονται μονο αν το προιον δεν ειναι λερωμενο, λερωμενο προιον δεν δεχεται κανενα καταστημα αν οντως δεχοντουσαν λερωμενα και σκισμένα ρουχα τοτε θα ταν χαρη ! Και στα αλλα καταστηματα γιατι σου λενε πως εντος χ ημερων δεχονται αλλαγες και δεν σου κανουν χαρη λοιπον; Δεν το χω ξανακουσει αυτο που λες πραγματικα. Σε ηλεκτρονικα site παντα γραφει πχ εντος τοσων ημερων δεχομαστε αλλαγες εφόσον το προιον ειναι οπως το παραλαβατε. Δεν νομιζω να σου πουν αα σημερα ξυπνησαμε στραβα οποτε δεν κανουμε αλλαγες και δεν εχουμε υποχρεωση να κανουμε, οι χαρες γινονται οταν εχουμε κεφια.

Επεξ/σία από mporei
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, zygorito είπε

https://europa.eu/youreurope/citizens/consumers/shopping/guarantees-returns/index_el.htm

Το λέει εδώ. 14 μέρες για εξ αποστάσεως αγορά.

Όχι επιστροφή για αγορά από κατάστημα αλλά άτυπα κάνουν, πχ για δώρο, αν σε ξέρουν, οικειοθελώς κτλ

α σε ευχαριστω κατι τετοιο εψαχνα και εγω μιας και δεν γινεται ο καθενας να κανει οτι θελει υποθετω. Απλα ηθελα κατι αναλογο για τις αγορες απο κοντα. 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, zygorito είπε

https://europa.eu/youreurope/citizens/consumers/shopping/guarantees-returns/index_el.htm

Το λέει εδώ. 14 μέρες για εξ αποστάσεως αγορά.

Όχι επιστροφή για αγορά από κατάστημα αλλά άτυπα κάνουν, πχ για δώρο, αν σε ξέρουν, οικειοθελώς κτλ

Σοβαρο site. :D  Εδω δεν οριζει καν τι θεωρει προιον 

Δηλαδη αν παρω ενα σωβρακο και το ..επιστρεψω με τα απο δυο βδομαδες θα το δεχθουν ? Αν παρω τρια κιλα παγωτο απο το σουπερμαρκετ ? :D

Δημοσ.

Τα ρούχα ειναι ενα ευαίσθητο εμπόρευμα, πέραν αυτού υπάρχουν και ρούχα που δεν αλλάζονται, η αλλαγή αφορά την πολιτική του εκάστοτε καταστήματος.

Δημοσ.
Στις 9/11/2019 στις 3:37 ΜΜ, NikosKallithea είπε

Τα ρούχα ειναι ενα ευαίσθητο εμπόρευμα, πέραν αυτού υπάρχουν και ρούχα που δεν αλλάζονται, η αλλαγή αφορά την πολιτική του εκάστοτε καταστήματος.

Καλα το ξερω οτι δεν αλλαζονται ολα. πχ μαγιο εσωρουχα ειναι λογικο να μην αλλαζονται επισης και σκουλαρίκια. Αλλα πχ για παντελονι πρωτη φορα το ακουσα. Γενικα δηλαδη υπαρχει καταστημα που δεν κανει καθολου αλλαγες σε κανενα ειδος; Αυτο δεν το ξερα ευτυχως που το εμαθα για να ρωταω αλλη φορα πριν αγορασω κατι.

Δημοσ.

Ακριβώς ετσι να ρωτάς πρώτα

.

Δεν ειναι ολα τα μαγαζιά ζ@ρα που παίρνει η αλλη τα ρούχα, παει κυλιεται στα χωράφια με τον δικό της ενα δυο μήνες, τα πάει πίσω και μετα το αγοράζω εγω( λεμε τώρα χαχαααα)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...