Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, skiabox είπε

Το παραμύθι του Αλή Μπαμπά με τους 40 κλέφτες τελικά είναι πιο αληθινό από τον προγραμματισμό με τα ΚΑΦΑΟ.

Άρα ούτε για αστείο να μη το κάνω ε; 😋 

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, logo15 είπε

Μόλις ήρθε το συμβόλαιο από wind. Είναι για 24αρα. Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι ναι μεν υπάρχει κάλυψη 100αρας,αλλα δεν έχουν ακόμα ηλεκτροδοτηθει τα καφαο χωρίς να γνωρίζουν ημέρα. Οπότε ας κάνω μου είπαν για 24αρα και όταν είναι θα με βάλουν στην 100αρα. Αυτό πόσο μπορεί να πάρει;

Γιατί αν δεν ξέρουν και δνε ξεριε κανένας πάω ΟΤΕ που δίνει τουλάχιστον 50αρα.

Μπορει σε ενα μηνα, μπορει και μετα απο διο τρία συμβόλαια

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Μπορει σε ενα μηνα, μπορει και μετα απο διο τρία συμβόλαια

Άρα δεν αξίζει αφού δεν ξέρουν... Λογικά παίρνω από κέντρο 24αρα έτσι; οπότε συμφέρει η 50αρα άλλης εταιρίας; 

Δημοσ.

Καθιστε λιγο ρε παιδια , σε εμας που ειμαστε στο κεντρο της αθηνας και με το ζορι πιανουμε 10 , πως θα παμε στα 50 χωρις να εχουν αλλαξει τα καφαο ?

Δημοσ.

Μένω Πατησία περιττό να πω ότι είμαστε 2020 και σαν τους προγόνους ζούμε δεν υπάρχει VDSL τρέχω με 24 ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΓΙΑ FIBER ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΚΑΝ VDSL .... Τί γίνεται τωρα ???? 

Δημοσ.
Στις 13/1/2020 στις 2:11 ΜΜ, logo15 είπε

Μόλις ήρθε το συμβόλαιο από wind. Είναι για 24αρα. Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι ναι μεν υπάρχει κάλυψη 100αρας,αλλα δεν έχουν ακόμα ηλεκτροδοτηθει τα καφαο χωρίς να γνωρίζουν ημέρα. Οπότε ας κάνω μου είπαν για 24αρα και όταν είναι θα με βάλουν στην 100αρα. Αυτό πόσο μπορεί να πάρει;

Γιατί αν δεν ξέρουν και δνε ξεριε κανένας πάω ΟΤΕ που δίνει τουλάχιστον 50αρα.

Κλασική κίνηση / τακτική WIND για να σε πάρει ως πελάτη από τον ανταγωνισμό.

Εγώ τσακωνομουν 20-30 λεπτά με έναν υπάλληλό τους που επέμενε πως είχα 100αρα γραμμή στην περιοχή μου, ενώ δεν είχε σκάψει κανένας τα τελευταία χρόνια. Έχω έως 24 και πιάνω περίπου 10. Του είπα να βάλουμε και στοίχημα :)  :)  :) και αν χάσω θα κάνω 5 χρόνια συμβόλαιο στην εταιρία του και θα μεταφέρω και το κινήτό μου εκεί και τότε άρχισε να κλονίζεται. Τον ρώτησα αν χάσει χάσει αυτός, τι θα κερδίσω εγώ και έμεινε παγωτό ο τύπος (το ξέρω ότι το ξευτέλισα λίγο, αλλά έτσι θέλουν μερικοί).

Μου είπε θα το κανακοιτάξει το θέμα και θα επικοινωνήσει μαζί μου και ακόμα τον περιμένω.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...