bill_pahoulis Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εχω ενα ταμπλετ Turbo X 7.85" Slice, μοντελο v88. Το είχα απο πιο παλια, καποια στιγμη κατι ειχε παθει και εδειχνε νεκρό, Ουτε ανοιγε, ουτε εδειχνε να φορτιζε..Οπότε εγώ το άφησα στην άκρη..Ουτως ή άλλως δεν το πολυχρησιμοποιούσα... Αυτήν την περίοδο το βρήκα τυχαία και ειπα να δοκιμασω αν δουλεύει. Το έχω βαλει στην μπριζα, αρχικα οταν προσπαθουσα να το ανοιξω εβγαζε την ενδειξη οτι φορτιζει, μαλλον επειδη δεν ειχε αρκετη μπαταρία να ανοιξει, απλα τωρα οποτε παταω να ανοίξει κανει 3 "τσαφ" και μετα δειχνει οτι παει να ανοιξει βγαζοντας στην οθόνη την μάρκα και κολλαει εκει..Δεν με ενδιαφερει τοσοσ πολυ να το κανω να ξαναδουλέψει, απλα εχω πολλες φωτογραφιες στις οποίες θα ήθελα να αποκτησω πρόσβαση ξανά. Να τις περάσω στο λάπτοπ μου για παράδειγμα. Καμία ιδέα? Εχω προσπαθήσει με reset, επανεκινηση, να το ανοιγωκλεινω,το εχω και διαρκως συνδεδεμενο στο λαπτοπ,όσο δεν το ανοιγωκλείνω μου βγαζει ειδοποιηση οτι μια συσκευη εχει συνδεθει,οταν πηγαίνω στις συσκευές μου την εμφανίζει ως "android" και με αφήνει να κάνω μόνο κατάργηση (δεν το εχω δοκιμασει), ωστόσο μονο οταν ειναι κολλημένο το ταμπλετ στην μάρκα, μου βγάζει στην μπάρα του λαπτοπ ενα εικονίδιο οτι εχει συνδεθεί η συσκευή (με εικονίδιο ένα usb καλώδιο) στο οποίο οταν πηγαίνω το ποντίκι πάνω του γράφει " ασφαλής κατάργηση συσκευών υλικού και εξαγωγή αποθ/κων μέσων" . οταν πατάω πάνω του μου δίνει την επιλογή "άνοιγμα συσκευών και εκτυπωτών" και "εξαγωγή android". Όταν πατήσω την πρώτη επιλογή μου ανοίγει μια καρτέλα "Συσκευές και εκτυπωτές", όπου μου βγάζει τους "εκτυπωτές" μου, τις "συσκευές" μου και εχει και μια ακόμα κατηγορία "Απροσδιόριστο" όπου ειναι το " Android" με εικονίδιο έναν πύργο (υπολογιστή). Οι επιλογές σε αυτό οταν πατάω δεξί κλικ επάνω του είναι : " Δημιουργία συντόμευσης", "Κατάργηση συσκευής" με την κιτρινομπλέ ασπίδα απο δίπλα, ¨αντιμετώπιση προβλημάτων", και με μαυρα μπολντ γράμματα "Ιδιότητες". Προβλήματα να αντιμετωπίσει δεν βρίσκει, αυτό που μου έκανε εντύπωση ειναι οτι δειχνεί οτι κατι πάει λάθος με το τάμπλετ με αυτά που λέει στις ιδιότητες, οπως μπορείτε να δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες: Είμαι ειδική περίπτωση, δεν ξερω αν καταφέρει να βγάλει κανεις ακρη, ωστόσο σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας! Όταν είπα "κολλημένο στο μενού" εννοούσα εκει που λέει την μάρκα στην προσπάθεια να ανοίξει. Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2019 από bill_pahoulis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα