Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, ειμαι κατοχος ενος xbox360 χειριστηριου που το χρησιμοποιω για υπολογιστη αλλα αρχιζει να μου κανει καποια νερα και αποφασισα να κανω ενα upgrade σε xbox one controller.

Βεβαια εχω μπερδευτει με τα διαφορετικα προιοντα που υπαρχουν στην αγορα. Στο σκρουτζ βλεπω τα:

1. Microsoft Xbox One S Wireless Controller White

2. Microsoft Xbox One Wireless Controller + Cable for Windows

3. Microsoft Xbox Wireless Controller Black
  4. Microsoft Xbox One Wireless Controller for Windows (2018)

Υπαρχει καποια ουσιαστικη διαφορα μεταξυ ολων αυτων (περα των καλωδιων) γιατι ειλικρινα δεν πολυ-εχω καταλαβει.

Επιπλεον, χωρις να ειμαι σιγουρος ολα αυτα τα wireless χειριστηρια χρειαζονται ΑΑ μπαταριες για να δουλεψουν χωρις καλωδιο κατι το οποιο

για μενα ειναι αρκετα αρνητικο.. Βεβαια πηρε το ματι μου οτι υπαρχει ενα charge kit που κοστιζει γυρω στα 20ευρω αρα αυτο σημαινει οτι κατα μεσο ορο θα μου βγει 60+ ευρω για να εχω wireless χωρις μπαταριες ΑΑ.

Εδω ειναι που μου ερχεται η απορια με το Sony DualShock 4 Controller V2 Jet Black, που ειναι στην τιμη των 45-50 ευρω και εχει rechargable μπαταρια απο μονο του. Γνωριζω πως δεν θα ειναι natively supported απο τον υπολογιστη και οτι θα χρειαζομαι DS4Windows σε παιχνιδια εκτος steam και δεν πολυ-εχω θεμα με αυτο.

Εχουν καποια αλλη σημαντικη διαφορα με του xbox που να δικαιολογουν τη διαφορα των 20+ ευρω(μαζι με το rechargeable kit); Εννοω οσο αναφορα build-quality και χρονος ζωης η οτιδηποτε αλλο.

Σας ευχαριστω πολύ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...