EMAKRYP Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Καλησπέρα είμαι νέος στο forum και δεν ξέρω αν τα γράφω σώστα. Εχω ενα YARIS D4D 2006 εισαγωγής και 4 φορες μου εχει παρουσιασει το εξης προβλημα.Εκει που ανεβαινω την εθνικη και μετα απο κινηση δηλαδη ανοιξει ο δρομος και μπορω να επιταχυνω μου ριχνει τις στροφες και βγαζει μαυρο καμνο απο την εξατμιση.Στο κατεβασμα ολα καλα.Οταν σταματησω και βαλω νεκρα και ανεβασω 5000rpm βγαζει μαυρο καπνο και σαν να ξεμπουκονει και μετα συνεχιζω κανονικα.Μηπως ξερει καποιος απο τι να οφειλετε;Εχω καθαρισει τον MAF,αλλαγη φιλτρου αερα δεν εχει DPF μου ειπε η αντιπροσωπεια που ρωτησα και ΔΕΝ ΑΝΑΒΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΜΠΑΚΙ.
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Xλμ? όλα, όχι όσα γράφει το κοντέρ μόνο.Πετρέλαιο;Τι βάζεις;5000σαλ πολλές δεν είναι για ντιζελ;
EMAKRYP Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Απο χλμ με βάση το βιβλίο της αντιπροσωπείας 125000.Τις στροφές τις έβαλα σε νεκρά για να ξεμπουκώσει,συνήθως ειμαι στις 2000 με 2500 rpm.Τα μπεκ και την αντλιί πως μπορώ να την ελέγξω?
Liapisftw Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, EMAKRYP είπε Απο χλμ με βάση το βιβλίο της αντιπροσωπείας 125000.Τις στροφές τις έβαλα σε νεκρά για να ξεμπουκώσει,συνήθως ειμαι στις 2000 με 2500 rpm.Τα μπεκ και την αντλιί πως μπορώ να την ελέγξω? Υπολόγιζε γύρω στις 500.000χλμ πραγματικά. 2 2
meletis_m Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, EMAKRYP είπε Καλησπέρα είμαι νέος στο forum και δεν ξέρω αν τα γράφω σώστα. Εχω ενα YARIS D4D 2006 εισαγωγής και 4 φορες μου εχει παρουσιασει το εξης προβλημα.Εκει που ανεβαινω την εθνικη και μετα απο κινηση δηλαδη ανοιξει ο δρομος και μπορω να επιταχυνω μου ριχνει τις στροφες και βγαζει μαυρο καμνο απο την εξατμιση.Στο κατεβασμα ολα καλα.Οταν σταματησω και βαλω νεκρα και ανεβασω 5000rpm βγαζει μαυρο καπνο και σαν να ξεμπουκονει και μετα συνεχιζω κανονικα.Μηπως ξερει καποιος απο τι να οφειλετε;Εχω καθαρισει τον MAF,αλλαγη φιλτρου αερα δεν εχει DPF μου ειπε η αντιπροσωπεια που ρωτησα και ΔΕΝ ΑΝΑΒΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΜΠΑΚΙ. Ρίξε ένα καθαριστικό μέσα και δουλεψε το σε υψηλές στροφές σε εθνική οδ΄'ο Δές μπέκ και αντλία πετρελαίου. Αμα λές οτι είναι εισαγωγής είναι δύσκολα τα πράγματα όσο αφορά τα χιλιόμετρα. Στο ΚΤΕΟ σου είπαν τιποτα για γυρισμένα χιλιόμετρα? Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2019 από meletis_m
christopher0016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, EMAKRYP είπε Καλησπέρα είμαι νέος στο forum και δεν ξέρω αν τα γράφω σώστα. Εχω ενα YARIS D4D 2006 εισαγωγής και 4 φορες μου εχει παρουσιασει το εξης προβλημα.Εκει που ανεβαινω την εθνικη και μετα απο κινηση δηλαδη ανοιξει ο δρομος και μπορω να επιταχυνω μου ριχνει τις στροφες και βγαζει μαυρο καμνο απο την εξατμιση.Στο κατεβασμα ολα καλα.Οταν σταματησω και βαλω νεκρα και ανεβασω 5000rpm βγαζει μαυρο καπνο και σαν να ξεμπουκονει και μετα συνεχιζω κανονικα.Μηπως ξερει καποιος απο τι να οφειλετε;Εχω καθαρισει τον MAF,αλλαγη φιλτρου αερα δεν εχει DPF μου ειπε η αντιπροσωπεια που ρωτησα και ΔΕΝ ΑΝΑΒΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΜΠΑΚΙ. Ο μαυρος καπνος ειναι φυσιολογικο σε παλιο ντιζελ 5χιλιαδες στροφες μην το πας δεν ειναι δεν ειναι βενζινη μονο κακο του κανεις μαξ 4.500 rpm Το κομπιασμα στο κανει οταν τουρμπιζει?? Για προβλημα με αισθητηρες τουρμπινα μου κανει Δεν νομιζω να εχεο σχεση με μπεκ και τρομπες Εαν εισαι αθηνα υπαρχει ενα συνεργειο που ασχολητε με ντιζελ αποκλειστικα Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2019 από christopher0016
EMAKRYP Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 11 ώρες πριν, christopher0016 είπε Ο μαυρος καπνος ειναι φυσιολογικο σε παλιο ντιζελ 5χιλιαδες στροφες μην το πας δεν ειναι δεν ειναι βενζινη μονο κακο του κανεις μαξ 4.500 rpm Το κομπιασμα στο κανει οταν τουρμπιζει?? Για προβλημα με αισθητηρες τουρμπινα μου κανει Δεν νομιζω να εχεο σχεση με μπεκ και τρομπες Εαν εισαι αθηνα υπαρχει ενα συνεργειο που ασχολητε με ντιζελ αποκλειστικα Το κομπιασμα χωρίς να ξέρω πολλά το βγάζει εκεί που πάει να ανοίξει λογικά όταν τουρμπιζει που λες,αλλά ο μαύρος καπνός τι μπορεί να είναι έστω ότι είναι ο αισθητήρας τουρμπίνας; Μπορείς να μου πεις το συνεργείο αν ξέρεις ότι είναι καλός στην Αθήνα για να έρθω;
primeragt Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Ποιος ειναι ο αισθητηρας τουρμπινας ρε παιδια και τι ρολο βαραει???
doctorkostis Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Το αμάξι σου δεν κυκλοφορεί Αθήνα εν τω μεταξύ, καλό είναι να το γνωρίζεις, το πρόστιμο είναι ψηλό αν βέβαια σε τσιμπήσουν. Και το συνεργείο δε θα πιάσει ως δικαιολογία.
EMAKRYP Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, doctorkostis είπε Το αμάξι σου δεν κυκλοφορεί Αθήνα εν τω μεταξύ, καλό είναι να το γνωρίζεις, το πρόστιμο είναι ψηλό αν βέβαια σε τσιμπήσουν. Και το συνεργείο δε θα πιάσει ως δικαιολογία. Σε ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία!
christopher0016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, EMAKRYP είπε Το κομπιασμα χωρίς να ξέρω πολλά το βγάζει εκεί που πάει να ανοίξει λογικά όταν τουρμπιζει που λες,αλλά ο μαύρος καπνός τι μπορεί να είναι έστω ότι είναι ο αισθητήρας τουρμπίνας; Μπορείς να μου πεις το συνεργείο αν ξέρεις ότι είναι καλός στην Αθήνα για να έρθω; Δεν ειναι αισθητηρας τουρμπινας ακριβως πανω στην τουρνπινα δηλαδη αλλα περιφεριακο τωρα δεν τα θυμαμαι ακριβως πως το λενε το εξαρτημα απλα σε παρομοιο προβλημα σε d4d avensis αλλαχθηκε και ολα οκ Ενας γνωστος στην αθηνα Spoiler Diesel center δραγουμανιωτης βεροιας 26 Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2019 από christopher0016
paylidis Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Τι θέλει να πει ο ποιητής ότι το Αμαξι δεν έχει dpf? Είναι euro 4? Εάν ναι καλά θα κανείς είτε να το πουλήσεις είτε να μετακομίσεις εκτός λεκανοπεδίου.... εάν είναι euro 5 και έχουν αφαιρέσει τον dpf καλό θα ήταν να τον ξαναβάλεις γιατί επίσης θα έρθουν λίαν συντόμως πρόστιμα, ήδη ξεκίνησαν τη διαδικασία συντήρησης στα μηχανήματα μέτρησης στα μικτά....κ επέται συνέχεια...
Mpaxakos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Έχω τ ίδιο αυτοκίνητο μ ακριβώς τ ίδιο πρόβλημα.... ζητάω τα φώτα σας αν έχει βρεθεί λύση στο πρόβλημα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα