Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα ηθελα μια λιστα με κινητα που βγαζουν πολυ καθαρη νυχτερινη  φωτογραφια μεχρι 250 ευρω. να διαθετουν υποδοχη για ακουστικα. καλη μπαταρια. και επισης να παιρνουν αναβαθμισεις. οθονη δεν με ενοχλει μεχρι 6.4 ιντσες.
αναφερω νυχτερινη φωτογραφια διοτι σχεδον ολα τα κινητα ακομα κ των 200 ευρω βγαζουν καλη φωτογραφια την ημερα. το βραδυ ειναι το θεμα τι γινεται.

Δημοσ.

φιλε το πρωτο εχει ενα ελαττωμα. οποιος παει να το αγορασει ας το προσεξει. το notification led το χει στη πλατη  του κινητου . και οχι μπροστα. εχω συνηθισει εδω και 4 χρονια κινητο που να εχει το led μπροστα.  θα με κακκοφανει. για το αλλο κινητο που λες στο αναφερα στο αλλο σχολιο. προσωπικα πιστευω μια καλη λυση ειναι αν πεσει η τιμη του xiaomi mi 9 t.

απο  huawei στα 250 πιο αλλο πιστευεις οτι αξιζει ? δεν αναφερω χιαομι redmi 7 kai 8. εχουν επεξεργαστη 665 και 660 αντιστοιχα.παιζει μεγαλο ρολο ο επεξεργαστης σε ολα. να τα εχετε υποψιν.

Δημοσ.

το θεωρω  πολυ δυνατο το pocophone.  εχει πολυ γρηγορο επεξεργαστη. ισως να κοιταξω το honor 10 . διοτι ειναι παλια ναυαρχιδα . μακαρι να επεφτε η τιμη του honor view 20 θα το προτιμουσα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, pantelispa είπε

φιλε το πρωτο εχει ενα ελαττωμα. οποιος παει να το αγορασει ας το προσεξει. το notification led το χει στη πλατη  του κινητου . και οχι μπροστα. εχω συνηθισει εδω και 4 χρονια κινητο που να εχει το led μπροστα.  θα με κακκοφανει. για το αλλο κινητο που λες στο αναφερα στο αλλο σχολιο. προσωπικα πιστευω μια καλη λυση ειναι αν πεσει η τιμη του xiaomi mi 9 t.

απο  huawei στα 250 πιο αλλο πιστευεις οτι αξιζει ? δεν αναφερω χιαομι redmi 7 kai 8. εχουν επεξεργαστη 665 και 660 αντιστοιχα.παιζει μεγαλο ρολο ο επεξεργαστης σε ολα. να τα εχετε υποψιν.

Δεν θεωρείται ελάττωμα!

Όλα μια συνήθεια είναι.

Δεν μπορείς να απόρριψης ένα κινητό για κάτι τέτοιο!

Επίσης για το Mi A3 νομίζω ότι θα λες για την ανάλυση.....

Εμένα πάντως δεν με χαλάει αν κάνει αυτά που θέλω.

1 ώρα πριν, giannisag17 είπε

Pocophone f1

Λέει πολύ δυνατό το Poco αλλά βλέπει Honor 10 .....

Εντάξει τι να λέμε τώρα.....

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

To Mi 9 Lite έχει πολύ μεγάλο SAR (1,39 W/kg), αν ωστόσο κάποιον δεν τον ενοχλεί αυτό τότε στα 200-250 € φαίνεται η καλύτερη επιλογή

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, kronos73 είπε

To Mi 9 Lite έχει πολύ μεγάλο SAR (1,39 W/kg), αν ωστόσο κάποιον δεν τον ενοχλεί αυτό τότε στα 200-250 € φαίνεται η καλύτερη επιλογή

Είναι στα προβλεπόμενα όρια(2W/kg)

Οι τιμές που δίνουν μην ξεχνάς είναι το μέγιστο σε συνθήκες που δεν πιάνει το κινητό ή που χρησιμοποιείς δύο κάρτες sim.

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Είναι στα προβλεπόμενα όρια(2W/kg)

Οι τιμές που δίνουν μην ξεχνάς είναι το μέγιστο σε συνθήκες που δεν πιάνει το κινητό ή που χρησιμοποιείς δύο κάρτες sim.

Ναι δεν είναι απαγορευτικό, απλά επισήμανα ότι είναι ένα μειον της συσκευής (για εμένα τουλάχιστον). 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, kronos73 είπε

Ναι δεν είναι απαγορευτικό, απλά επισήμανα ότι είναι ένα μειον της συσκευής (για εμένα τουλάχιστον). 

Για όσους τους ενδιαφέρει ίσως.....

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, saruman123 είπε

Για όσους τους ενδιαφέρει ίσως.....

btw (off topic) έχεις δίκιο για την οθόνη του Mi A3, πήγα σε κατάστημα και το είδα, έχει πολύ όμορφα χρώματα και με μια πρώτη ματιά η ανάλυση δεν ενοχλεί

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...