Federacion Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Καλημέρα σε όλους. Έχω το εξής πρόβλημα: Παίζω ένα και μοναδικό οnline παιχνιδάκι (το PES2020). 1 στα 3 παιχνίδια που παίζω έχω disconnect και νομίζω ότι είναι πρόβλημα δικό μου. Τι έχω κάνει ως τώρα: Νέα καλωδίωση εσωτερικά στο σπίτι Αλλαγή ρουτερ (τώρα έχω το Η300S) Ζήτησα να με αλλάξουνε σε Fast Path Ήρθε τεχνικός της Vodafone και τα βρήκε όλα εντάξει Ζήτησα και μου αλλάξανε το margin σε 11 Επισυνάπτω 2 αρχεία. Το πρώτο (ping.txt) δείχνει την κίνηση του ρούτερ όσο παίζω παιχνίδι αλλά δεν έχει disconnect. Το δεύτερο (ping2.txt) δείχνει τι συμβαίνει όταν έχω disconnect. H εικόνα της γραμμής όταν δεν παίζω είναι η εξής: Πραγματικά, δεν ξέρω τι άλλο να κάνω και είμαι σε αδιέξοδο. Οποιαδήποτε βοήθεια θα είναι πολύ σημαντική! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! ping2.txt ping.txt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Τελικά είναι όντως αδιέξοδο δίχως λύση; Ούτε ο Σουπερ Γκούφι @poulinos δεν γνωρίζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 On 09/11/2019 at 08:17, Federacion said: Καλημέρα σε όλους. Έχω το εξής πρόβλημα: Παίζω ένα και μοναδικό οnline παιχνιδάκι (το PES2020). 1 στα 3 παιχνίδια που παίζω έχω disconnect και νομίζω ότι είναι πρόβλημα δικό μου. Τι έχω κάνει ως τώρα: Νέα καλωδίωση εσωτερικά στο σπίτι Αλλαγή ρουτερ (τώρα έχω το Η300S) Ζήτησα να με αλλάξουνε σε Fast Path Ήρθε τεχνικός της Vodafone και τα βρήκε όλα εντάξει Ζήτησα και μου αλλάξανε το margin σε 11 Επισυνάπτω 2 αρχεία. Το πρώτο (ping.txt) δείχνει την κίνηση του ρούτερ όσο παίζω παιχνίδι αλλά δεν έχει disconnect. Το δεύτερο (ping2.txt) δείχνει τι συμβαίνει όταν έχω disconnect. H εικόνα της γραμμής όταν δεν παίζω είναι η εξής: Πραγματικά, δεν ξέρω τι άλλο να κάνω και είμαι σε αδιέξοδο. Οποιαδήποτε βοήθεια θα είναι πολύ σημαντική! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! ping2.txt 232.07 kB · 9 downloads ping.txt 174.51 kB · 5 downloads ethernet η Wireless>λιγα πακετα εχεις χασει γενικοτερα.τωρα αν ειναι βλακεια του παιχνιδιου δεν το ξερω.δεν εχω ασχοληθει με Online gaming απλα εχει τυχει να δω να πετανε διαφορα errors. αλλο server το παιχνιδι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα