Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την Τετάρτη με πήραν ένα τηλέφωνο και μου είπαν να αναβαθμίσω σε VDSL που έχει έρθει στην περιοχή μου. Εγώ, παρακολουθώντας γνωστό site με τους χάρτες του VDSL, νόμιζα ότι δεν υπάρχει στην πόλη μου (για τη Wind) και αμφιβάλλοντας, πήγα στο κατάστημα.

Μου έκαναν την ίδια προσφορά (με αυτήν του τηλεφώνου) για 50άρα (από 22,5€ σε 29€) και μου είπαν το εξής "θαυμαστό" : "Αυτή η τιμή είναι προσφορά που σας κάνουμε τώρα! Από 1-1-20 θα γίνουν παντού 50άρες VDSL και θα υπάρξει επιπλέον χρέωση, -μάλλον- 15€"!!!!!!!!!!

Και έχω τα εξής ερωτήματα:

1. Υποχρεωτικά 50άρες;;;;;;; Και παντού;;;; Και από 1-1-20; Μήπως αν καταργηθεί το ADSL, θα κλειδώνουμε σε 24Mbps όλοι, οπότε δε θα έχουμε και άμεση ανάγκη τα 50; 

1.1. Και με χρέωση 15€;;;;;; Θα τους φύγουν όλοι οι πελάτες!!!

2. Είναι προσφορά τα 6,5€ επιπλέον; Πέρυσι τα Χριστούγεννα που ανανέωσα το συμβόλαιο, είχαν προσφορά από 24 στα 50 με 5€ αλλά δεν είχαμε κάλυψη. Τώρα δεν ισχύει. Και αν δεν κάνω με 6,5€, θα μου ζητήσουν μετά 15€;;; Δε νομίζω. Μάλλον για δημιουργία πανικού μου το είπαν, για να κάνω τώρα την αναβάθμιση.

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Με 30 ευρω δεν ειναι καμια προσφορα τοσο κανει του οτε  ... Αν και το site τους δε βγαζει λεει διερευνηση και παπαριες :

Βρισκεις απο  το .xls  του adslgr με ολα τα καφαο της επικρατειας το δικο σου και τη λιστα της ΕΕΤΤ

Πχ Ηρακλειο  μπλα μπλα  updated VDSL εκτιμωμενη  : Q4 2020 ΤΕΛΟΣ του χρονου και ισως γιατι 2 φορες εχει φαει καθυστερηση  . H πλακα ειναι οτι και εμενα καλεσαν οι ασχετοι να πουλησουν οταν δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα 

• Like 1
Δημοσ.
9 hours ago, Selespeed said:

Την Τετάρτη με πήραν ένα τηλέφωνο και μου είπαν να αναβαθμίσω σε VDSL που έχει έρθει στην περιοχή μου. Εγώ, παρακολουθώντας γνωστό site με τους χάρτες του VDSL, νόμιζα ότι δεν υπάρχει στην πόλη μου (για τη Wind) και αμφιβάλλοντας, πήγα στο κατάστημα.

Μου έκαναν την ίδια προσφορά (με αυτήν του τηλεφώνου) για 50άρα (από 22,5€ σε 29€) και μου είπαν το εξής "θαυμαστό" : "Αυτή η τιμή είναι προσφορά που σας κάνουμε τώρα! Από 1-1-20 θα γίνουν παντού 50άρες VDSL και θα υπάρξει επιπλέον χρέωση, -μάλλον- 15€"!!!!!!!!!!

Και έχω τα εξής ερωτήματα:

1. Υποχρεωτικά 50άρες;;;;;;; Και παντού;;;; Και από 1-1-20; Μήπως αν καταργηθεί το ADSL, θα κλειδώνουμε σε 24Mbps όλοι, οπότε δε θα έχουμε και άμεση ανάγκη τα 50; 

1.1. Και με χρέωση 15€;;;;;; Θα τους φύγουν όλοι οι πελάτες!!!

2. Είναι προσφορά τα 6,5€ επιπλέον; Πέρυσι τα Χριστούγεννα που ανανέωσα το συμβόλαιο, είχαν προσφορά από 24 στα 50 με 5€ αλλά δεν είχαμε κάλυψη. Τώρα δεν ισχύει. Και αν δεν κάνω με 6,5€, θα μου ζητήσουν μετά 15€;;; Δε νομίζω. Μάλλον για δημιουργία πανικού μου το είπαν, για να κάνω τώρα την αναβάθμιση.

ωραιο ψεμα.ειδικα για το 1 1 του 2020.ειναι το ιδιο παραμυθι που λενε για τα καρτοσυμβολαια.οτι θα παει η καρτα 20 ευρω και αλλαξτε το.τα αστικα κεντρα ειναι στο προγραμμα να καταργηθουν αλλα σε πολυ πολυ βαθος χρονου

βαθος χρονου χρονων και οχι μηνων.

• Like 1
Δημοσ.

Οπότε, δεν τους πιστεύω και κάνω τώρα αυτό που θέλω;;; YOLO!!!! 🤣🤣

Ή να περιμένω λίγο, π.χ. Black Friday ή προσφορές Χριστουγέννων;

7 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε

Με 30 ευρω δεν ειναι καμια προσφορα τοσο κανει του οτε  ... Αν και το site τους δε βγαζει λεει διερευνηση και παπαριες :

Βρισκεις απο  το .xls  του adslgr με ολα τα καφαο της επικρατειας το δικο σου και τη λιστα της ΕΕΤΤ

Πχ Ηρακλειο  μπλα μπλα  updated VDSL εκτιμωμενη  : Q4 2020 ΤΕΛΟΣ του χρονου και ισως γιατι 2 φορες εχει φαει καθυστερηση  . H πλακα ειναι οτι και εμενα καλεσαν οι ασχετοι να πουλησουν οταν δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα 

Κοιτάζοντας τα προγράμματα Wind και Cosmote, θα είμαι αντίστοιχα 3€ και 6€ λιγότερα από τους νέους πελάτες (σημερινές τιμές).

Το xls του ADSL δεν το βρήκα. Ο χάρτης που κοίταζα είναι αυτός που έχουν φτιάξει στο forum.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μάλλον νόμιζε ότι η πρωταπριλιά πέφτει στις 9 Νοέμβρη. 19 euro κάνει στην Vodafone Γερμανίας τα 100mbps και τα 50mbps 13 euro το θυμάμαι καλά οταν ειχα παει. Πολύ πικρα στις Ελληνικές vdsl. Φαντάσου τι θα λένε όταν μετά από 2-3 χρονια θα έχουν full κάλυψη. Για να πάρουν πελάτες και για να τσεπονουν τα  gr-ghetto. Kαλο είναι να υπάρχει στο κινητό call blocker.

Επεξ/σία από asdfaster
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καθολου πικρα αφου δεν υπαρχει υποδομη για vdsl :P και οι εργολαβιες των χαντακιων δίνονται σε λμγια . Τρυπες και σκαματα παντου που θα κατσουν στη πρωτη βροχη εκει να δεις πλακες να υποχωρει ολο το οδοστρωμα . Ισως με το 5G καπου καποτε που θα μας το στελνουν ασυρματα - αν υπαρχουν πυργοι κινητης με σημα .

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.
On 09/11/2019 at 12:51, Selespeed said:

Οπότε, δεν τους πιστεύω και κάνω τώρα αυτό που θέλω;;; YOLO!!!! 🤣🤣

Ή να περιμένω λίγο, π.χ. Black Friday ή προσφορές Χριστουγέννων;

Κοιτάζοντας τα προγράμματα Wind και Cosmote, θα είμαι αντίστοιχα 3€ και 6€ λιγότερα από τους νέους πελάτες (σημερινές τιμές).

Το xls του ADSL δεν το βρήκα. Ο χάρτης που κοίταζα είναι αυτός που έχουν φτιάξει στο forum.

δεν τους πιστευεις.αν τωρα θες να βαλεις Vdsl για καλυτερες ταχυτητες εκει οκ.δεν ξερω αν θα παιξει κανα Christmas offer.

On 09/11/2019 at 21:37, Mhlogiatros said:

Καθολου πικρα αφου δεν υπαρχει υποδομη για vdsl :P και οι εργολαβιες των χαντακιων δίνονται σε λμγια . Τρυπες και σκαματα παντου που θα κατσουν στη πρωτη βροχη εκει να δεις πλακες να υποχωρει ολο το οδοστρωμα . Ισως με το 5G καπου καποτε που θα μας το στελνουν ασυρματα - αν υπαρχουν πυργοι κινητης με σημα .

πυργοι κινητης?το αλλο με τον τοτο?σγημερα θα μπει αυριο ολοι θα λενε εξω οι καρκινογονες,ραδιενεργες κινητης τηλεφωνιας που προκαλουν στα παιδια μας πονοκεφαλους,ογκους,σπογγωση εγκεφαλοπαθεια,λυσα,γριπη των πτηνων,ebola και δεν ξερω τι αλλο.

• Like 2
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, poulinos είπε

πυργοι κινητης?το αλλο με τον τοτο?σγημερα θα μπει αυριο ολοι θα λενε εξω οι καρκινογονες,ραδιενεργες κινητης τηλεφωνιας που προκαλουν στα παιδια μας πονοκεφαλους,ογκους,σπογγωση εγκεφαλοπαθεια,λυσα,γριπη των πτηνων,ebola και δεν ξερω τι αλλο.

Και τακαμούρι. :P

Ήδη έχουν αρχίσει...

Δημοσ.
1 minute ago, Haldol said:

Και τακαμούρι. :P

Ήδη έχουν αρχίσει...

για αυτο 5g θα δουμε οπως και με το 4g και χειροτερα.σε 5 περιοχες και οσοι ειναι κοντα στις κεραιες.

• Super Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, poulinos said:

δεν τους πιστευεις.αν τωρα θες να βαλεις Vdsl για καλυτερες ταχυτητες εκει οκ.δεν ξερω αν θα παιξει κανα Christmas offer.

Πέρσι έπαιξε Black Friday offer 100αρα @ 35 euro (Wind) και κράτησε μερικές βδομάδες.

Δημοσ.
4 minutes ago, ThReSh said:

Πέρσι έπαιξε Black Friday offer 100αρα @ 35 euro (Wind) και κράτησε μερικές βδομάδες.

επισης πιο παλια ειχαν παιξει και πολλα Offers σε εκθεσεις events Κτλ.περασμενα μεγαλεια οπως λενε.

• Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, poulinos said:

επισης πιο παλια ειχαν παιξει και πολλα Offers σε εκθεσεις events Κτλ.περασμενα μεγαλεια οπως λενε.

Καμμία σχέση το ένα με το άλλο...

Δημοσ.
11 minutes ago, ThReSh said:

Καμμία σχέση το ένα με το άλλο...

το λεω οτι παλια επαιζαν γενικοτερα πολυ παραπανω προσφορες και σε christmas και σε easter και σε εκθεσεις.τωρα  ειναι πολυ πιο συγκρατημενα τα  πραγματα και τα πιο πολλα offers ειναι τηλεφωνικα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Λογικό, πλέον βάζει το χέρι στη τσέπη η Wind για οπτικές "last mile". Δεν την παίρνει να έχει σε ημερησία διάταξη προσφορές κάτω του κόστους. 😛

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...