thanasisxask Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Φίλτρο πετρελαίου έχεις αλλάξει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
biil73 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Έχω το ίδιο πρόβλημα και στο δικό μου Toyota Yaris ακριβώς όπως το περιγράφουν οι φίλοι μας πέφτουν οι στροφές βγάζει μαύρο καπνό βάζω νεκρά πατάω το γκάζι να ανεβάσει στροφές και σαν να ξεμπουκονει και επανέρχεται στα κανονικά του τελικά έβγαλε κάποιος άκρη εμένα μου είπανε αντικατάσταση τουρμπίνας γνωρίζει κάποιος να απαντήσει ευχαριστώ εκ των προτέρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, biil73 είπε Έχω το ίδιο πρόβλημα και στο δικό μου Toyota Yaris ακριβώς όπως το περιγράφουν οι φίλοι μας πέφτουν οι στροφές βγάζει μαύρο καπνό βάζω νεκρά πατάω το γκάζι να ανεβάσει στροφές και σαν να ξεμπουκονει και επανέρχεται στα κανονικά του τελικά έβγαλε κάποιος άκρη εμένα μου είπανε αντικατάσταση τουρμπίνας γνωρίζει κάποιος να απαντήσει ευχαριστώ εκ των προτέρων Και εσένα diesel είναι ; Εάν είναι μπεκ πετρελαίου και dpf τα έχεις δει ; Και το dpf και σε διαγνωστικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
biil73 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Diesel είναι δεν έχει dpf άστα έμπλεξα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, biil73 είπε Diesel είναι δεν έχει dpf άστα έμπλεξα το έχουν αφαιρέσει ή δεν είχε καθόλου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
biil73 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Δεν έχει καθόλου είναι μοντέλο χωρίς dpf 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 12 ώρες πριν, biil73 είπε Δεν έχει καθόλου είναι μοντέλο χωρίς dpf Βλέπεις τότε τα μπεκ πετρελαίου για αρχή . Έχουν βγει ποτέ ογκομετρηθει; .Ρώτησε καλύτερα εάν πομπατζη - τρόμπα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
biil73 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Επισκέφθηκα το συνεργείο και μου είπε ότι χρειάζεται αντικατάσταση τουρμπίνας Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2023 από biil73 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 16 ώρες πριν, biil73 είπε Επισκέφθηκα το συνεργείο και μου είπε ότι χρειάζεται αντικατάσταση τουρμπίνας Τότε είτε κοιτάζεις εάν παίρνει επισκευή (υπάρχουν συνεργεία μόνο για αυτό ) ή πας για αλλαγή . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgemouh Δημοσ. 12 Ιουνίου Share Δημοσ. 12 Ιουνίου Στις 1/12/2023 στις 8:09 ΜΜ, biil73 είπε Επισκέφθηκα το συνεργείο και μου είπε ότι χρειάζεται αντικατάσταση τουρμπίνας Καλησπέρα. Επειδη εχω ακριβως το ιδιο προβλημα. Μηπως καταφερες να βρεις τι φταει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
biil73 Δημοσ. 12 Ιουνίου Share Δημοσ. 12 Ιουνίου Καλησπέρα αδελφέ έγινε αντικατάσταση EGR και το αμάξι έστρωσε ελπίζω να σας βοήθησα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgemouh Δημοσ. 12 Ιουνίου Share Δημοσ. 12 Ιουνίου Στις 13/1/2020 στις 8:32 ΜΜ, Mpaxakos είπε Έχω τ ίδιο αυτοκίνητο μ ακριβώς τ ίδιο πρόβλημα.... ζητάω τα φώτα σας αν έχει βρεθεί λύση στο πρόβλημα.... Εχω ακριβως το ιδιο προβλημα.και εγω. Εχει βρεθει η λύση?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα