ballin95 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Καλησπέρα Έχω το mi band και θα ήθελα να το αλλάξω σε κάτι καλύτερο όσο το δυνατόν πιο οικονομικο Θα ήθελα να έχει τα εξής : Αναγνώριση κλήσεως Σαφως μεγαλυτερη οθόνη και έγχρωμη για να είναι ευανάγνωστα τα μνμ Εμφάνιση ειδοποίησεων whats app viber αλλά να μπορείς να ακούς και τα ηχητικά και εφαρμογών flashscore κλπ Να είναι αδιάβροχο Δεν με ενδιαφέρει αν θα μπορώ να απαντάω κλήσεις μνμ κλπ μόνο να τα βλέπω και να ακούω ηχητικά μου αρκεί . Έχω το pocophone f1 σε περίπτωση που τίθεται θέμα συμβατότητας Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας
Fabinas Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 23 ώρες πριν, infamousjohn είπε Honor band 5 Δεν είναι smartwatch, είναι fitness tracker και σίγουρα δεν έχει μεγαλύτερη οθόνη από το mi band (το 4, που είναι ο "ανταγωνιστής" του, αν και παλαιότερο). Στις 8/11/2019 στις 7:43 ΜΜ, ballin95 είπε Καλησπέρα Έχω το mi band και θα ήθελα να το αλλάξω σε κάτι καλύτερο όσο το δυνατόν πιο οικονομικο Θα ήθελα να έχει τα εξής : Αναγνώριση κλήσεως Σαφως μεγαλυτερη οθόνη και έγχρωμη για να είναι ευανάγνωστα τα μνμ Εμφάνιση ειδοποίησεων whats app viber αλλά να μπορείς να ακούς και τα ηχητικά και εφαρμογών flashscore κλπ Να είναι αδιάβροχο Δεν με ενδιαφέρει αν θα μπορώ να απαντάω κλήσεις μνμ κλπ μόνο να τα βλέπω και να ακούω ηχητικά μου αρκεί . Έχω το pocophone f1 σε περίπτωση που τίθεται θέμα συμβατότητας Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας Ποιο mi band έχεις; Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2019 από Fabinas επεξήγηση.
kronos73 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 8/11/2019 στις 7:43 ΜΜ, ballin95 είπε μόνο να τα βλέπω και να ακούω ηχητικά μου αρκεί Ηχείο και αδιάβροχο λίγο δύσκολα παντρεύονται. Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2019 από kronos73
ballin95 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 8 ώρες πριν, Fabinas είπε Ποιο mi band έχεις; Το 3 22 λεπτά πριν, kronos73 είπε Ηχείο και αδιάβροχο λίγο δύσκολα παντρεύονται. Είμαι διανομέας οπότε αν δεν παντρεύονται δεν βολεύει ....... Είμαι άσχετος με το αντικείμενο αλλά δεν μπορεί να μην μπορώ να βρω κάτι αντίστοιχο σε αυτό που ψάχνω
kronos73 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, ballin95 είπε Το 3 Είμαι διανομέας οπότε αν δεν παντρεύονται δεν βολεύει ....... Είμαι άσχετος με το αντικείμενο αλλά δεν μπορεί να μην μπορώ να βρω κάτι αντίστοιχο σε αυτό που ψάχνω Αν θες κάτι water resistant κάτι γίνεται, πχ Xiaomi Verge. Αν θες waterproof (για πισίνα πχ) δεν παίζει να έχει ηχείο.
mpeliaris Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Το galaxy watch είναι αδιάβροχο και πισίνα και θάλασσα(το έχω βάλει θάλασσα αλλά δεν θα το πρότεινα) . Έχει και προπόνηση κολύμβησης στην θάλασσα. Και ηχείο έχει άλλα δεν ακούς ηχητικά μνματα από messenger viber κλπ. Βασικά δεν γνωρίζω smart watch που να ακούς ηχητικά. Ούτε το Applewatch δεν το κάνει αυτό που είναι ότι καλύτερο στα smart watch.
ballin95 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 12 ώρες πριν, mpeliaris είπε Βασικά δεν γνωρίζω smart watch που να ακούς ηχητικά Αλήθεια τώρα ..πολύ περίεργο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα