ChrisAttart Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Βασανίζομαι .... Τώρα Black Friday ή Χριστούγεννα ετοιμάζομαι για αγορά νέας TV ... Έλεγα να βάλω μια 65" στο gameroom για media και gaming με gamepad από τον καναπέ ... Μέχρι και μοντέλο είχα επιλέξει ... ΑΛΛΑ έχω καιρό τώρα μεγάλο πρόβλημα με την εικονιζόμενη ΤV (UE46F6400 1080p 3D του 2013) που έχω στο σαλόνι , όχι από θέμα ποιότητας εικονας , απλά πλέον είναι απελπιστικά αργή ... Το Youtube , το Netflix (το οποίο η Samsung από Δεκέμβρη κόβει την υποστήριξη ) και το Plex μου βγάζουν την πίστη με το πόσο αργά φορτώνουν . Επίσης οι ώρες διασκέδασης είναι πιο πολύ (70:30) στο σαλόνι να αράζω με φίλους ή με την κοπέλα μου παρά στο gameroom που συνήθως αράζω μόνος μου για gaming .. Δλδ πρακτικά περισσότερο αγορά enthusiast θα ήταν παρά χρήσιμη ... Έτσι έχω 2 επιλογές ... 1) παίρνω την 65" για το gameroom και έχω την κ@υλα του big ass panel #pcmasterrace και τέτοια ....και αφήνω την 46" στο σαλόνι να βασανίζομαι 2) παίρνω μια 50/55" για το σαλόνι (δεν νομίζω να χωράει παραπάνω όπως βλέπετε και στη φώτο ) και κάνω εύκολη τη ζωή μου και στα 2 δωμάτια καθώς η 46" θα είναι πάνω στο pc και δεν θα με νοιάζει το smart της . Αλλά χάνω το 4Κ gaming σε τέρας πάνελ και απλά παίζω στην 46 απλά όταν θέλω να αραξω καναπέ ... Τι λέτε ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα