Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν και σε κατι τετοια ατομα που ειναι αγενεις θα πρεπε να ακουσουν τιποτα ΜΗΠΩΣ βαλουν μυαλο εν τουτοις προσωπικα δεν μπορω να το κανω.δεν μου βγαινει.οποτε το κλεινω.κοινως In ur face.η σιωπη μου προς απαντηση σου :p . ή talk to the hand. Αν ο αλλος ειναι ευγενικος και του πεις οτι δεν ενδιαφερομαι και κλεισει η συζητηση εκει τοτε καλως αλλιως bye bye. δεν υπαρχει λογος να χαλιεται κανεις.

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ούτε και μένα μου βγαίνει, αλλά εδώ ακούς τους άλλους που υποστηρίζουν κρίμα τα καλόπαιδα που σάς εξαπάτησαν ή πάνε να σάς εξαπατήσουν λχ

και ούτε μου βγήκε, αλλά καμιά φορά οι ενοχές δεν χρειάζονται και δεν πρέπει, τελικά είναι αυτές το λάθος

Επεξ/σία από KoreanW
Δημοσ.
1 minute ago, KoreanW said:

ούτε και μένα μου βγαίνει, αλλά εδώ ακούς τους άλλους που υποστηρίζουν κρίμα τα καλόπαιδα που σάς εξαπάτησαν ή πάνε να σάς εξαπατήσουν λχ

και ούτε μου βγήκε, αλλά καμιά φορά οι ενοχές δεν χρειάζονται και δεν πρέπει, τελικά είναι αυτές το λάθος

Καταλαβαινω οτι και αυτο δουλεια ειναι αλλα αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να υποστηριζουμε το να κοροιδευουν. και ολο αυτο παει μπουμερανγκ .αν εγω σε κοροιδεψω και κανω 10 πωλησεις μετα θα λεει ο προισταμενος.α κοιτα ο αλεξανδρος εκανε 10 .μπορειτε και εσεις.οποτε ξεκιναει μια αλυσιδα ολοι να λενε βλακειες για να πουλησουν.αν βλεπουν ομως οτι δεν τραβαει θα πρεπει να βρουν κατι αλλο για να σε δελεασουν.πχ περισσοτερα Mbyte κτλ.

βεβαια υπαρχει και κοσμος απο την πλευρα του πελατη που εχει φτασει στα ορια με τις κλησεις οποτε με το που παρει ο αλλος του ριχνουν τα μπινελικια του αιωνα με το καλημερα που δεν το θεωρω σωστο.βεβαια εχει παραγινει με το να σε παιρνουν 10 φορες την ημερα αν και προσωπικα στο κινητο αν εχω ενα τηλεφωνο το μηνα για τετοια ειναι θαυμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το καταλαβαινω ότι κάποιο που λένε κρίμα τα καλόπαιδα, είναι οι ίδιοι τα παιδιά αυτά

γενικά έχει παραγίνει με τις τηλεπωλήσεις

για να μην το πάρω από άλλη σκοπιά, και μόνο η ασύδοτη λειτουργία των dialer των τηλεφωνικών κέντρων που κάνουν αναπάντητες, θα έπρεπε να απασχολήσει την ΕΕΤΤ κάποια στιγμή

Επεξ/σία από KoreanW
Δημοσ.
2 hours ago, KoreanW said:

το καταλαβαινω ότι κάποιο που λένε κρίμα τα καλόπαιδα, είναι οι ίδιοι τα παιδιά αυτά

γενικά έχει παραγίνει με τις τηλεπωλήσεις

για να μην το πάρω από άλλη σκοπιά, και μόνο η ασύδοτη λειτουργία των dialer των τηλεφωνικών κέντρων που κάνουν αναπάντητες, θα έπρεπε να απασχολήσει την ΕΕΤΤ κάποια στιγμή

καλα ναι παιζει και αυτο.ο αλλος κοιταει να μην χασει την δουλεια του που μπορει να την εχει αμεση αναγκη και για αυτο το λογο να βρισκεται σε αυτην την συγκεκριμενη δουλεια οπως και σε παρομοιες πχ ληξιπροθεσμες οφειλες.επισης ολοι εχουμε μια ταση να υπερασπιζομαστε την δουλεια μας οπως και παντα υπαρχουν εξαιρεσεις.αλλα οτι εχει παραγινει εχει παραγινει και το κακο ειναι οτι πολλα ατομα παροτι μπηκαν στο μητρωο 11 παλι δεχονται τηλεφωνα.σε καποιους αλλους σταματησαν ενω αλλοι απλα παρατηρησαν μειωση στα τηλεφωνα

Δημοσ.

για μένα αυτές οι δουλειές είναι θέμα επιλογής και δεν μπορεί να σταθεί η ανάγκη ως δικαιολογία, κάποια στιγμή επιτέλους δεν μπορεί η ατομική ευθύνη να γίνεται ο θάνατός σου η ζωή μου με το να να κερδίζει ο ένας και να ζημιώνεται ο άλλος που εξαπατάται ή βλάπτεται

και ούτε χρειάζεται το τεράστιο ηθικό υπόβαθρο για να καταλαβαίνει κάποιος ότι δε χρειάζεται εξωραϊσμό μια ενέργεια συνειδητά βλαπτική για το διπλανό

και στην τελική πολλά από τα νεαρά άτομα που απασχολούνται εφήμερα σε αυτές τις θέσεις όχι την ανάγκη αλλά ένα χαρτζιλίκι βγάζουν, που θα το δούλευαν νομιμότατα σε ένα χωράφι, σε ένα κατάστημα ή σε μια καφετέρια

το να μπαίνει μετά από όλα αυτά κάποιος στα φόρουμ και να ζητά νομιμοποίηση και σεβασμό στις άδικες πράξεις του, αυτό με ξεπερνάει

• Like 1
Δημοσ.
2 minutes ago, KoreanW said:

για μένα αυτές οι δουλειές είναι θέμα επιλογής και δεν μπορεί να σταθεί η ανάγκη ως δικαιολογία, κάποια στιγμή επιτέλους δεν μπορεί η ατομική ευθύνη να γίνεται ο θάνατός σου η ζωή μου με το να να κερδίζει ο ένας και να ζημιώνεται ο άλλος που εξαπατάται ή βλάπτεται

και ούτε χρειάζεται το τεράστιο ηθικό υπόβαθρο για να καταλαβαίνει κάποιος ότι δε χρειάζεται εξωραϊσμό μια ενέργεια συνειδητά βλαπτική για το διπλανό

και στην τελική πολλά από τα νεαρά άτομα που απασχολούνται εφήμερα σε αυτές τις θέσεις όχι την ανάγκη αλλά ένα χαρτζιλίκι βγάζουν, που θα το δούλευαν νομιμότατα σε ένα χωράφι, σε ένα κατάστημα ή σε μια καφετέρια

το να μπαίνει μετά από όλα αυτά κάποιος στα φόρουμ και να ζητά νομιμοποίηση και σεβασμό στις άδικες πράξεις του, αυτό με ξεπερνάει

το προβλημα δεν ειναι η δουλεια σαν δουλεια αφου πολλα ατομα εχουν επωφεληθει απο τετοιες προσφορες.το προβλημα της δουλειας αυτης ειναι η εξαπατηση. δεν ειναι κακο να δουλευει καποιος σε μια τετοια εργασια.το θεμα ειναι οτι φτανουν σε παραξενες καταστασεις οι οποιες οπως ειπες ειναι ο θανατος σου η ζωη μου(μεταφορικα). και τα τηλεφωνα ειναι η ευκολη λυση και ειναι πολυ πιο ευκολη απο καφετερια που μεχρι και εκει ζητανε οτι μπορεις να φανταστεις. ή και τα χωραφια που μπορει να μην υπαρχουν στην περιοχη σου. ειναι απο τις λιγες δουλειες που ερχεται και φευγει πολυς κοσμος και ζητανε συνεχεια ατομα.και ειναι δουλειες που επειδη σε δεχονται και για part time βολευει φοιτητες,μητερες κτλ.και επειδη δεν βρισκουν ευκολα ατομα παιρνουν τον οποιοδηποτε ακομα και με μηδεν πτυχια.για αυτο βλεπεις ατομα ολων των κατηγοριων εκει.  πολλα ατομα δεν μπαινουν για να νομιμοποιησουν τις πραξεις τους αλλα μπαινουν για να εξηγησουν στους αλλους οτι δεν υπαρχει λογος να παιζεις μπουνιες με των αλλων. προσωπικα εχω διαβασει πχ καταγραφη σε τετοιο θεμα που καποιος λεει: επιασα την συζητηση με το αλλο ατομο ενω δεν ειχα σκοπο να αγορασω ως "εκδικηση".το θεωρω χαζο.κλειστο και τελος.ή αλλα ατομα που εχουν κατεβασει με το καλημερα 20000 βρισιες.δηλαδη αγενεια υπαρχει και απο τις δυο πλευρες δυστυχως.

εχοντας περασει απο το σταδιο του τεχνικου και εχω παει σε σπιτι για μια βλαβη μπηκα με το χαμογελο και με την καλημερα για να δω το προβλημα του πελατη. ο πελατης με το που μπηκα μεσα και ειπα καλημερα τι κανετε η απαντηση σου ηταν.αμα δεν παιξει δεν πληρωνω.καταλαβαινεις πολλες φορες οτι δεν φταιει παντα η μια πλευρα.

Δημοσ.

Τελικά, προχώρησα σε σύνδεση. Τη μία Πέμπτη η αίτηση, την άλλη η σύνδεση.

Όμως από ταχύτητες, ψιλοχάλια...  Κλειδώνει στα 22down και 5up. Η Wind το αναγνώρισε και θα μου στείλει τεχνικό. 

Από τη φωτό φαίνεται τι μπορεί να είναι; Παίζει να φταίει το μόντεμ;

capture_001_22112019_203502.jpg

Δημοσ.
Στις 22/11/2019 στις 12:58 ΜΜ, poulinos είπε

αν εισαι οτε σε καποιες περιπτωσεις αν εισαι πολυ χαλια σε ταχυτητα πχ 2-3 Mbit σε δηλωση βλαβης και εφοσον υπαρχει Kv του οτε μπορει να σε φερουν πιο κοντα.αν τωρα εισαι 10 δεν παιζει οποτε εκει απλα ζητας vdsl 30αρι ή οτι εχει πιο μικρο για να σε φερουν στο Kv. οι αλλοι παροχοι που εχουν Kv δεν νομιζω οτι το κανουν καν αυτο και απλα σου λενε vdsl. και αξιζει η Vdsl.

Ευχαριστώ πολύ για τα info. Καλή συνέχεια

Δημοσ.
On 22/11/2019 at 20:41, Selespeed said:

Τελικά, προχώρησα σε σύνδεση. Τη μία Πέμπτη η αίτηση, την άλλη η σύνδεση.

Όμως από ταχύτητες, ψιλοχάλια...  Κλειδώνει στα 22down και 5up. Η Wind το αναγνώρισε και θα μου στείλει τεχνικό. 

Από τη φωτό φαίνεται τι μπορεί να είναι; Παίζει να φταίει το μόντεμ;

capture_001_22112019_203502.jpg

α. μπορει να εισαι μακρυα απο το kv.

β.απο Kv λογικα εχεις παρει και οχι απο αστικο κεντρο αφου θυμαμαι οτι εισαι πολυ παραπανω απο 2km απο το αστικο κεντρο.το Kv ποσο κοντα σου το εχεις?

γ.σωστη καλωδιωση https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf

αν δεν κανεις αυτο ωστε να μην εχεις παραλληλα δεν θα παιξει ποτε η γραμμη στο μεγιστο. δεν πρεπει να υπαρχουν bridge taps. μεγαλο attenuation βλεπω.περιοχη? εδω http://fttxgr.eu/map? βλεπεις τα παντα σχετικα με Kv Κτλ.

On 23/11/2019 at 21:06, Geothekiller said:

Ευχαριστώ πολύ για τα info. Καλή συνέχεια

Οτι αλλο χρειαστεις μας λες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 25/11/2019 στις 2:20 ΜΜ, poulinos είπε

α. μπορει να εισαι μακρυα απο το kv.

β.απο Kv λογικα εχεις παρει και οχι απο αστικο κεντρο αφου θυμαμαι οτι εισαι πολυ παραπανω απο 2km απο το αστικο κεντρο.το Kv ποσο κοντα σου το εχεις?

γ.σωστη καλωδιωση https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf

αν δεν κανεις αυτο ωστε να μην εχεις παραλληλα δεν θα παιξει ποτε η γραμμη στο μεγιστο. δεν πρεπει να υπαρχουν bridge taps. μεγαλο attenuation βλεπω.περιοχη? εδω http://fttxgr.eu/map? βλεπεις τα παντα σχετικα με Kv Κτλ.

Οτι αλλο χρειαστεις μας λες.

Ήρθε ο τεχνικός και μέτρησε 27 στο εξωτερικό κουτι, οπότε και έκανε αίτημα στον ΟΤΕ να το δεί.

Σύνδεση είχα κάνει την καλύτερη δυνατή αφού έβαζα στο μόντεμ το καλώδιο από το κουτί.

Εντωμεταξυ το βράδυ πριν έρθει ο τεχνικός έχασα το μόντεμ (πιθανόν από κεραυνό) οπότε εκτός από το πρόβλημα με την ταχύτητα έχω και την πλήρη απουσια τηλεφώνου και δικτύου...

Επεξ/σία από Selespeed
Δημοσ.
On 27/11/2019 at 10:04, Selespeed said:

Ήρθε ο τεχνικός και μέτρησε 27 στο εξωτερικό κουτι, οπότε και έκανε αίτημα στον ΟΤΕ να το δεί.

Σύνδεση είχα κάνει την καλύτερη δυνατή αφού έβαζα στο μόντεμ το καλώδιο από το κουτί.

Εντωμεταξυ το βράδυ πριν έρθει ο τεχνικός έχασα το μόντεμ (πιθανόν από κεραυνό) οπότε εκτός από το πρόβλημα με την ταχύτητα έχω και την πλήρη απουσια τηλεφώνου και δικτύου...

με τους κεραυνουν που σκανε σε καθε βροχη απειρα Modem χαλανε,απειρα splitter κτλ.αν παιρνεις απευθειας απο την χωνευτη τοτε μια χαρα.ναι 27 ειναι λιγο.ελπιζω να μπορει να βελτιωθει με αλλαγη απερχομενου. απο καλωδιωση λογικα εισαι οκ εφοσον λες οτι παιρνεις απευθειας απο κατω.αρκει να μην εχεις βαλει παραλληλα αλλα πριζακια.αν θες τηλεφωνα στα αλλα δωματια θα τα ριξεις ολα πανω στην fxs(αν εχεις voip) ή στο Phone του splitter αν εχεις tdm.

Δημοσ.
On 29/11/2019 at 18:47, donblunts said:

Εγώ πάντως πήρα προσωποποιημένη προσφορά για WIND Fiber 100/10 στα 28,50€ και θα ενεργοποιηθώ την Τρίτη.

πολλες φορες τηλεφωνικα παιζουν καλυτερες προσφορες απο οτι σε καταστηματα/online.και βεβαια και οι καλες τιμες ειναι και σε αντιπροσφορες

Δημοσ.
20 ώρες πριν, poulinos είπε

πολλες φορες τηλεφωνικα παιζουν καλυτερες προσφορες απο οτι σε καταστηματα/online.και βεβαια και οι καλες τιμες ειναι και σε αντιπροσφορες

Καλημέρα,
Ενεργοποιήθηκα εψές, θα ήθελα τα σχόλια σου για την παρακάτω, σε Technicolor MediaAccess TG789vac v2

Screenshot_2019-12-04 Gateway.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...