newtech Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους. Θα μπω κατευθείαν στο θέμα. Έχω μια Asus H97-PRO Gamer. Πάνω είχα 2χ8 DDR Ballistix sport (9-9-9-24 1.5v) και έναν Intel Core i5-4690S και μια ASUS GTX 960. Ειχα εναν 2ο υπολογιστή που τον ειχα στην δουλειά αλλα πλέων δεν τον δουλευω τόσο οπότε ειπα να κανω μια αναβάθμιση από τα Parts του. Εβαλα τον Intel i7-4771 , την Asus GTX 1060 και 4x8gb tactical LP (8-8-8-24 1.35v). Αλλα δεν ανοιγε με τιποτα και το λαμπάκι του RAM check έμενε ον Μετα απο κάποια switch κτλ... ειδα οτι μονο το 3ο DDR slot αν έβαζα μεσα μνήμη έπαιζε.. ?! Κανένας αλλος συνδυασμός ούτε με τις παλιές ουτε με τις καινούριες παίζει. Δοκίμασα μάλιστα να βαλω μια μια ΟΛΕΣ τις μνημες στο 3ο σλοτ και το PC Άνοιγε κανονικά.. μου διαφεύγει κατι? Κανω κατι λάθος? Ευχαριστώ. Update.. Στο slot 3,4 (B1,B2) παιζει κανονικα.. ειτε βαλω μονο στο ενα απο τα δυο ειτε και στα 2... αν ομως εχω έστω μια στο Α1 ή Α2 δεν ανοιγει... Το θεμα ειναι πριν τα ειχα κανονικά DUAL στα σλοτ A2 B2 και έπαιζε... Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2019 από newtech
Sheogorath Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 34 λεπτά πριν, newtech είπε Καλησπέρα σε όλους. Θα μπω κατευθείαν στο θέμα. Έχω μια Asus H97-PRO Gamer. Πάνω είχα 2χ8 DDR Ballistix sport (9-9-9-24 1.5v) και έναν Intel Core i5-4690S και μια ASUS GTX 960. Ειχα εναν 2ο υπολογιστή που τον ειχα στην δουλειά αλλα πλέων δεν τον δουλευω τόσο οπότε ειπα να κανω μια αναβάθμιση από τα Parts του. Εβαλα τον Intel i7-4771 , την Asus GTX 1060 και 4x8gb tactical LP (8-8-8-24 1.35v). Αλλα δεν ανοιγε με τιποτα και το λαμπάκι του RAM check έμενε ον Μετα απο κάποια switch κτλ... ειδα οτι μονο το 3ο DDR slot αν έβαζα μεσα μνήμη έπαιζε.. ?! Κανένας αλλος συνδυασμός ούτε με τις παλιές ουτε με τις καινούριες παίζει. Δοκίμασα μάλιστα να βαλω μια μια ΟΛΕΣ τις μνημες στο 3ο σλοτ και το PC Άνοιγε κανονικά.. μου διαφεύγει κατι? Κανω κατι λάθος? Ευχαριστώ. Update.. Στο slot 3,4 (B1,B2) παιζει κανονικα.. ειτε βαλω μονο στο ενα απο τα δυο ειτε και στα 2... αν ομως εχω έστω μια στο Α1 ή Α2 δεν ανοιγει... Το θεμα ειναι πριν τα ειχα κανονικά DUAL στα σλοτ A2 B2 και έπαιζε... Καλησπέρα, με την αλλαγή επεξεργαστή κουνήθηκε/στράβωσε κάποιο πινακι στην βάση. Βγάλε τον και ξανάβαλε τον αφού τα δεις προσεκτικά. 1
newtech Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Καλησπέρα, με την αλλαγή επεξεργαστή κουνήθηκε/στράβωσε κάποιο πινακι στην βάση. Βγάλε τον και ξανάβαλε τον αφού τα δεις προσεκτικά. !!! Θα το κανω φιλε μου και θα σε ενημερώσω.. Ευχαριστω (να δω μάλλον και τον επεξεργαστή ε?) Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2019 από newtech
dpolal Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, newtech είπε !!! Θα το κανω φιλε μου και θα σε ενημερώσω.. Ευχαριστω (να δω μάλλον και τον επεξεργαστή ε?) Ο επεξεργαστής δεν έχει τίποτα από κάτω, είναι λείος. Τα πινάκια είναι πάνω στο μπόρντ και αμα και στραβώσει κάποιο χ@σε μέσα που λένε. Μεγεθυντικός φακός και ίσιωμα με καρφίτσα μόνο και πολύ προσοχή. EDIT Οι μνήμες που αναφέρεις βλέπω ότι είναι διαφορετικού voltage κ πιθανότατα να μην παίζουν στο μπόρντ σου ή να χρειάζεται να πειράξεις τα ρεύματα τους για να αναγνωριστούν σωστά. Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2019 από dpolal 1
newtech Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 15 λεπτά πριν, dpolal είπε Ο επεξεργαστής δεν έχει τίποτα από κάτω, είναι λείος. Τα πινάκια είναι πάνω στο μπόρντ και αμα και στραβώσει κάποιο χ@σε μέσα που λένε. Μεγεθυντικός φακός και ίσιωμα με καρφίτσα μόνο και πολύ προσοχή. EDIT Οι μνήμες που αναφέρεις βλέπω ότι είναι διαφορετικού voltage κ πιθανότατα να μην παίζουν στο μπόρντ σου ή να χρειάζεται να πειράξεις τα ρεύματα τους για να αναγνωριστούν σωστά. Οκ θα τα δω τα pins. Οσο για τις μνημες ουτε οι παλιες (που ειχα και επαιζαν) παιζουν τωρα... Και οι καινουριες και οι παλιες παιζουν κανονικα στα σλοτ 3-4...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα