Προς το περιεχόμενο

κριτικη-αξιολογηση στο google

georgeγ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, corsair04 είπε

Απλά να την επεξεργαστείς και εάν δεν τη δημοσιεύσει ζήτα να την εξετάσει επόπτης  …και θα δημοσιευτεί σίγουρα μπορείς, επίσης να στείλεις ένα email στο  ([email protected])

Ωραία λύση …!

Σε ευχαριστώ πολύ. Δεν βρίσκω που πάω για την επανεξέταση μπήκα και google maps δεν με έχει να πατήσω κάτι. 

Δεν μου εχει καπου επανεξεταση δηλαδη. 

Screenshot-2.png

Επεξ/σία από Arkin
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 4 μήνες μετά...
  • Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πειτε λιγάκι γιατί στο τάμπλετ μου lenovo πλέον δεν έχει επιλογή να γράφω κριτική στο playstore σε καμία εφαρμογή;Στο κινητό τηλέφωνο που έχω με τον ίδιο λογαριασμό email που έχω στο τάμπλετ γράφω κανονικά εκεί;τι ακριβώς συμβαίνει;

Επεξ/σία από iliata2410

Στις 24/2/2024 στις 1:11 ΜΜ, Arkin είπε

Όταν λένε ότι η κριτική δεν δημοσιευτηκε τι κάνουμε? Ενώ είναι κόσμια σε όλα. Δεν μου έχει να κάνουν επανεξέταση τι κόλπα είναι αυτά από τη Google. 

Πολλές δικές μου τις είχαν κόψει επειδή έβαλα μόνο την βαθμολογία χωρίς να προσθέσω κάποιο σχόλιο και από ότι έχω παρατηρήσει σχεδόν όλες οι δημοσιευμένες έχουν σχόλιο.

• Like 1

1 λεπτό πριν, Mhdenistis είπε

Πολλές δικές μου τις είχαν κόψει επειδή έβαλα μόνο την βαθμολογία χωρίς να προσθέσω κάποιο σχόλιο και από ότι έχω παρατηρήσει σχεδόν όλες οι δημοσιευμένες έχουν σχόλιο.

Εγω παντα γραφω σχολια απλα το google κατεβαζε καθε νεα κριτικη αρνητικη μιας και ηταν απειρες για το καταστημα. Δεν υπηρχε αλλο θεμα δηλαδη περα απο οτι η google ηθελε να προστατεψει το καταστημα. Και ας ηταν απατεωνες. 

22 λεπτά πριν, Arkin είπε

Εγω παντα γραφω σχολια απλα το google κατεβαζε καθε νεα κριτικη αρνητικη μιας και ηταν απειρες για το καταστημα. Δεν υπηρχε αλλο θεμα δηλαδη περα απο οτι η google ηθελε να προστατεψει το καταστημα. Και ας ηταν απατεωνες. 

Αν ισχύει πιθανότατα ο τύπος που έχει το κατάστημα θα πλήρωσε την Google.

Μόλις τώρα, Mhdenistis είπε

Αν ισχύει πιθανότατα ο τύπος που έχει το κατάστημα θα πλήρωσε την Google.

Ναι σιγουρα κατι τετοιο κρυβετε απο πισω. Βεβαια το καταστημα εκλεισε εξαφανιστηκαν κιολας φεσωσαν ποσο κοσμο. Φταιει και η google με τετοια κολπα δεν αφηνει τον κοσμο να πει την αποψη του και ας ειναι 100% ρεαλιστικη. 

• Like 1

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Εγώ που γράφω κριτική σε κατάστημα και βάζω 5 αστέρια χωρίς σχόλιο και το τσεκάρω αμέσως μετά αν φαίνεται δημόσια και τελικά δεν φαίνεται δημόσια, τι παίζει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...