hristos1975psi Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Το ωραίο θα ήταν να είχε αποθηκεύσει την ταινία Superman σε αποθηκευτικό μέσο από κρυπτονιτη!!!!!! 1 1
Hapatingo Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 18 minutes ago, korakios said: Το blueray προς το παρών δείχνει καλύτερο Αυτό σκέφτομαι και εγώ. Πιο λεπτό και πιο φθηνό υλικό κατασκευής. Επίσης είναι εύκαμπτο σε αντίθεση με το γυαλί. Υπάρχουν και τα clouds, εκτός βέβαια και αν δεν τα εμπιστεύονται ούτε οι ίδιοι! Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2019 από Hapatingo 2 1
Shadows Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 35 λεπτά πριν, Voodooman είπε Και τα CDs δεν τα είχαν φτιάξει για να αντέχουν για εκατοντάδες χρόνια; Τα εργοστασιακά cd που είναι πρεσαριστά είναι πολύ ανθεκτικά.
Mhlogiatros Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Εγω αναρωτιεμαι ποσες χιλιάδες δημιουργιες σε φιλμ αφηνουν να σαπιζουν οι DRM s σε αποθηκες και να χανονται .... 3
I'm_busy Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 21 λεπτά πριν, Hapatingo είπε Αυτό σκέφτομαι και εγώ. Πιο λεπτό και πιο φθηνό υλικό κατασκευής. Επίσης είναι εύκαμπτο σε αντίθεση με το γυαλί. Υπάρχουν και τα clouds, εκτός βέβαια και αν δεν τα εμπιστεύονται ούτε οι ίδιοι! Και αυτά που αποθηκεύονται στα clouds που αποθηκεύονται δηλαδή? Πάλι πρέπει να λύσουν το πρόβλημα της αποθήκευσης και αυτό κυνηγάνε όλοι με πρώτη και καλύτερη τη Ms. 2 1
basilis_k6 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Τα studio αποθηκεύουν φυσικές κόπιες (ακόμη και απο σημερινα shows/movies κάνουν μετατροπη σε αρνητικα φιλμ) σε διαφορετικες περιοχες της γης σε πανακριβες εγκαταστασεις όπως salt mines σε ελεγχομενες συνθηκες. Μιλάμε για τεραστιο ογκο δεδομένων με τεράστιο κοστος.
Hapatingo Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 1 minute ago, I'm_busy said: Και αυτά που αποθηκεύονται στα clouds που αποθηκεύονται δηλαδή? Πάλι πρέπει να λύσουν το πρόβλημα της αποθήκευσης και αυτό κυνηγάνε όλοι με πρώτη και καλύτερη τη Ms. Μα δεν υπάρχει πρόβλημα αποθήκευσης! Αυτοί φοβούνται τον χρόνο, την μούχλα και οτι άλλο έχουν σκεφτεί.
bluesattack Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Αφου ανησυχουν τοσο τα studio , γιατι δεν τις ανεβαζουν σε ενα torrent site ? Ti noobαδες ειναι αυτοι ? Δεν ξερουν οτι οσα περισσοτερα backup εχεις τοσο πιο ασφαλης εισαι ? 3 2
possiz Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, pmakr είπε Αμα ραγισει το γυαλί corrupt τα δεδομένα Ριξε στο γυαλι φαρμακι αν δεν κανεις backup_ακι Και όμως όχι. Η τεχνολογία είναι φοβερή .
kasabalidis Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Voodooman είπε Και τα CDs δεν τα είχαν φτιάξει για να αντέχουν για εκατοντάδες χρόνια; Νομίζω γυρω στα 30 χρόνια αντεχουν
possiz Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, Hapatingo είπε Αυτό σκέφτομαι και εγώ. Πιο λεπτό και πιο φθηνό υλικό κατασκευής. Επίσης είναι εύκαμπτο σε αντίθεση με το γυαλί. Υπάρχουν και τα clouds, εκτός βέβαια και αν δεν τα εμπιστεύονται ούτε οι ίδιοι! Καμία σχέση. Μιλάμε για πολύ μεγαλύτερη αντοχή το γυαλι. Άλλη τάξη μεγέθους. Κραταει 1000 χρόνια, το Blu-ray σε καμία δεκαριά αν το αφήσεις κάπου δεν θα διαβάζεται. 3 λεπτά πριν, kasabalidis είπε Νομίζω γυρω στα 30 χρόνια αντεχουν Όχι. 5 κατά μέσο όρο. Μετά αρχίζουν να έχουν fails. Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2019 από possiz 2
morgan21 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Γιατί δεν τις ανεβάζουν στο easybytez? και αν χαλάσει ο σέρβερ θα τους τα δίνουμε εμείς με τορεντ. επι πληρωμή βέβαια. Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2019 από morgan21 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα