Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, elpenor είπε

Θα ήθελα πολύ να μάθω γιατί η εφορία δεν δέχεται να αγοράσεις ένα μεταχειρισμένο office licence από το internet. Δηλαδή μια εταιρεία δεν μπορεί νόμιμα να αγοράσει κάτι μεταχειρισμένο από ιδιώτη;

Υπάρχουν προβλήματα στο να δεις σωστά κάποια excel και να δουν άλλοι με ms office τα δικά σου. Μικρά προβλήματα είναι, την δουλειά σου πάλι την κάνεις αλλά ο πελάτης έχει κακή εντύπωση.

Γιατί, θα δίνει τα αρχεία του σε πελάτες; Τι είδους επιχείρηση το κάνει αυτό; Εγώ ποτέ δεν έδωσα doc, xls κλπ, στις λίγες φορές που χρειάστηκε να δώσω αρχεία, εξαγωγή σε Pdf και στέλνω αυτό, με σίγουρη συμβατότητα 100%.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, RTW4ever είπε

Γιατί, θα δίνει τα αρχεία του σε πελάτες; Τι είδους επιχείρηση το κάνει αυτό; Εγώ ποτέ δεν έδωσα doc, xls κλπ, στις λίγες φορές που χρειάστηκε να δώσω αρχεία, εξαγωγή σε Pdf και στέλνω αυτό, με σίγουρη συμβατότητα 100%.

Οι ανάγκες του καθένα είναι διαφορετικές, αν δεν έχει τέτοια ανάγκη ο OP τότε σίγουρα το Libre Office είναι πολύ καλή λύση, το έχω δουλέψει πολύ και εγώ και δεν μου άρεσε όταν αναγκάστηκα να βάλω το ms office.

Δημοσ.

Office 365 Business, 105€ ανα ετος ανευ ΦΠΑ για εταιρείες. Για 5 συσκευές.

Παιρνει δυο licenses, 210€ και κανει την δουλειά του με 10 PCs.

Αφου εχει ηδη τα email του αλλου και δεν χρειάζεται Exchange, ας εκμεταλλευτεί τo αμφιλεγόμενo γεγονος οτι ναι μεν προοριζεται ανα χρηστη αλλα μπορει να εγκατασταθεί σε μεχρι 5 συσκευές

Δημοσ.
5 ώρες πριν, zx1234r είπε

Επίσης , αν η επιχείρηση είναι οκ με τη χρήση των εφαρμογών webικά, χωρίς δηλαδή εγκατάσταση, το κόστος είναι 4.2€ ανά χρήστη ανά μήνα. Δηλαδή στο έτος 504€. Και μπορεί να χρησιμοποιήσει και exchange online , δηλαδή email με domain που θα καθορίσει σε πλατφόρμες της Microsoft με 99.9999 uptime. Και όλα αυτά με το κόστος μισού μηνιατικου για όλο το χρόνο. Δεν νομίζω ότι υπάρχει δικαιολογία.

Δεν υπάρχει δικαιολογία στο ότι διάβασες μονο τα comment που θέλεις για να πεις μου την πεις και δεν είδες μια τεράστια εικόνα που ανέβασα με 299€ την άδεια... 

Περιμενω το comment σου με αγωνία καθώς παρόμοια προσφορά με αυτή που γράφεις έχει γράψει ένας άλλος χρήστης και συμφωνώ πως συμφέρει!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, koulouri είπε

Δεν υπάρχει δικαιολογία στο ότι διάβασες μονο τα comment που θέλεις για να πεις μου την πεις και δεν είδες μια τεράστια εικόνα που ανέβασα με 299€ την άδεια... 

Περιμενω το comment σου με αγωνία καθώς παρόμοια προσφορά με αυτή που γράφεις έχει γράψει ένας άλλος χρήστης και συμφωνώ πως συμφέρει!

Δεν είχα πρόθεση να την πω σε κανέναν . Λυπάμαι αν το σχόλιο μου διαβάστηκε με λάθος τρόπο. Απλά παραθέτω τις τιμές και το γεγονός ότι η Microsoft πλέον προσπαθεί να μαζέψει τους πάντες στο οικοσύστημα της βάζοντας συνδρομητικό μοντέλο (opex) άρα όλες οι επιχειρήσεις που σκέφτονται το capex, να αρχίσουν να το ξανασκέφτονται.

Επίσης, ήμουν ο ίδιος που πρότεινε το office365 στην πρώτη σελίδα 😃

Επεξ/σία από zx1234r
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Fotis_Greece είπε

Office 365 Business, 105€ ανα ετος ανευ ΦΠΑ για εταιρείες. Για 5 συσκευές.

Παιρνει δυο licenses, 210€ και κανει την δουλειά του με 10 PCs.

Αφου εχει ηδη τα email του αλλου και δεν χρειάζεται Exchange, ας εκμεταλλευτεί τo αμφιλεγόμενo γεγονος οτι ναι μεν προοριζεται ανα χρηστη αλλα μπορει να εγκατασταθεί σε μεχρι 5 συσκευές

Ναι μεν αλλά και το productivity πάει πάτο.  Ακομη και αν δε σου κάνει κανείς τίποτα η  Microsoft σου το δίνει για 5 pc και κινητά για να είναι full productive ο υπάλληλος , με τα mail του με τα calendar με τα Teams meeting κτλ απο παντού. 

Απορώ πως γίνεται στις εταιρείες στο εξωτερικό με την πρόσληψη να σου τα έχουν όλα έτοιμα,  κινητά laptop software mouse keyboard και όλες τις άδειες σου στην ωρα τους και work from home και ΤΑ ΠΆΝΤΑ στην Ελλάδα να είναι απλά ΚΌΣΤΟΣ. Θα τους πείραξαν τα βελανίδια που τρώγανε όταν εμείς μεγαλουργουσαμε....

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε

Υπάρχουν windows 10 pro keys από 8-12€ και αντίστοιχα 21-25€ για τα ms 

https://www.hrkgame.com/en/games/product/microsoft-office-2019-professional-plus

https://www.hrkgame.com/en/games/product/windows-10-professional-retail-pc-cd-key

Δεν είναι νόμιμα για επαγγελματική χρήση τα ανωτέρω.

Πες του γνωστού σου να βάλει Libreoffice, είναι πολύ καλό, εφάμιλλο του Microsoft.

Και με μια συνδρομή 5€ μηνιαίως να βάλει και ένα ms 365 να υπάρχει σε περίπτωση ανάγκης, που κάτι δεν ανοίγει σωστά, κλπ.

Δεν νομίζω να χρειάζονται όλοι MS office ντε και καλά...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, giotis1982 είπε

Ναι μεν αλλά και το productivity πάει πάτο.  Ακομη και αν δε σου κάνει κανείς τίποτα η  Microsoft σου το δίνει για 5 pc και κινητά για να είναι full productive ο υπάλληλος , με τα mail του με τα calendar με τα Teams meeting κτλ απο παντού. 

Απορώ πως γίνεται στις εταιρείες στο εξωτερικό με την πρόσληψη να σου τα έχουν όλα έτοιμα,  κινητά laptop software mouse keyboard και όλες τις άδειες σου στην ωρα τους και work from home και ΤΑ ΠΆΝΤΑ στην Ελλάδα να είναι απλά ΚΌΣΤΟΣ. Θα τους πείραξαν τα βελανίδια που τρώγανε όταν εμείς μεγαλουργουσαμε....

Καλα μη λεμε ολα οπως τα φανταζομαστε.
Μια χαρα εταιρειες στο εξωτερικο ειναι οτι να ναι.
Οπως και ΠΑΡΑΑΑ ΠΟΛΛΕΣ εταιρειες στην Ελλαδα στα εχουν ολα ετοιμα πριν πας.

Προς ts 
Office 365 Business 
€ 8,80 user/month 
ή το αντιστοιχο Google Suite δεν του κανει;

Επεξ/σία από Talepwros
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ποιος είπε πως το συνδρομητικό μοντέλο είναι φθηνότερο σε βάθος χρόνου; 

Έστω ότι θα πάρει 5 άδειες: 5x8.8=44x12=528x3=1584€ στην τριετία επάνω. Το office δεν βγάζει νέα έκδοση κάθε χρόνο, οπότε η εφάπαξ αγορά του προφανώς και συμφέρει περισσότερο (παίρνει κανονικά όλα τα updates όπως και το 365)

Και φυσικά όσο περισσότερες οι άδειες τόσο πιο πολύ συμφέρει η εφάπαξ αγορά σε βάθος χρόνου.

Δημοσ.

Το trial ειναι ιδιο με το δεν εχω ενεργοποιηση. Σε υποχρεωνουν σε μια βδομαδα να αγορασεις. Οτι και να κανει δλδ θα τα αγορασει στο τελος.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

σας έχω εγώ την λύση.....

Spoiler

βάζει εναν εξτρά υπολογιστή στο γραφείο , εγκαθιστά 1 (μία) άδεια για office και όταν κάποιος θέλει να γράψει/ανοίξει ένα έγγραφό....

Spoiler

κάνει teamviewer στο μηχάνημα και κάνει την δουλειά του.. Ολα τα αρχεία αποθηκεύονται στο δικτυο οπόταν problem solved !!

γατάκια... εμένα περιμένατε :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...